Veikkaus

eBingosta yli 622 000 euroa Raumalle

Jaa

Raumalainen nettipelaaja voitti keskiviikkona 4.10.2017 klo 16.56 Veikkauksen eBingosta 622 059 euroa. Voitto tuli neljän euron hintaisesta Timantti-huoneesta, ja se maksetaan suoraan voittajan tilille.

Ebingosta on voitettu tänä vuonna jo 20 yli 100 000 euron eBingo-voittoa, joista nyt voitettu on suurin.

eBingo on ainoastaan Veikkauksen kanta-asiakkaille tarjolla oleva numeroveikkaus. Veikkauksen eBingo-huoneissa vierailee viikoittain yli 45 000 pelaajaa. Peliä voi pelata Veikkauksen nettisivuilla, ja tarjolla on seitsemän erilaista eBingo-huonetta, joista jokaisella on oma teemansa.

Yhden ruudukon hinta vaihtelee huoneen mukaan 0,10 eurosta 4 euroon.

Faktaa eBingosta

eBingo on yhteisöllinen peli, jossa arvontaan osallistuu useita pelaajia. Valittavana on seitsemän eri Bingopeliä. Pelit Bling, Topaasi, Smaragdi, Rubiini ja Timantti ovat perinteisiä 75 numeron bingoja, joita pelataan kolmeruudukkoisella bingokupongilla.

Myös Teema-huonetta pelataan kolmeruudukkoisella bingokupongilla, mutta huoneen teema ja haettavat voittoluokat vaihtuvat aika-ajoin. Rakkaus–peli on kuviobingo, jota pelataan yksiruudukkoisella kupongilla.

Pelit eroavat toisistaan hinnaltaan ja voitonjaoltaan. eBingossa valitset ja ostat yhden tai useamman pelikupongin, jolla pääset mukaan jännittävään arvontaan.

Arvonnat suoritetaan 7 minuutin välein peliajan päätyttyä tarkoitusta varten laaditulla, Poliisihallituksen valvomalla arvontajärjestelmällä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on yli kaksi miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme