Digitalist Group Oyj

Digitalist Helsingin kaupungin palvelumuotoilukumppaniksi

Jaa

Digitalist on valittu mukaan Helsingin kaupungin palvelumuotoilua koskevaan puitejärjestelyyn. Digitalist tulee sopimuskauden aikana tuottamaan Helsingin kaupungille palvelumuotoilun, käyttäjäkokemuksen kehityksen ja digitaalisen käyttöliittymäsuunnittelun palveluja.

Puitejärjestelyn kesto on kaksi vuotta ja siinä on mahdollisuus kahden vuoden jatko-optioon. Puitejärjestelyn arvo nelivuotiskaudelta on 5 miljoonaa euroa, ja siihen valittiin yhteensä kahdeksan toimittajaa.

Helsingin kaupunki on Suomen pääkaupunki ja yli 640 000 hengen väkiluvullaan myös suurin kaupunki. Helsingin kaupunkistrategian mukaan kaupunki panostaa tulevina vuosina voimakkaasti asukaskeskeiseen kehitykseen, innovaatioiden tukemiseen, työpaikkojen luomiseen ja nousuun yhdeksi Euroopan tärkeimmistä yritystoiminnan ja kansalaisvaikuttamisen keskuksista.

Digitalistin toimitusjohtaja Ville Tolvanen: “Helsingin kaupungin kanssa solmittava puitesopimus osoittaa jälleen Digitalistin vahvuutta yhdistää palvelumuotoilu osaksi organisaation strategian toteutusta. Helsinki haki kumppanikseen yrityksiä, joiden osaamisella he voivat toteuttaa kunnianhimoiset tavoitteensa asukaskeskeisestä, yhteisöllisestä ja innovatiivisesta metropolista, ja haluankin kiittää Helsinkiä luottamuksesta Digitalistin palkittuun palvelumuotoiluun. Tuleva yhteistyö vahvistaa Smart Citizen –asiakkuuksiemme vahvaa kasvua Vantaan kaupungin, Väestörekisterikeskuksen, HSL:n, KELA:n, ja lukuisten muiden merkittävien yhteiskunnallisten toimijoiden kanssa.”

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Toimitusjohtaja Ville Tolvanen, puh. +358 50 3100 642, ville.tolvanen@digitalistgroup.com

Tietoja julkaisijasta

Digitalist Group Oyj
Digitalist Group Oyj
Arkadiankatu 2
00100 Helsinki

http://digitalist.global

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Digitalist Group Oyj

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme