DNA Oyj

DNA ja Vantaan kaupunki jatkavat ja laajentavat yhteistyötään tietoliikennepalveluissa

Jaa

DNA ja Vantaan kaupunki ovat solmineet 3-vuotisen jatkosopimuksen nykyistäkin laajemman tietoliikennepalvelukokonaisuuden toimittamisesta Vantaan kaupungille. DNA toimittaa Vantaan kaupungille tietoliikenneratkaisut jatkossa kokonaispalveluna. Sopimus sisältää optiona myös kyberturvallisuuspalvelut.

Sopimuskausi on kestoltaan aluksi kolme vuotta, minkä jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana. Sopimuksen kokonaisarvo ensimmäisten kolmen vuoden ajalta on yli 8 miljoonaa euroa.

DNA:lta tilattu ratkaisu sisältää kokonaispalveluna mm. kaikki kaupungin liityntäyhteydet, toimipisteiden kiinteät ja langattomat lähiverkot (LAN ja WLAN), palomuuripalvelut sekä niiden yhteyteen toimitettavat internetyhteydet, verkkovaltuutusratkaisut ja mahdolliset lisäpalvelut sekä optiona myös kyberturvapalvelun.

”Iloitsemme voidessamme jatkaa pitkäaikaista yhteistyötämme Vantaan kaupungin kanssa. Jatkosopimus tuo kaupungin tietoliikenneverkon kehittämiseen merkittäviä lisävahvuuksia, kun voimme rakentaa palvelua yhtenäisenä kokonaisuutena, aina kyberturvallisuutta myöten”, sanoo DNA:n julkishallinnon myyntijohtaja Kenneth Grönroos.

"Vantaan kaupunki hakee ratkaisulla turvallista ja häiriötöntä tietoliikenneverkkoa, jonka varaan tulevaisuuden palveluita on hyvä rakentaa. Vantaan kaupunki tavoittelee kyberturvallisuus- ja pääsynvalvontaratkaisuilla palveluidensa turvallisuuden olennaista parantumista. Meillä on vahva ymmärrys toimittajan kanssa siitä, että digitalisaatio tarvitsee tuekseen erinomaisesti toimivat perusinfrastruktuuripalvelut”, toteaa Vantaan kaupungin konsernipalveluiden apulaiskaupunginjohtaja Martti Lipponen.

Vantaan kaupungin asiakkuus on ollut DNA:lla vuodesta 2014, jolloin yrityksille data- ja viestintäratkaisuja tarjonnut TDC siirtyi osaksi DNA:ta. Alun perin TDC:n ja Vantaan kaupungin välinen sopimus solmittiin vuonna 2011.

Lisätietoja medialle:

Kenneth Grönroos, myyntijohtaja, yritysmyynti, DNA Oyj, puh. 044 044 2617, kenneth.gronroos@dna.fi

Martti Lipponen, apulaiskaupunginjohtaja, Vantaan kaupunki, martti.lipponen@vantaa.fi

DNA:n viestintä, puh. 044 044 8000, viestinta@dna.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

DNA Oyj
DNA Oyj
PL 10
01044 DNA

http://www.dna.fi

DNA Oyj on suomalainen tietoliikennekonserni, joka tarjoaa yhteydenpitoon, viihtymiseen ja työntekoon laadukkaita puhe, data- ja tv-palveluita. DNA on Suomen suurin kaapelioperaattori ja johtava maksu-tv-toimija sekä kaapeli- että antenniverkossa. Yritysten osalta DNA näkee keskeisenä kasvualueena ajasta ja paikasta riippumattoman uuden työn, joka mahdollistuu älykkäillä päätelaitteilla, monipuolisilla viestintäpalveluilla ja nopeilla yhteyksillä. DNA:n liikevaihto vuonna 2016 oli 859 miljoonaa euroa ja liiketulos 91 miljoonaa euroa. DNA:lla on yli 3,8 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Konserniin kuuluu myös DNA Kauppa, Suomen laajin matkapuhelimia myyvä myymäläketju. DNA:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi, @DNA_Business ja @DNA_Palvelu sekä Facebookissa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta DNA Oyj

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme