Jyväskylän yliopisto

DreamUp kutsuu nuoret innostumaan yrittäjyydestä

Jaa

Onko kesän suunnitelmat vielä auki? Haaveiletko yrittäjyydestä tai etsitkö vielä omaa polkuasi?

DreamUp on vuosittainen nuorille suunnattu yrittäjyystapahtuma, joka tarjoaa rohkaisevia puheenvuoroja ja käytännönläheisiä workshopeja niin yrittäjyydestä kiinnostuneille, kuin oman polun etsijöillekin. Tänä vuonna järjestämme tapahtuman ensimmäistä kertaa virtuaalisena 22.4.2021 kello 11-15.30. Tapahtuma on maksuton ja kaikki ovat lämpimästi tervetulleita!

Vuoden 2021 DreamUpin puhujashow’n päätähdet Pekka Hyysalo ja Joonas Pesonen tuovat omaa näkökulmaansa omien unelmien tavoittelemiseen. Vuoden 2016 puhujaksikin valittu Pekka Hyysalo tulee pitämään vaikuttavan puheenvuoronsa sisun voimasta ja oman elämän haltuun ottamisesta. Sosiaalisen median moniosaaja Joonas Pesonen taas avaa puheenvuorossaan henkilöbrändäystä.

Puhujashow’n lisäksi DreamUp tarjoaa käytännönläheisiä ja rohkaisevia workshopeja. Pääset tutustumaan käytännössä yrityksen perustamiseen OP:n tarjoamassa Kevytyrittäjyys -workshopissa ja Keski-Suomen Yritysidean Toteuta yrityshaaveesi –workshopissa. Lisäksi pääset kehittämään taitojasi JES:in järjestämissä Esiintymisvarmuus- ja Timanttinen työhakemus -workshopeissa. Jos kaipaat inspiraatiota omien haaveiden tavoitteluun, osallistu EduFuturan unelmakarttaworkshopiin. Kaiken tämän lisäksi Diili-voittaja Olli-Pekka Villa tulee vetämään workshopin siitä, miten yritys johdetaan kasvuun!

Eikä tässä vielä kaikki – workshoppien ja puhujien välissä on tarjolla mielenkiintoista ja yllättävää väliaikaohjelmaa!

Tapahtuman toimeksiantajana toimii EduFutura. Yhteistyössä myös Yritystehdas Oy.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen nettisivuilla https://info.dreamupjkl.fi/

Löydät meidät myös somesta @dreamupjkl

Lisätiedot:

Reija Häkkinen / Jyväskylän yliopisto
reija.a.hakkinen@jyu.fi
0400 247 465

DreamUp projektitiimi
dreamupjkl@gmail.com

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Jyväskylän yliopisto
PL 35
40014 Jyväskylä

http://www.jyu.fi

Jyväskylän keskustassa sijaitsevan yliopiston kauniilla puistokampuksella sykkii monitieteinen ja moderni tiedeyliopisto – ihmisläheinen ja dynaaminen yhteisö, jonka 2500 asiantuntijaa ja 15 000 opiskelijaa etsivät ja löytävät vastauksia huomisen kysymyksiin. Jyväskylän yliopisto on ollut tulevaisuuden palveluksessa jo vuodesta 1863, jolloin suomenkielinen opettajankoulutus sai alkunsa täältä. Voimanlähteenämme on moniarvoinen vuoropuhelu tutkimuksen, koulutuksen ja yhteiskunnan välillä. Vaalimme tutkimuksen ja koulutuksen tasapainoa sekä ajattelun avoimuutta – sytytämme taidon, tiedon ja intohimon elää viisaasti ihmiskunnan parhaaksi. www.jyu.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Jyväskylän yliopisto

Tutkimushankkeessa luodaan kunnille ensimmäinen ekologisen kompensaation toimintamalli maankäytön suunnitteluun5.5.2021 09:00:00 EEST | Tiedote

Ekologisilla kompensaatioilla tarkoitetaan menetettyjen luontoarvojen kompensoimista toisilla luontoarvoja lisäävillä toimenpiteillä. Yhteistyöhankkeessa kehitetään ensimmäinen ekologisen kompensaation toimintamalli kuntien yhdyskuntasuunnitteluun. Mallia kehitetään ja testataan yhdessä Jyväskylän, Lahden ja Helsingin kaupunkien kanssa. Luontoarvojen lisäksi malli huomioi suunnittelussa alueiden virkistysarvot ja kompensoinnin sosiaalisen hyväksyttävyyden.

Liikunnalla ja painonhallinnalla mahdollista alentaa syöpäriskiä3.5.2021 07:30:00 EEST | Tiedote

Jyväskylän yliopiston yhteistyötutkimus osoittaa aikuisiän kehonpainon sekä fyysisen aktiivisuuden olevan yhteydessä Lynchin oireyhtymää kantavien ihmisten syöpään sairastumisikään. Lynchin oireyhtymä on periytyvä syöpäalttiusoireyhtymä, joka lisää riskiä useille eri syöville. Valtaosa sairastuu yhteen tai useampaan syöpään elämänsä aikana. Elämäntavat voivat vaikuttaa syöpään sairastumiseen ja sairastumisikään, mutta aihetta on tutkittu vielä niukasti. Tutkijat suosittelevat, että elintapojen seuranta yhdistettäisiin osaksi riskiryhmien seulontakäyntejä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme