DNA Oyj

DNA TV:n Vuokraamon kaikki elokuvat nyt teräväpiirtona – uusimpana mukana myös Nordisk Filmin elokuvat

Jaa

DNA TV -palvelun elokuvatarjonta laajenee entisestään, kun sen vuokrattavien elokuvien valikoimaan lisätään tänään myös Nordisk Filmin katalogi. Kaikki Vuokraamon elokuvat ovat jatkossa HD-laatuisia. Kulutustottumusten muuttuessa myös vuokravideoiden katselussa ollaan siirtymässä yhä enemmän laajakaistan käyttöön. Tämän päivän kuluttaja haluaa löytää kaikki tv-sisällöt yhdestä ja samasta paikasta ja katsoa niitä juuri silloin kun hänelle itselleen sopii, haluamallaan laitteella.

DNA TV -palvelun Vuokraamoon lisätään tänään Nordisk Film -yhtiön katalogi, joka sisältää monipuolisen valikoiman kotimaisia ja pohjoismaisia elokuvia. Nordisk Filmin syksyn ensi-iltoja ovat mm. Varasto 2, Suomen hauskin mies, Beirut: City of Spies ja Escape Plan 2.

”Olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme nyt tarjota myös Nordisk Filmin erinomaisen elokuvavalikoiman asiakkaidemme käyttöön. Kotimaisia elokuvia on toivottu paljon, ja nyt pystymme täyttämään myös nämä toiveet”, kertoo Business Manager Mervi Rouvinen DNA:n viihdeliiketoiminnasta.

”Olemme innoissamme siitä, että DNA:n asiakkaat voivat vuokrata DNA:n uudistetusta Vuokraamosta Nordisk Filmin kotimaisia ja kansainvälisiä menestyselokuvia, kuten esimerkiksi Mielensäpahoittajan ja Joulumaan”, sanoo Nordisk Filmin digitaalisten palvelujen Pohjoismaiden myyntijohtaja Jesper Dahlgaard.

Vuokraamon uusien ensi-iltaelokuvien hinta on 5 euroa. Vuokraamaansa elokuvaa voi katsoa kahden vuorokauden ajan, eikä katselukertojen määrää ole rajoitettu.

”Ensi-iltaelokuvat tulevat Vuokraamoon jo 2-4 kuukautta niiden teatteriensi-illan jälkeen. Tämä on takuulla mieleen esimerkiksi elokuvista nauttiville lapsiperheille. Säästö on melkoinen, kun koko perhe voi katsoa uudetkin elokuvat porukalla kotona, ja täysin omalla aikataululla”, Mervi Rouvinen tähdentää.

DNA TV:n Vuokraamon käyttö on joustavaa ja helppoa. Vuokratun elokuvan katselua voi jatkaa saumattomasti toisella laitteella, joten esimerkiksi kotona aloitettu lastenelokuva seuraa perheen pikkuväen mukana kännykässä tai tabletissa vaikkapa auton takapenkille.

Laajakaista muuttaa sisältöjen kulutuksen

DNA:n teettämästä kyselytutkimuksesta **) selviää, että median käyttö on keskittymässä entistä enemmän liikkuvan kuvan ympärille. Mervi Rouvisen mukaan meneillään on iso katselutottumusten ja kuluttajakäyttäytymisen muutos, joka näkyy myös perinteisten videovuokraamojen vähenemisenä katukuvasta.

Television lisäksi katselu jakaantuu nykyisin monelle muulle laitteelle, ja tv-sisältöjä katsotaan yhä useammin nettiyhteyden kautta – tämä koskee myös vuokrattavia elokuvia.

”Kun kotiin on tilattuna riittävän nopea laajakaista, ohjelmat näkee parhaalla kuvanlaadulla, eikä kodin muiden laitteiden nettikäyttö aiheuta katseluun pätkimistä. Tiedämme asiakkaidemme siirtyvän yhä nopeamman laajakaistan käyttöön, joten halusimme nyt tarjota kaikki uudistuneen Vuokraamon elokuvat HD-laatuisina. Näin varmistamme tilaajillemme parhaan katselukokemuksen”, Mervi Rouvinen kertoo.

Vuokraamon elokuvia voi vuokrata ja seurata DNA Hubilla, *) Android-puhelimilla ja tableteilla sekä tietokoneen selaimessa, ja näillä laitteilla vuokrattua elokuvaa voi katsoa myös iOS-laitteilla. Avoimen ekosysteemin Android TV -käyttöjärjestelmään perustuva DNA Hubi yhdistää television, videovuokraamon, netti-tv-sovellukset, pelit ja musiikin yhdeksi helppokäyttöiseksi kokonaisuudeksi. DNA Hubi tukee kaikkia Android TV:lle saatavia sovelluksia.

DNA TV:n Vuokraamon sisällön toimittaa SF Anytime. Vuokraamosta löytyy laaja valikoima ensi-iltaelokuvia mm. seuraavilta studioilta: Nordisk Film, 20th Century Fox, Sony Pictures, Warner Brothers, Walt Disney Pictures, NBC/Universal, MGM, Regency Pictures, Paramount Pictures. Lisäksi yksittäisiä elokuvia tulee myös pohjoismaisilta jakelijoilta. Lisätietoa: https://www.dna.fi/vuokraamo


*) DNA Hubi (DNA TV-hubi) on DNA:n Android TV -päätelaite. Laitteelle julkaistaan tiistaina 25.9. uusi ohjelmistopäivitys (versio 1.0.27), joka tuo sille useita uusia ominaisuuksia sekä Vuokraamoon myös Nordisk Filmin elokuvat. DNA suosittelee, että uusin ohjelmistopäivitys hyväksytään laitteelle aina sellaisen tultua tarjolle, jotta kaikki uudet ominaisuudet saadaan käyttöön saman tien. Lisätietoa: www.dna.fi/dnatv

**) Digitaaliset elämäntavat -kyselytutkimuksen toteutti DNA:n toimeksiannosta Nepa Insight Oy. Tiedonkeruu tehtiin maaliskuun 2018 alussa, vastaajamäärä oli 1018. Tutkimuksen vastaajajoukko edustaa 15-74-vuotiaita suomalaisia iän ja sukupuolen mukaan. Lue lisää 29.5.2018 lehdistötiedotteesta: https://corporate.dna.fi/lehdistotiedotteet?type=stt2&id=68188888 

Lisätietoja medialle:

Business Manager Mervi Rouvinen, DNA Oyj, viihdeliiketoiminta, puh. 044 044 7032, mervi.rouvinen@dna.fi

DNA:n viestintä, puh. 044 044 8000, viestinta@dna.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

DNA Oyj
DNA Oyj
PL 10
01044 DNA

http://www.dna.fi

DNA Oyj on suomalainen tietoliikennekonserni, joka tarjoaa yhteydenpitoon, viihtymiseen ja työntekoon laadukkaita puhe, data- ja tv-palveluita. DNA on Suomen suurin kaapelioperaattori ja johtava maksu-tv-toimija sekä kaapeli- että antenniverkossa. Yritysten osalta DNA näkee keskeisenä kasvualueena ajasta ja paikasta riippumattoman uuden työn, joka mahdollistuu älykkäillä päätelaitteilla, monipuolisilla viestintäpalveluilla ja nopeilla yhteyksillä. DNA:n liikevaihto vuonna 2017 oli 886 miljoonaa euroa ja liiketulos 124 miljoonaa euroa. DNA:lla on yli 3,9 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Konserniin kuuluu myös DNA Kauppa, Suomen laajin matkapuhelimia myyvä myymäläketju. DNA:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi ja Facebookissa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta DNA Oyj

Tutkimus: Hyvinvoinnin mittaaminen ja ruokaostokset netistä nosteessa – aktiivisuusranneke tai älykello jo joka neljännen taloudessa15.5.2019 10:00:32 EESTTiedote

Oman hyvinvoinnin mittaaminen digilaitteilla lisääntyy, ja useampi kuin joka kolmas käyttää jo hyvinvointisovelluksia, selviää DNA:n tuoreesta Digitaaliset elämäntavat -tutkimuksesta. Tämä näkyy myös laitetasolla, sillä aktiivisuusranneke tai älykello löytyy jo joka neljännen (26 %) suomalaisen taloudesta. Hyvinvoinnin digitaalinen mittaaminen kiinnostaa erityisesti kaksi- ja kolmekymppisiä. Myös ruokaostosten tekeminen verkossa on lyömässä läpi. Ruokaostosten teko on lisääntynyt DNA:n kyselyssä kahdessa vuodessa, ja nyt noin joka kolmas on ostanut ruokaa netistä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme