Dressmann

Dressmannille tähtistylisti Lalle Johnsonin suunnittelema mallisto

Jaa

Dressmann on aloittanut yhteistyön ruotsalaisen tähtistylistin Lalle Johnsonin kanssa. Mallisto D+LJ julkaistaan valikoiduissa myymälöissä sekä Dressmann-nettikaupassa maanantaina 18. syyskuuta.

Lalle Johnson
Lalle Johnson

Eksklusiivinen mallisto on osa uutta Dressmannin ja ruotsalaisen tähtistylisti Lalle Johnsonin tekemää suunnitteluyhteistyötä. Lalle on tehnyt yhteistyötä Dressmannin kanssa jo 26 vuoden ajan ja hän on tunnettu ajattomasta ja elegantista tyylistään. Hänen uransa ja kokemuksensa sisältää kaiken aina työskentelystä johtavien muotilehtien kuin myös useiden kuuluisien muotibrändien sekä artistien kanssa.

”D+LJ tarjoaa ”edullista luksusta” kaikille miehille”, kuvailee Johnson.

Stylistilla on yli 40 vuoden kokemus muotiteollisuudesta ja nyt on vuorossa Dressmann:

”Viimeisten vuosikymmenien aikana Lalle Johnson on osoittanut olevansa yksi Ruotsin johtavia stylisteja. Hän on jättänyt jälkensä kansainvälisiin markkinoihin klassisella ja hyvin toimivalla tyylillään”, kertoo Dressmannin suunnitteluosaston johtaja Anthony Henley.

Anthony jatkaa: ”Luonnollisesti, olemme erittäin ylpeitä tästä yhteistyöstä. Odotamme näkevämme Lalle Johnsonia ja hänen tyyliään Dressmann-myymälöissä jatkossakin.”

Mallisto koostuu klassisista tuotteista, kuten päällystakista, puvuista, bleisereistä, chinoista, neuleista, kauluspaidoista sekä asusteita kuten solmioista ja taskuliinoista.

Lalle Johnsonin itsensä mukaan mallisto koostuu pehmeälinjaisista ja helppokäyttöisistä tuotteista, joita on helppo yhdistellä.

”Mallisto on sekoitus puhdasta ja yksinkertaista skandinaavista tyyliä, jossa on myös pilkahdus eleganttia ja uskaliaampaa italialaista tunnelmaa”, stylisti kertoo.

Hän jatkaa: ” En keskity enää trendeihin. Minulle muoti tarkoittaa tyyliä, persoonallisuutta ja ehdotonta laatua. Nämä heijastavat mallistoni luonnetta.”

Katso video Lallen ja Dressmannin yhteistyöstä!
Siirry videokanavalle

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jenni Ahjokivi +358 41 5484428
jenni.ahjokivi@dressmann.com
Dressmann.com

Kuvat

Lalle Johnson
Lalle Johnson
Lataa

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Dressmann
DressmannDressmann on Pohjoismaiden suurin miesten muotivaateketju joka kattaa kaikenikäisten, laatu- ja hintatietoisten miesten kaikki vaatetustarpeet. Dressmann tarjoaa täydellisen valikoiman hyvälaatuisia perus- ja vapaa-ajan vaatteista juhlapukuihin, markkinoiden parhain hinnoin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.