DNA Oyj

DNA on toimialansa vastuullisin yritys Suomessa

Jaa

DNA on kuluttajien arvion mukaan toimialansa vastuullisin yritys Suomessa. Näin toteaa Sustainable Brand Index uusimmassa tutkimuksessaan.

Kunniamaininta
Kunniamaininta

Sustainable Brand Indexin vuosittainen tutkimus perustuu YK:n Global Compactin vastuullisuuden periaatteisiin ja kestävän kehityksen tavoitteisiin, ja se on alallaan Pohjoismaiden suurin riippumaton tutkimus.

Vastuullisuustyössä huomioidaan asiakkaiden odotukset

DNA:n vastuullisuusstrategiassa on neljä keskeistä osa-aluetta: digitaalinen yhdenvertaisuus, erinomainen työpaikka, ilmastoystävällinen liiketoiminta ja hyvä hallinto.

”Vastuullisuus on meille DNA:lla avainasia ja itsestäänselvä osa toimintaamme. Kehitämme aktiivisesti uusia tapoja huomioida henkilökuntamme hyvät työskentelyedellytykset, asiakkaidemme tyytyväisyys ja ympäristö. Maksamme kaikki verot Suomeen ja osallistumme näin koko yhteiskunnan kehittämiseen. Lisäksi panostamme vahvojen kumppaniemme SOS-Lapsikylän, Hope ry:n ja HelsinkiMission kanssa digitaalisen yhdenvertaisuuden edistämiseen”, sanoo DNA:n yritysvastuupäällikkö Hanna Haapakoski.

”Panostamme tietenkin myös kattaviin ja laadukkaisiin verkkoihin, nopeisiin yhteyksiin, helposti ymmärrettäviin tuotteisiin ja palveluihin sekä laadukkaaseen asiakaspalveluun. Ymmärrämme, että toimialamme palvelut ja ratkaisut voivat tuntua monen mielestä mutkikkailta, jopa vaikeilta. Lisäksi se on paha epäkohta, että kaikilla ei ole tarvittavia laitteita tai osaamista digitaalisessa yhteiskunnassa pärjäämiseksi”, Haapakoski jatkaa.

DNA on tehnyt Kestävän kehityksen yhteiskuntasitoumuksen liiketoimintansa ilmastovaikutusten vähentämiseksi. Vuodesta 2014 DNA:n energianhankinnasta aiheutuvat päästöt ovat vähentyneet noin 40 prosenttia, mikä johtuu uusiutuvan energian käytöstä sekä radioverkon energiatehokkuuden kehittämisestä.

Suomen paras työpaikka ja perheystävällinen pörssiyhtiö

DNA valittiin helmikuussa 2019 Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place to Work -instituutin tutkimuksessa suurten organisaatioiden sarjassa, ja DNA on myös toistaiseksi Suomen ainoa Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen saanut pörssiyhtiö.

”Haluamme olla mukana tekemässä hyvää arkea ja työelämää, ja tämä tunnustus kannustaa meitä hurjasti. Kiitos kaikille tutkimukseen vastanneille!” Haapakoski iloitsee.

Sustainable Brand Index -tutkimus tehtiin vuoden 2019 tammi-maaliskuun aikana, ja Suomessa siihen vastasi 10 300 kuluttajaa. Kuluttajahaastatteluun perustuvassa tutkimuksessa selvitetään kuluttajien käsitystä yritysten vastuullisuudesta. Lisätietoja tutkimuksesta ja ranking-lista: www.sb-insight.com

Lisätietoja DNA:n vastuullisuudesta: https://corporate.dna.fi/raportointi


Lisätietoja medialle:
Lehdistötiedote 8.2.2019, DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi: https://corporate.dna.fi/lehdistotiedotteet?type=stt2&id=69851590

Perheystävällinen pörssiyhtiö, Väestöliiton myöntämä tunnus: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#perheystavallinen

yritysvastuupäällikkö Hanna Haapakoski, DNA Oyj, puh. 044 044 5206, hanna.haapakoski@dna.fi
DNA:n viestintä: puh. 044 044 8000, viestinta@dna.fi

Kuvat

Kunniamaininta
Kunniamaininta
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

DNA Oyj
DNA Oyj
PL 10
01044 DNA

http://www.dna.fi

DNA on suomalainen tietoliikennekonserni, joka tarjoaa yhteydenpitoon, viihtymiseen ja työntekoon laadukkaita puhe, data- ja tv-palveluita. Olemme Suomen suurin kaapelioperaattori ja johtava maksu-tv-toimija sekä kaapeli- että antenniverkossa. Tehtävämme on tarjota tuotteita ja palveluita, jotka tekevät yksityis- ja yritysasiakkaidemme arjesta mutkatonta. DNA:lla on merkittävä yhteiskunnallinen rooli tärkeiden viestintäyhteyksien tarjoajana ja digitaalisen kehityksen mahdollistajana. DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2019 Great Place To Work -tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 912 miljoonaa euroa ja liiketuloksemme 139 miljoonaa euroa. DNA:lla on yli 4 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Konserniin kuuluu myös DNA Kauppa, Suomen laajin matkapuhelimia myyvä myymäläketju. DNA:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi ja Facebookissa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta DNA Oyj

DNA selvitti: Lähes kaikki lasten puhelimet ovat älypuhelimia ja niiden käytöstä on sovittu pelisäännöt7.8.2019 08:00:00 EESTTiedote

Koulutiellä on jälleen joukoittain uusia ekaluokkalaisia, joiden mielessä pyörii – kaiken muun uuden muistettavan ja opittavan lisäksi – se repussa tai taskussa huomiota vaativa uusi puhelin. Tyypillisimmin lapselle hankitaan ensimmäinen oma puhelin juuri kouluunmenon kynnyksellä, mutta Lähes puolet lapsista on käyttänyt älypuhelinta jo sitä aiemmin ja lähes kaikilla ala-asteikäisillä on sovittuna kännykkään liittyviä pelisääntöjä. Muun muassa tällaista käy ilmi DNA:n teettämästä koululaistutkimuksesta.

Takaisin arkirytmiin – DNA ja SOS-Lapsikylä modernisoivat kahdeksan klassikkosatua yhteisiin perhehetkiin5.8.2019 10:00:00 EESTTiedote

DNA:n ja SOS-Lapsikylän Satuillaan-kampanjassa tunnetut klassikkosadut tuodaan nykypäivään modernisoituina versioina. Tavoitteena on mahdollistaa lapsille ja vanhemmille yhteisiä hetkiä satujen parissa ja muistuttaa satujen tärkeydestä osana lapsen kehitystä. Kampanjan aikana julkaistaan kahdeksan modernisoitua klassikkosatua äänikirjoina ja teksteinä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme