DNA Oyj

DNA:lta myyntiin uusia 4G-liittymiä

Jaa

DNA Nopea 4G -liittymissä rajaton netti kotimaassa ja 10 Gt kuukausimaksuun kuuluvaa EU-dataa 
 
Uusissa DNA Nopea 4G -liittymissä on kuluttajien eniten arvostamat ominaisuudet, eli rajaton tiedonsiirto DNA:n nopeassa matkaviestinverkossa ja suuri kuukausimaksuun kuuluva EU-datapaketti.

DNA:n uudet liittymät ovat DNA Nopea 4G Rajaton, DNA Nopea 4G Paketti ja DNA Nopea 4G Jämpti. Ne ovat paras vaihtoehto asiakkaille, jotka käyttävät puhelintaan mielellään paljon sekä kotimaassa että toisessa EU-maassa.
 
Kaikissa uusissa liittymissä on kotimaassa rajaton ja nopea, jopa 100 megabittiin sekunnissa yltävä 4G-kykyinen netti ja 10 gigatavua kuukaudessa kattava EU-datapaketti. Puheen ja viestien veloitustavan voi valita: DNA Nopea 4G Rajaton sisältää rajattomasti puhetta ja viestejä, DNA Nopea 4G Pakettiin kuuluu 200 minuuttia puhetta ja 200 tekstiviestiä, ja DNA Nopea 4G Jämptissä puhe ja viestit veloitetaan käytön mukaan 7 senttiä per minuutti/kappale.

– Rajaton kotimaan data on asiakkaillemme tärkeä, joten se löytyy uusistakin liittymistä. Myös EU-datapaketti on uusissa liittymissä niin suuri, että se kattaa lähes kaikkien asiakkaiden EU-käytön, toteaa DNA:n handset-liiketoiminnan johtaja Cedric Kamtsan.
 
Uusilla liittymätyypeillä ei ole vaikutusta jo käytössä oleviin liittymiin. Näiden liittymien kotimaan hinnoittelu pysyy ennallaan, mutta EU-roaming-hinnoittelu muuttuu niin, että puhelut ja viestit toisessa EU-maassa veloitetaan kotimaan hinnalla ja EU-tiedonsiirron hinta laskee yli 90 prosenttia.
 
Uudet liittymät on tarkoitettu kuluttaja-asiakkaille, ja ne ovat myynnissä kaikissa DNA:n kuluttajamyynnin kanavissa.
 
Lisätietoa:
Cedric Kamtsan, johtaja, Handset-liiketoiminta, puh. 044 906 2377, cedric.kamtsan@dna.fi
DNA:n viestintä, puh. 044 044 8000, viestinta@dna.fi
DNA Nopea 4G -liittymät: www.dna.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

DNA Oyj
DNA Oyj
PL 10
01044 DNA

http://www.dna.fi

DNA Oyj on suomalainen tietoliikennekonserni, joka tarjoaa yhteydenpitoon, viihtymiseen ja työntekoon laadukkaita puhe, data- ja tv-palveluita. DNA on Suomen suurin kaapelioperaattori ja johtava maksu-tv-toimija sekä kaapeli- että antenniverkossa. Yritysten osalta DNA näkee keskeisenä kasvualueena ajasta ja paikasta riippumattoman uuden työn, joka mahdollistuu älykkäillä päätelaitteilla, monipuolisilla viestintäpalveluilla ja nopeilla yhteyksillä. DNA:n liikevaihto vuonna 2016 oli 859 miljoonaa euroa ja liiketulos 91 miljoonaa euroa. DNA:lla on yli 3,8 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Konserniin kuuluu myös DNA Kauppa, Suomen laajin matkapuhelimia myyvä myymäläketju. DNA:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi, @DNA_Business ja @DNA_Palvelu sekä Facebookissa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta DNA Oyj

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme