DS Smith

DS Smith lahjoittaa keräyslaatikot Hope - Yhdessä & Yhteisesti ry:n urheiluvälinekeräykseen

Jaa
DS Smith tahtoo olla kiertotalouden osalta edelläkävijä ja edistää kiertotalouteen siirtymistä. Sen seurauksena yritys tukee tänäkin vuonna Hope ry:n kampanjaa lahjoittamalla tarvittavat lähes 100 harrastusvälineiden keräyslaatikkoa. Kampanja edistää kiertotaloutta ja vähentää sekä jätteen määrää että mahdollistaa liikuntaharrastuksen sitä kaipaavalle lapselle tai nuorelle.
DS Smith on lahjoittanut valmistamansa keräyslaatikot Hope ry:n kampanjaan myös vuonna 2021
DS Smith on lahjoittanut valmistamansa keräyslaatikot Hope ry:n kampanjaan myös vuonna 2021

Lasten ja nuorten liikunta ja harrastaminen on osa hyvinvointia. Toisinaan sen esteenä on harrastuksen kustannukset, joita syntyy esimerkiksi välinehankinnoista.

Samanaikaisesti suomalaiset tuottavat merkittävän määrän yhdyskuntajätettä. Sen seassa on tavaraa, joka olisi käyttökelpoista ja soveltuvaa kierrätykseen.

DS Smith tahtoo olla kiertotalouden osalta edelläkävijä ja edistää kiertotalouteen siirtymistä. Sen seurauksena yritys tukee tänäkin vuonna Hope ry:n harrastusvälineiden keräyskampanjaa lahjoittamalla kampanjassa tarvittavat lähes 100 harrastusvälineiden keräyslaatikkoa. Jokainen keräyslaatikko on itsessään kiertotalouden mukainen tuote – kuitumateriaalia, joka kiertää aina uudelleen ja uudelleen.

Hope ry:n kampanja kerää kiertoon soveltuvia harrastusvälineitä kotimaan apua tarvitseville perheille, jotta yhä useammalla lapsella olisi mahdollisuus harrastaa.

Samanaikaisesti myös kansainvälinen salibandyliitto IFF kerää osaltaan kiertotalouden periaatteen mukaisesti uuden elämän ansaitsevia pelivälineitä tulevien maajoukkuetähtien ja muiden lajin harrastajien avuksi osana lajin MM-kisoja, joita tänä vuonna käydään miesten osalta Suomessa ja naisten osalta Ruotsissa. DS Smith tukee myös tätä keräystä valmistamalla ja lahjoittamalla useita kymmeniä keräyslaatikoita IFF:n keräystarpeisiin.

”Kiertotalous on mahdollisuus vaikuttaa tulevaisuuteen. Sen avulla voimme pitää arvokkaat materiaalit kierrossa ja vähentää syntyvän jätteen määrää. Teemme sen jo omissa toiminnoissamme, joissa meillä on täysin kiertotalouden mukainen tuote, aaltopahvipakkaus. Lisäksi haluamme tukea ja kannustaa yhteiskuntamme eri toimijoita kiertotalouteen siirtymisessä. Kun tähän vielä lisätään mahdollisuus tukea lasten ja nuorten harrastamista, ei päätös kampanjoiden tukemisesta ollut vaikeaa,” sanoo DS Smithin Suomen liiketoimintaa johtava Ari Viinikkala.

Kampanjan aikana 20.8.-11.9.2021 voi lahjoitettavia urheiluvälineitä viedä keräyspisteisiin, joita löytyy ympäri Suomen. Tämä sekä edistää kiertotaloutta ja vähentää sekä jätteen määrää että mahdollistaa liikuntaharrastuksen sitä kaipaavalle lapselle tai nuorelle.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

DS Smith on lahjoittanut valmistamansa keräyslaatikot Hope ry:n kampanjaan myös vuonna 2021
DS Smith on lahjoittanut valmistamansa keräyslaatikot Hope ry:n kampanjaan myös vuonna 2021
Lataa

Tietoja julkaisijasta

DS Smith
DS Smith
PL 426
33101 Tampere

010 245 2111http://www.dssmith.com/fi

DS Smith on maailmanlaajuisesti toimiva, johtava kestävän kehityksen mukaisten aaltopahvista valmistettavien pakkausten suunnittelija ja valmistaja, tukenaan kierrätys- ja paperinvalmistustoiminnot. Yrityksen pääkonttori on Lontoossa, se on FTSE 100 -listattu ja toimii yli 30 maassa työllistäen noin 30 000 ammattilaista. Yritys on merkittävä tekijä verkkokaupan, kuluttajatuotteiden, vähittäiskaupan ja teollisuuden toimitusketjuissa. Sen olemassaolon tarkoitus kiteytyy lauseeseen ‘Redefining Packaging for a Changing World’ ja Now and Next -nimisellä kestävän kehityksen strategiallaan se on sitoutunut johtamaan muutosta kohti kiertotalouden mukaista toimintaa tuottaen ratkaisuja, joiden avulla voidaan vähentää kertakäyttöistä muovia, pienentää toimitusketjujen hiilidioksidipäästöjä ja parantaa kierrätystä. DS Smith on Ellen MacArthur -säätiön strateginen kumppani. DS Smithin juuret ovat vuodessa 1940, jolloin Smithin perhe perusti yrityksen. Suomessa juuret ulottuvat jo vuoteen 1911 Tampereella perustettuun Suomen ensimmäiseen aaltopahvia valmistavaan tehtaaseen. DS Smithillä on tehtaat kuudella paikkakunnalla Suomessa (Tampere, Nummela, Pirkkala, Akaa, Kuopio ja Ii).

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta DS Smith

DS Smith jatkaa investointejaan Suomeen – luvassa yli 10 miljoonan euron koneinvestoinnit17.4.2023 07:36:00 EEST | Tiedote

DS Smith, Euroopan johtava aaltopahvipakkausten valmistaja, jatkaa tuotannollisen tekemisensä vahvistamista Suomessa ja Pirkanmaalla investoimalla yli 10 miljoonaa euroa koneisiin ja laitteisiin vuoden 2024 loppuun mennessä. Uudet koneet vaikuttavat positiivisesti DS Smithin kykyyn vastata kotimaisen pakkaavan teollisuuden tarpeisiin ja samalla huomioivat kestävän kehityksen, työturvallisuuden ja mahdollistavat kasvun. Investointien myötä DS Smith voi tarjota asiakkailleen uudenlaisia pakkauksia kotimaassa valmistettuna.

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat kierrätyksen edistämiseksi20.2.2023 07:43:00 EET | Tiedote

DS Smith, Euroopan johtava aaltopahvipakkausten valmistaja, on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia, joista yksi tavoitteista on edistää kiertotaloutta ja houkutella mukaan 5 miljoonaa ihmistä vuoteen 2030 mennessä.

Uusia työpaikkoja Pirkanmaalle – DS Smith avaa uuden pakkaustehtaan Pirkkalaan23.1.2023 07:32:00 EET | Tiedote

DS Smith, Euroopan johtava aaltopahvipakkausten valmistaja, vahvistaa tuotannollista tekemistään Pirkanmaalla avaamalla uuden tehtaan ja palkkaa siihen uutta henkilökuntaa. Uusi Logicentersiltä vuokrattava kiinteistö huomioi kestävän kehityksen, työturvallisuuden ja mahdollistaa kasvun. Alkuvaiheessa työllisyysvaikutus on noin 10 henkilöä. Toiminnan vakiintumisen myötä on mahdollisuus kasvattaa henkilömäärää.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme