DNA Oyj

DNA:n myydyimmät puhelimet tammikuussa

Jaa

DNA:n myydyimpien puhelimien Top 15 -listalla tapahtui tammikuussa liikehdintää lähinnä vain puhelimien keskinäisessä järjestyksessä. Listalla vaihtui toiseen ainoastaan yksi malli Applelta. Nokia 6 on myynyt hyvin ja kipuaa listalla ylöspäin mukavasti.

DNA:n tammikuun Top 15 -listan merkkijakauma noudattaa jo edelliseltä kuukaudelta tuttua kaavaa: Samsungilta on listalla eniten malleja, kaikkiaan kuusi puhelinta, Huaweilta ja Applelta on neljä puhelinta kummaltakin, ja Nokia on edustettuna yhdellä mallilla.

Honor 8 säilytti ykkössijansa, Apple iPhone X teki hyvän nousun takaisin Top 15 -listan puoliväliin, ja Samsungin puhelinmallit pitävät listaa hallussaan lukumäärällisesti.

”Kevään aikana saadaan taas listalle eloa, kun valmistajat julkaisevat helmikuun Mobile World Congressissa uudet tuotteensa kevään markkinoille. Suomalaisten kuluttajien ostamien puhelimen keskihinta on jatkuvasti hienoisessa kasvussa, sillä puhelimeen ollaan valmiit panostamaan muuttuneiden käyttötottumusten takia yhä enemmän”, kertoo DNA Kaupan toimitusjohtaja Sami Aavikko.

Tammikuussa lisälaitemyynti on käynyt vilkkaana. Uuden puhelimen hankinnan yhteydessä halutaan usein varmistaa, että myös puhelimen lisälaitteet ovat ajan tasalla. Myydyimmistä puhelimista yhä suurempi osa tukee esimerkiksi pikalatausta.

”Puhelimen vaihtuessa uuteen on järkevää päivittää esimerkiksi autolaturit ja varavirtalähteet, jotta pikalatausominaisuutta voi hyödyntää kaikkialla. Puhelinta käytetään nykyään niin laajasti arjessa, että virran riittävyydestä on tullut sujuvan arjen avainasia”, Aavikko kertoo.

DNA toi tammikuussa myyntiin korkealaatuiset ja turvalliset Anker-latauslaitteet ja -kaapelit – ensimmäisenä eurooppalaisena teleoperaattorina. Aavikon mukaan Ankerin tuotteiden myynti on lähtenyt käyntiin hyvin, mikä kertoo siitä, että laadukkaiden lataustuotteiden hyöty mobiililaitteiden miellyttävän käytön kannalta on oivallettu ja niille on selvästi tarvetta.

DNA:n myydyimmät puhelimet tammikuussa 2018

1. (1.) Honor 8
2. (5.) Samsung Galaxy J3 (2017)
3. (7.) Nokia 6
4. (8.) Honor 8 Lite
5. (13.) Honor 9
6. (10.) Samsung Galaxy J5 (2017)
7. (12.) Apple iPhone X
8. (-) Apple iPhone 8
9. (4.) Samsung Galaxy A3 (2017)
10. (9.) Samsung Galaxy A5 (2017)
11. (15.) Apple iPhone SE
12. (6.) Apple iPhone 7
13. (3.) Samsung Galaxy S7
14. (11.) Samsung Galaxy S8
15. (2.) Honor 6A

DNA julkaisee myydyimmät puhelimet -seurannan kuukausittain, aina kuukauden ensimmäisenä arkipäivänä. Tiedot perustuvat DNA:n eri myyntikanavissa kerättäviin myyntilukuihin. Aiempien kuukausien myyntitilastot löytyvät osoitteesta https://corporate.dna.fi/dnan-viestinta#myyntitilastot.

Lisätietoja medialle:
Toimitusjohtaja Sami Aavikko, DNA Kauppa Oy, puh. 044 044 3069, sami.aavikko@dna.fi
DNA:n viestintä, puh. 044 044 8000, viestinta@dna.fi


DNA Kauppa on Suomen laajin matkapuhelimia ja muita mobiilipäätelaitteita sekä matkaviestinliittymiä myyvä ketju, johon kuuluu yli 60 myymälää. DNA Kaupan valikoimissa ovat myös tv- ja laajakaistapalvelut sekä niihin liittyvät päätelaitteet. Ketju on osa DNA-konsernia, jonka liikevaihto vuonna 2016 oli 859 miljoonaa euroa ja liikevoitto 91 miljoonaa euroa. DNA:lla on yli 3,8 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi ja Facebookissa.

Linkit

Tietoja julkaisijasta

DNA Oyj
DNA Oyj
PL 10
01044 DNA

http://www.dna.fi

DNA Oyj on suomalainen tietoliikennekonserni, joka tarjoaa yhteydenpitoon, viihtymiseen ja työntekoon laadukkaita puhe, data- ja tv-palveluita. DNA on Suomen suurin kaapelioperaattori ja johtava maksu-tv-toimija sekä kaapeli- että antenniverkossa. Yritysten osalta DNA näkee keskeisenä kasvualueena ajasta ja paikasta riippumattoman uuden työn, joka mahdollistuu älykkäillä päätelaitteilla, monipuolisilla viestintäpalveluilla ja nopeilla yhteyksillä. DNA:n liikevaihto vuonna 2016 oli 859 miljoonaa euroa ja liiketulos 91 miljoonaa euroa. DNA:lla on yli 3,8 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Konserniin kuuluu myös DNA Kauppa, Suomen laajin matkapuhelimia myyvä myymäläketju. DNA:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi, @DNA_Business ja @DNA_Palvelu sekä Facebookissa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta DNA Oyj

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme