Digita

Digitan toimitusjohtaja jättää yhtiön

Jaa

Juha-Pekka Weckström jättää tehtävänsä Digitan toimitusjohtajana. Digita on kuluneen lähes viiden vuoden aikana Juha-Pekka Weckströmin johdolla kehittänyt voimakkaasti toimintaansa ja vahvistanut asemaansa sähköisen viestinnän markkinoilla.

Vuonna 2018 tapahtuneen omistajavaihdoksen jälkeen Weckströmin johdolla on toteutettu useita toimenpiteitä, joilla Digita laajentuu broadcasting-liiketoiminnan lisäksi tietoliikenneinfrastuktuuritoimijaksi, jossa yhtiön asiakkaita ovat teleyhtiöt, IoT- ja data center -palveluita tarvitsevat tahot.

”Omistajavaihdoksen jälkeen olen Digitan hallituksen kanssa keskustellut Digitan uudesta kasvustrategiasta ja sen toteuttamisesta. Osana tätä prosessia olen huolellisen pohdinnan seurauksena päättänyt jättää Digitan toimitusjohtajan tehtävän ja siirtyä uusien haasteiden pariin”, toteaa Juha-Pekka Weckström.

Digitan hallitus on aloittanut uuden toimitusjohtajan etsinnän. Markus Ala-Hautala, Digitan johtoryhmän pitkäaikainen jäsen ja Digitan Chief Operating Officer, toimii väliaikaisena toimitusjohtajana, kunnes uusi toimitusjohtaja on valittu.

Digitalla on vahva tulevaisuus edessään. Digitaalisten infrastruktuuriratkaisujen tarve tulee kasvamaan ja monipuolistumaan kun uudet käyttöön otettavat teknologiat, kuten 5G-verkot, vaikuttavat Digitan asiakkaiden palvelutarjonnan kehitykseen. Digitalla on ainutlaatuinen asema hyötyä digitaalisen infrastruktuurin voimakkaasta kasvusta broadcast- ja tietoliikennemastojen omistajana sekä data center- ja IoT-palvelujen tarjoajana.

Digitan hallitus kiittää Juha-Pekka Weckströmiä yhtiön tuloksekkaasta ja määrätietoisesta kehittämisestä toimitusjohtajakaudellaan.

Median yhteydenotot

Minna Flink, Viestintäjohtaja, minna.flink(a)digita.fi, p. 040 742 8849
 

Yhteyshenkilöt

Minna Flink
johtaja, viestintä ja markkinointi
minna.flink(a)digita.fi, puh. 040 742 8849

Tietoja julkaisijasta

Digita
Digita
Jämsänkatu 2
00520 Helsinki

020 411 711http://www.digita.fi

Digita omistaa ja operoi Suomen johtavaa valtakunnallista maanpäällistä televisio- ja radioverkkoa ja on maan suurin riippumaton tietoliikennemastojen omistaja. Yhtiö on digitaalisen infrastruktuurin ja palveluiden tarjoaja. Digitan palveluihin kuuluvat tietoliikennemastot, konesali- ja esineiden internet (IoT) -palvelut ja tulevaisuuden broadcasting-palvelut. Palveluita tarjotaan maan suurimmille matkapuhelinoperaattoreille, internet- ja mediayhtiöille, infrastruktuuriyhtiöille ja kiinteistöjen omistajille. Digitassa työskentelee valtakunnallisesti 180 alan osaajaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Digita

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme