DNA Oyj

DNA, Elisa ja Telia yhdessä tukemassa Pride-tapahtumaa

Jaa

DNA, Elisa ja Telia Finland ovat tänä vuonna mukana Helsinki Priden virallisina kumppaneina yhteisenä rintamana "Yhdessä"-teemalla. Pride-viikkoa vietetään juhannuksen jälkeisellä viikolla 24.6. – 30.6.2019. Viikko huipentuu perinteiseen Pride-kulkueeseen lauantaina 29.6.2019.

DNA, Elisa ja Telia Finland tukevat yhdessä tämän vuoden Helsinki Pride -tapahtumaa. Yritykset haluavat osallistumisellaan tukea monimuotoisuutta sekä yhdenvertaisuutta. Samalla yritykset haluavat viestiä arvomaailmastaan ja toiveestaan, että jokainen suomalainen voi tuntea itsensä arvostetuksi ja olla vapaasti oma itsensä riippumatta sukupuolesta, iästä, seksuaalisesta suuntautumisesta, etnisestä taustasta tai muusta jokaisen ihmisen ainutlaatuiseksi tekevästä asiasta.

Helsinki Pride -viikon järjestää seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen hyvinvointia ja oikeuksia edistävä järjestö HeSeta ry sekä laaja joukko vapaaehtoisia. Tänä vuonna Pride on saamassa ennätysmäärän yrityskumppaneita tukemaan tapahtumaa ja teemaa.

Lisätietoja:

Merja Ranta-aho, henkilöstöjohtaja, Elisa
Puh. 050 302 8946
Sähköposti: etunimi.sukunimi@elisa.fi

Heini Linnainmaa, henkilöstöjohtaja, Telia Finland
Puh. 041 5311183
Sähköposti: etunimi.sukunimi@teliacompany.com

Marko Rissanen, henkilöstöjohtaja, DNA
Puh. 044 220 3230
Sähköposti: etunimi.sukunimi@dna.fi


https://helsinkipride.fi/fi/

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

DNA Oyj
DNA Oyj
PL 10
01044 DNA

http://www.dna.fi

DNA on suomalainen tietoliikennekonserni, joka tarjoaa yhteydenpitoon, viihtymiseen ja työntekoon laadukkaita puhe, data- ja tv-palveluita. Olemme Suomen suurin kaapelioperaattori ja johtava maksu-tv-toimija sekä kaapeli- että antenniverkossa. Tehtävämme on tarjota tuotteita ja palveluita, jotka tekevät yksityis- ja yritysasiakkaidemme arjesta mutkatonta. DNA:lla on merkittävä yhteiskunnallinen rooli tärkeiden viestintäyhteyksien tarjoajana ja digitaalisen kehityksen mahdollistajana. DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2019 Great Place To Work -tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 912 miljoonaa euroa ja liiketuloksemme 139 miljoonaa euroa. DNA:lla on yli 4 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Konserniin kuuluu myös DNA Kauppa, Suomen laajin matkapuhelimia myyvä myymäläketju. DNA:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi ja Facebookissa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta DNA Oyj

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme