DNA Oyj

DNA:n myydyimmät puhelimet heinäkuussa 2018

Jaa

Kevään uutuuspuhelimet näkyvät DNA:n heinäkuun myydyimpien puhelimien listalla. Huawein puhelinmallit nostivat sijoituksiaan, joskin Samsungilla oli Top 15 -listalla eniten yksittäisiä malleja, peräti kolmannes kaikista.

DNA:n heinäkuun Top 15 -listalla on kaikkiaan viisi Samsungin puhelinta, neljä Huawein mallia, kolme Applen iPhonea sekä kaksi Honor-puhelinta ja yksi Nokia-malli.

Erityisesti nuorten käyttäjien suosima Huawei P Smart säilytti ykkössijansa, ja viime kuun 15. sijalta heinäkuun kolmoseksi ponkaisi Huawei Mate 10 Lite – molemmat kevään uutuuspuhelimia. Toiselle sijalle nousi jo listasuosikiksi vakiintunut Samsung Galaxy A3.

Kokonaan uusina malleina listalle nousivat suosittua Honor-sarjaa jatkava Honor 9 Lite suoraan neljännelle sijalle ja alumiinirunkoinen Nokia 6.1 uutuuspuhelin yhdeksännelle sijalle. Paluun Top 15 -listalle teki Samsung Galaxy A8.

”Koulujen alku on näkynyt puhelinmyynneissä koko kesän. Ekaluokkalaiset ovat sankoin joukoin uusia puhelimenkäyttäjiä, joille ostetaan puhelin erityisesti yhteydenpitoa varten ja koulutietä turvaamaan. Lapsen ensimmäinen puhelin on lähes aina älypuhelin. Nyt on hyvä hetki ottaa fiksu ja turvallinen puhelimenkäyttö puheeksi erityisesti perheen pienimpien kanssa”, vinkkaa DNA Kaupan toimitusjohtaja Sami Aavikko.


DNA:n myydyimmät puhelimet heinäkuussa 2018

1. (1.) Huawei P Smart
2. (5.) Samsung Galaxy A3 (2017)
3. (15.) Huawei Mate 10 Lite
4. (-) Honor 9 Lite
5. (2.) Apple iPhone 7
6. (10.) Huawei Y6 (2017)
7. (6.) Apple iPhone X
8. (4.) Apple iPhone 8
9. (-) Nokia 6.1
10. (8.) Samsung Galaxy J3 (2017)
11. (7.) Honor 10
12. (3.) Samsung Galaxy J5 (2017)
13. (14.) Huawei P20 Lite
14. (12.) Samsung Galaxy A5 (2017)
15. (-) Samsung Galaxy A8


DNA julkaisee myydyimmät puhelimet -seurannan kuukausittain, aina kuukauden ensimmäisenä arkipäivänä. Tiedot perustuvat DNA:n eri myyntikanavissa kerättäviin myyntilukuihin. Aiempien kuukausien myyntitilastot löytyvät osoitteesta: https://corporate.dna.fi/dnan-viestinta#myyntitilastot


Lisätietoja medialle:

Toimitusjohtaja Sami Aavikko, DNA Kauppa Oy, puh. 044 044 3069, sami.aavikko@dna.fi  
DNA:n viestintä, puh. 044 044 8000, viestinta@dna.fi 


DNA Kauppa on Suomen laajin matkapuhelimia ja muita mobiilipäätelaitteita sekä matkaviestinliittymiä myyvä ketju, johon kuuluu yli 60 myymälää. DNA Kaupan valikoimissa ovat myös tv- ja laajakaistapalvelut sekä niihin liittyvät päätelaitteet. Ketju on osa DNA-konsernia, jonka liikevaihto vuonna 2017 oli 886 miljoonaa euroa ja liiketulos 124 miljoonaa euroa. DNA:lla on yli 3,9 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi ja Facebookissa.

Linkit

Tietoja julkaisijasta

DNA Oyj
DNA Oyj
PL 10
01044 DNA

http://www.dna.fi

DNA Oyj on suomalainen tietoliikennekonserni, joka tarjoaa yhteydenpitoon, viihtymiseen ja työntekoon laadukkaita puhe, data- ja tv-palveluita. DNA on Suomen suurin kaapelioperaattori ja johtava maksu-tv-toimija sekä kaapeli- että antenniverkossa. Yritysten osalta DNA näkee keskeisenä kasvualueena ajasta ja paikasta riippumattoman uuden työn, joka mahdollistuu älykkäillä päätelaitteilla, monipuolisilla viestintäpalveluilla ja nopeilla yhteyksillä. DNA:n liikevaihto vuonna 2017 oli 886 miljoonaa euroa ja liiketulos 124 miljoonaa euroa. DNA:lla on yli 3,9 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Konserniin kuuluu myös DNA Kauppa, Suomen laajin matkapuhelimia myyvä myymäläketju. DNA:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi ja Facebookissa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta DNA Oyj

DNA:lle kaikkiaan 90 miljoonan rahoitussopimus Euroopan investointipankilta 5G-verkon rakentamiseksi7.2.2019 11:30:00Tiedote

DNA on sopinut syksyn ja talven aikana Euroopan investointipankin (EIP) kanssa kaikkiaan 90 miljoonan euron rahoitussopimuksesta. Sopimus koostuu kahdesta osasta, jo syksyllä sovitusta 50 miljoonasta, sekä 40 miljoonan lisälainasta, mikä vahvistettiin tänään. Sopimuksen allekirjoittivat Euroopan investointipankin varapääjohtaja Alexander Stubb ja DNA:n toimitusjohtaja Jukka Leinonen. Lainaa käytetään erityisesti DNA:n 5G-verkon investointeihin.

EUR 90 million funding agreement in total to DNA from European Investment Bank for building a 5G network7.2.2019 11:30:00Tiedote

DNA has agreed during the autumn and winter on funding agreement for a total investment of EUR 90 million with the European Investment Bank (EIB). The agreement consists of two parts, the EUR 50 million instalment agreed already on autumn, and a supplementary instalment of EUR 40 million confirmed today. The agreement was signed by Vice President Alexander Stubb of the EIB and CEO Jukka Leinonen of DNA. The loan will principally be used for DNA’s investments in the 5G network.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme