DNA Oyj

DNA ja BookIT tuovat prepaid-liittymiin markkinoiden nopeimman latauspalvelun

Jaa

BookIT ja DNA syventävät yhteistyötään tuomalla yhdessä Nets Oy:n (entinen Luottokunta) kanssa tarjolle uuden mobiilimaksamiseen perustuvan prepaid-liittymien latauspalvelun. DNA Helppo Lataus -palvelu on ainutlaatuisen helppo tapa ladata saldoa sekä puhe- että dataprepaid-liittymiin. Palvelu tuo helpotusta arkeen, sillä saldon lataus tapahtuu sekunneissa eikä ole enää sidottu aikaan tai paikkaan.

DNA:n prepaid-liittymiin voi nyt ladata kätevästi ja nopeasti lisää saldoa tekstiviestivastauksella. Palveluun rekisteröidyttyään asiakas ei tarvitse lataamiseen internetiä, kauppaa eikä pankkiautomaattia. Uusi DNA Helppo Lataus -palvelu toimii sekä puhe- että dataprepaid-liittymissä. Palvelu on päätelaiteriippumaton ja toimii sekä kotimaassa että ulkomailla, kunhan puhelimessa on tekstiviestitoiminto. Veloitus tehdään asiakkaan maksu- tai luottokortilta.

Yhtä helppoa kuin tekstarin käyttö

Palvelun aktivoinnin jälkeen käyttäjä voi lisätä haluamansa saldon hetkessä tekstiviestillä. Kun palveluun rekisteröityneen asiakkaan jäljellä oleva saldo on loppumaisillaan, hän saa DNA Helppo Lataus -palvelusta automaattisesti tekstiviestin puhelimeensa. Asiakas vahvistaa haluamansa lataussumman yhdellä tekstiviestikirjaimella, ja saldo latautuu liittymälle välittömästi.

"Haluamme helpottaa prepaid-asiakkaidemme arkea tuomalla markkinoille uudenlaisia latauspalveluja. DNA Helppo Lataus on uniikki palvelumalli, joka mullistaa perinteisen lataustavan. Asiakasystävällinen ja helppokäyttöinen palvelu tuo myös lisää käyttöturvallisuutta prepaid-liittymiin, koska saldoa voi ladata milloin vain ja missä tahansa. Asiakkaiden helppo ja turvallinen puhelimenkäyttö on DNA:lle hyvin tärkeää. Olemme jo aiemmin tuoneet prepaid-puheliittymiin ominaisuuden, jossa liittymällä voi soittaa ennalta määriteltyihin numeroihin myös puheajan loputtua, ja uusi latauspalvelu laajentaa tätä turvaa", kertoo DNA:n puheliiketoiminnan johtaja Cedric Kamtsan.

"Palvelu on erityisen hyödyllinen myös lapsiperheille, sillä latausviestit voidaan valita toimitettavaksi vanhemman numeroon. Lapsen puheaika ei pääse yllättäen loppumaan, sillä järjestelmä lähettää ilmoituksen saldorajan alittumisesta valittuun numeroon ja vanhemmat voivat tehdä haluamansa saldolisäyksen välittömästi", Cedric Kamtsan kertoo.

Turvallinen kotimainen ratkaisu

Ladattavan saldon määrän hyväksyminen ja maksaminen on turvallista, sillä summan veloitus tapahtuu Nets Oy:n ja suomalaisen BookIT Oy:n kehittämällä eMobile-palvelulla asiakkaan maksu- tai luottokortilta. Palvelu pohjautuu keksijä Jukka Salosen kehittämään iSMS Älytekstiviesti® -teknologiaan.

"Olemme erittäin tyytyväisiä, kun voimme syventää yhteistyötämme DNA:n kanssa uuden prepaid-latauspalvelun myötä", kertoo BookIT Oy:n johtaja Jussi Teeriaho. “Kehitimme yhteistyössä Netsin kanssa maailman helppokäyttöisimmän mobiilimaksamisen ratkaisun, ja DNA Helppo Lataus -palvelu on kerrassaan erinomainen sovelluskohde, sillä asiakas pystyy lataamaan lisää saldoa sekunneissa suoraan matkapuhelimellaan, ajasta ja paikasta riippumatta. Lataus käy kätevästi ja turvallisesti, koska puhelimen käyttäjä voidaan tunnistaa luotettavasti Älytekstiviestin® sisältämän sähköisen sormenjäljen avulla", Teeriaho kertoo.

"Suomalaisella mobiilipalvelulla on kansainvälistä kysyntää, sillä Älytekstiviestin® ansiosta lentojen check-in -palveluita, lippuostoja, mobiilimaksuja ja erilaisia tilauksia voidaan tehdä helposti ja turvallisesti nyt millä tahansa puhelimella ja mihin tahansa maailmankolkkaan. Älytekstiviestille® on myönnetty kymmeniä kansainvälisiä patentteja, mikä on erityisen tärkeätä juuri nyt kun keksinnön kansainvälinen kysyntä on ylittänyt kaikki odotukset", Jussi Teeriaho kertoo.

DNA Helppo Lataus -palvelun käyttäjä voi maksaa prepaid-latauksensa millä tahansa Visa- tai MasterCard-kortilla, joko debit- tai credit-ominaisuudella. "Tällaiset palvelut ovat hieno esimerkki erillisten, jo olemassa olevien palveluiden yhdistämisestä uudeksi, kuluttajalle helpoksi palvelukokonaisuudeksi”, toteaa sähköisistä kaupankäyntiratkaisuista vastaava Risto Hassinen Nets Oy:stä.

DNA Helppo Lataus -palvelun voi ottaa käyttöön osoitteessa www.dna.fi/helppolataus

Lisätietoja:

Puheliiketoiminnan johtaja Cedric Kamtsan, DNA Oy, puh. 044 906 2377, cedric.kamtsan@dna.fi
President Jukka Salonen, BookIT Oy, puh. (09) 4289 1098, jukka.salonen@bookit.net
Vice President Jussi Teeriaho, BookIT Oy, puh. 046 6000 900, jussi.teeriaho@bookit.net
Risto Hassinen, Nets Oy, puh. 050 357 2943, risto.hassinen@nets.eu

DNA:n viestintä: viestintäpäällikkö Riitta Luhtala, DNA Oy, puh. 044 044 1040, riitta.luhtala@dna.fi

DNA Oy on suomalainen tietoliikennekonserni, joka tarjoaa yksityishenkilöille ja yrityksille laadukkaita, viimeisintä teknologiaa hyödyntäviä puhe-, data- ja tv-palveluita. DNA:n viisi miljoonaa suomalaista tavoittava 3G-verkko laajenee edelleen, ja 4G-verkot ulottuvat koko ajan uusiin kaupunkeihin ja taajama-alueille. DNA:n liikevaihto vuonna 2011 oli 728 miljoonaa euroa ja liikevoitto 51 miljoonaa euroa. DNA:lla on yli kolme miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon asiakkuutta. DNA ja WELHO ovat DNA Oy:lle rekisteröityjä tavaramerkkejä. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi

BookIT Oy on vuonna 1999 perustettu yritys, joka on tehnyt useita mobiiliviestinnän helppokäyttöisyyttä parantavia ratkaisuja. Keksintö on suojattu kymmenillä kansainvälisillä patenteilla ja useat kansainväliset teknologiayritykset ovat lisensoineet BookIT:n teknologiaa omaan käyttöönsä. Suosituin mobiilipalvelu Suomessa on BookIT:n Älytekstiviesti® iSMS®, jolla vahvistetaan kuukausittain yli 2 miljoonaa kanta-asiakastarjousta, ajanvarausta, maksuveloitusta, matkalippua, pakettitoimitusta ja muita työtilauksia. www.bookit.net

Nets ja Luottokunta ovat nyt yhtä organisaatiota ja Luottokunta Oy on vaihtanut nimensä Nets Oy:ksi. Nets on Pohjoismaiden suurin ja Euroopan toiseksi suurin maksuratkaisuja, tietopalveluja ja digitaalisia turvaratkaisuja tarjoava konserni. Konserni työllistää 2 700 työntekijää viidessä maassa (Tanska, Suomi, Norja, Ruotsi, Viro) ja sen vuotuinen liikevaihto on 850 miljoonaa euroa. Konsernin pääkonttori sijaitsee Kööpenhaminassa Tanskassa.

Tietoja julkaisijasta

DNA Oyj
DNA Oyj
PL 10
01044 DNA

http://www.dna.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta DNA Oyj

DNA to launch a 5G network in Pori11.7.2019 09:00:00 EESTPress release

DNA has built a smart home complete with 5G technology for this year’s SuomiAreena public debate forum in Pori. The company has been experimenting with 5G in Pori for a while, but the latest endeavour involves building a real-life 5G network in the centre of the city. A wider range of 5G services will become available for consumers once reasonably priced and more technologically advanced 5G devices hit the market, which is expected to happen at the beginning of next year.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme