DNA Oyj

DNA:n EU-roaming-hinnat muuttuvat: Puhelut ja viestit kotimaan hinnalla ja tiedonsiirron hinta laskee yli 90 prosenttia

Jaa

DNA:n asiakkaat voivat jatkossa käyttää puhelintaan huolettomasti koko EU:n alueella. 15.6.2017 alkaen DNA:n asiakkaat maksavat puheluista ja viesteistä EU:ssa vain kotimaan hinnan ja tiedonsiirron hinta laskee yli 90 prosenttia. DNA lanseeraa kesäkuussa myös uusia liittymiä, joissa EU-tiedonsiirto kuuluu kuukausihintaan.
 
DNA:n nykyisten liittymien kotimaan hinnat eivät nouse, vaikka EU-roaming-hinnat laskevat.
 
"Tekemämme tuotteistusmuutokset mahdollistavat sen, ettei EU-roamingin muutoksista aiheudu kuluja niille, jotka eivät sitä käytä. Lisäksi asiakkaiden suosima kotimaan rajaton tiedonsiirto pysyy liittymien ominaisuutena", toteaa DNA:n kuluttajaliiketoiminnan johtaja Pekka Väisänen.
 
Nykyisten liittymien EU-roamingin veloitusperusteet muuttuvat
 
Tiedonsiirrosta veloitetaan 15.6.2017 alkaen EU/ETA-alueella EU-perusmaksua 0,57 senttiä per megatavu (5,7€/Gt). Puhelut sekä teksti- ja multimediaviestit veloitetaan 15. kesäkuuta alkaen EU-alueella kotimaan hinnalla ilman lisämaksua. Puheluiden vastaanottaminen on jatkossa maksutonta. Uudet hinnat ovat voimassa kun käyttö toisessa EU-maassa on kohtuullista ja ajoittaista. Ajoittaisuuden ehto täyttyy, kun kotimaan käyttöä on enemmän kuin ulkomaan käyttöä. Tiedonsiirron osalta sovelletaan liittymätyyppikohtaisia EU-kohtuukäytön rajoja.
 
"Olemme DNA:lla toteuttaneet EU-asetuksen mukaisen kohtuullisen käytön politiikan niin asiakaslähtöisesti, että se kattaa useimpien asiakkaidemme tarpeet. Jos puhelinta tarvitaan toisessa EU-maassa paljon, paras vaihtoehto on uudet DNA Nopea 4G -liittymät, joihin sisältyy myös lisämaksuton tiedonsiirto EU-alueella", Väisänen sanoo. 
 
Uudet DNA Nopea 4G -liittymät
 
Vastatakseen myös paljon matkustavien asiakkaiden tarpeisiin, DNA lanseeraa kesäkuun aikana uudet DNA Nopea 4G –liittymät. Liittymissä on erittäin nopea 4G-netti ja kuukausimaksuun sisältyy 10Gt/kk EU-datapaketti. Datapaketin osalta EU-tiedonsiirrosta ei peritä lisäveloituksia.
 
”Osa asiakkaistamme matkailee EU-alueella usein. Paljolti samat asiakkaat haluavat myös erittäin nopean netin. Liittymän EU-datapaketti on niin suuri, että se kattaa lähes kaikkien asiakkaiden EU-käytön mennen tullen”, toteaa Väisänen. 
 
Lisätietoa:
www.dna.fi/EUroaming
Pekka Väisänen, johtaja, kuluttajaliiketoiminta, DNA Oyj, puh. 044 040 0168, pekka.vaisanen@dna.fi

DNA:n viestintä: puh. 044 044 8000, viestinta@dna.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

DNA Oyj
DNA Oyj
PL 10
01044 DNA

http://www.dna.fi

DNA Oyj on suomalainen tietoliikennekonserni, joka tarjoaa yhteydenpitoon, viihtymiseen ja työntekoon laadukkaita puhe, data- ja tv-palveluita. DNA on Suomen suurin kaapelioperaattori ja johtava maksu-tv-toimija sekä kaapeli- että antenniverkossa. Yritysten osalta DNA näkee keskeisenä kasvualueena ajasta ja paikasta riippumattoman uuden työn, joka mahdollistuu älykkäillä päätelaitteilla, monipuolisilla viestintäpalveluilla ja nopeilla yhteyksillä. DNA:n liikevaihto vuonna 2016 oli 859 miljoonaa euroa ja liiketulos 91 miljoonaa euroa. DNA:lla on yli 3,8 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Konserniin kuuluu myös DNA Kauppa, Suomen laajin matkapuhelimia myyvä myymäläketju. DNA:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi, @DNA_Business ja @DNA_Palvelu sekä Facebookissa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta DNA Oyj

DNA:n operaattorilaskutus nyt saatavilla App Store-, Apple Music-, iTunes- ja iBooks-ostoksiin18.10.2017 13:30Tiedote

DNA tarjoaa asiakkailleen 18.10. alkaen mahdollisuutta maksaa App Store-, Apple Music-, iTunes- ja iBooks-ostoksistaan suoraan matkapuhelinlaskulla tai prepaid-saldolla. Palvelu on saatavilla kaikille DNA:n postpaid- ja prepaid-puhelinliittymäasiakkaille Suomessa. Palvelun lanseeraus merkitsee dynaamista uutta askelta DNA:n mobiilimaksamisen palveluiden ja asiakaskokemuksen kehityksessä. Palvelun käyttö on yksinkertaista. DNA:n asiakkaat, joilla on uusi tai olemassa oleva Apple ID, voivat valita operaattorilaskutuksen ("Carrier Billing") maksutavakseen iPhone-, iPad-, iPod touch- tai Mac-laitteellaan haluamansa sovelluksen tiliasetuksissa tai tietokoneellaan iTunes-sovelluksessa. Uusi maksutapa tulee automaattisesti saataville, ja sen avulla voit tehdä heti ostoksia yhdellä painalluksella Apple-laitteillasi, Apple TV ja Apple Watch mukaan lukien. Lisätietoja operaattorilaskutuksen käyttöönotosta löydät osoitteesta www.dna.fi/appstore. Lisätietoja medialle:Cedric Kamtsan, johtaja, Hands

DNA carrier billing now available for App Store, Apple Music, iTunes and iBooks purchases18.10.2017 13:30Tiedote

Beginning Wednesday, 18 October, DNA will offer customers the option to pay for purchases in the App Store and for Apple Music, iTunes and iBooks, directly from their mobile phone account. The service will be available to all DNA’s customers in Finland for postpaid and prepaid mobile plans. The launch of the service sees DNA take a dynamic new step in the development of its financial services and customer service. Using the service is simple. DNA’s customers with a new or existing Apple ID select “Carrier Billing" as a payment method in your account settings for the App Store, Apple Music, iTunes and iBooks from their iPhone, iPad, iPod touch and Mac, or on iTunes from their PC. The new payment option will be configured automatically and immediately allows for one-tap purchasing from your Apple devices, including Apple TV and Apple Watch. For more information on how to set up carrier billing, please visit www.dna.fi/appstore (in Finnish). Further information for the media:Cedric Kamtsa

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme