DS Smith

DS Smith lahjoittaa keräyslaatikot Hope - Yhdessä & Yhteisesti ry:n urheiluvälinekeräykseen

Jaa

DS Smith tahtoo olla kiertotalouden osalta edelläkävijä ja edistää kiertotalouteen siirtymistä. Sen seurauksena yritys tukee tänäkin vuonna Hope ry:n kampanjaa lahjoittamalla tarvittavat lähes 100 harrastusvälineiden keräyslaatikkoa. Kampanja edistää kiertotaloutta ja vähentää sekä jätteen määrää että mahdollistaa liikuntaharrastuksen sitä kaipaavalle lapselle tai nuorelle.

DS Smith on lahjoittanut valmistamansa keräyslaatikot Hope ry:n kampanjaan myös vuonna 2021
DS Smith on lahjoittanut valmistamansa keräyslaatikot Hope ry:n kampanjaan myös vuonna 2021

Lasten ja nuorten liikunta ja harrastaminen on osa hyvinvointia. Toisinaan sen esteenä on harrastuksen kustannukset, joita syntyy esimerkiksi välinehankinnoista.

Samanaikaisesti suomalaiset tuottavat merkittävän määrän yhdyskuntajätettä. Sen seassa on tavaraa, joka olisi käyttökelpoista ja soveltuvaa kierrätykseen.

DS Smith tahtoo olla kiertotalouden osalta edelläkävijä ja edistää kiertotalouteen siirtymistä. Sen seurauksena yritys tukee tänäkin vuonna Hope ry:n harrastusvälineiden keräyskampanjaa lahjoittamalla kampanjassa tarvittavat lähes 100 harrastusvälineiden keräyslaatikkoa. Jokainen keräyslaatikko on itsessään kiertotalouden mukainen tuote – kuitumateriaalia, joka kiertää aina uudelleen ja uudelleen.

Hope ry:n kampanja kerää kiertoon soveltuvia harrastusvälineitä kotimaan apua tarvitseville perheille, jotta yhä useammalla lapsella olisi mahdollisuus harrastaa.

Samanaikaisesti myös kansainvälinen salibandyliitto IFF kerää osaltaan kiertotalouden periaatteen mukaisesti uuden elämän ansaitsevia pelivälineitä tulevien maajoukkuetähtien ja muiden lajin harrastajien avuksi osana lajin MM-kisoja, joita tänä vuonna käydään miesten osalta Suomessa ja naisten osalta Ruotsissa. DS Smith tukee myös tätä keräystä valmistamalla ja lahjoittamalla useita kymmeniä keräyslaatikoita IFF:n keräystarpeisiin.

”Kiertotalous on mahdollisuus vaikuttaa tulevaisuuteen. Sen avulla voimme pitää arvokkaat materiaalit kierrossa ja vähentää syntyvän jätteen määrää. Teemme sen jo omissa toiminnoissamme, joissa meillä on täysin kiertotalouden mukainen tuote, aaltopahvipakkaus. Lisäksi haluamme tukea ja kannustaa yhteiskuntamme eri toimijoita kiertotalouteen siirtymisessä. Kun tähän vielä lisätään mahdollisuus tukea lasten ja nuorten harrastamista, ei päätös kampanjoiden tukemisesta ollut vaikeaa,” sanoo DS Smithin Suomen liiketoimintaa johtava Ari Viinikkala.

Kampanjan aikana 20.8.-11.9.2021 voi lahjoitettavia urheiluvälineitä viedä keräyspisteisiin, joita löytyy ympäri Suomen. Tämä sekä edistää kiertotaloutta ja vähentää sekä jätteen määrää että mahdollistaa liikuntaharrastuksen sitä kaipaavalle lapselle tai nuorelle.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

DS Smith on lahjoittanut valmistamansa keräyslaatikot Hope ry:n kampanjaan myös vuonna 2021
DS Smith on lahjoittanut valmistamansa keräyslaatikot Hope ry:n kampanjaan myös vuonna 2021
Lataa

Tietoja julkaisijasta

DS Smith on maailmanlaajuisesti toimiva johtava kestävän kehityksen mukaisten aaltopahvista valmistettavien pakkausten suunnittelija ja valmistaja, tukenaan kierrätys- ja paperinvalmistustoiminnot. Yrityksen pääkonttori on Lontoossa, se on FTSE 100 -listattu ja toimii 34 maassa työllistäen noin 30 000 ammattilaista. Yritys on merkittävä tekijä verkkokauppaliiketoiminnan, kuluttajatuotteiden, vähittäiskaupan ja teollisuuden toimitusketjuissa. Sen olemassaolon tarkoitus kiteytyy lauseeseen ‘Redefining Packaging for a Changing World’ ja Now and Next -kestävän kehityksen strategiallaan se on sitoutunut johtamaan muutosta kohti kiertotalouden mukaista toimintaa tuottaen ratkaisuja, joiden avulla voidaan vähentää kertakäyttöistä muovia, pienentää toimitusketjujen hiilidioksidipäästöjä ja parantaa kierrätystä. DS Smith on Ellen MacArthur säätiön strateginen kumppani. DS Smithin juuret ovat vuodessa 1940, jolloin Smithin perhe perusti yrityksen. Suomessa juuret ulottuvat jo vuoteen 1911 Tampereelle ollen Suomen ensimmäinen aaltopahvia valmistava yritys. Toimimme nyt kuudella paikkakunnalla Suomessa (Tampere, Nummela, Turku, Akaa, Kuopio ja Ii).

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta DS Smith

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme