EcoReal Oy

EcoReal perusti henkilöstörahaston

Jaa

Kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys EcoReal on perustanut henkilöstörahaston. Se tarjoaa vaihtoehtoisen tavan tulospalkkioiden maksamiseen ja vastaanottamiseen. Henkilöstörahastolain mukainen palkkioiden rahastointi muodostaa merkittäviä palkkioiden henkilösivukuluihin ja verotukseen liittyviä säästöjä, jotka kanavoituvat henkilöstön eduksi.

Rahaston piirissä on EcoRealin koko henkilöstö ja tulospalkkioiden rahastoiminen on vapaaehtoista. Kukin työntekijä päättää jatkossa vuosittain siirtääkö tulospalkkion osin tai kokonaan henkilöstörahastoon vai nostaako sen käteisenä palkan muodossa.

”Henkilöstörahastot ovat yleistyneet paljon viime vuosina. Rahastointi mahdollistaa hyvin merkittävän parannuksen henkilöstön palkitsemiseen ja samalla järjestely on yrityksen näkökulmasta kustannusneutraali. On hienoa, että voimme tarjota henkilöstöllemme tällaisen lisäedun”, kertoo talous- ja rahoitusjohtaja Juho Mäkelä.

EcoRealin liiketoiminnan kasvu on jatkunut alkuvuoden aikana ja tammi-maaliskuun liikevaihto oli 1 247 000 euroa. Liiketoimintaympäristön nopeasta muuttumisesta huolimatta liiketoiminta oli kannattavaa.

”Alkuvuoden tilauskantamme oli erittäin hyvä ja se näkyy liiketoiminnan kasvussa. Luonnollisesti koronapandemia vaikuttaa myös meidän toimintaamme ja on odotettavissa, että sen vaikutukset kasvavat poikkeustilanteen pitkittyessä. Uskomme kuitenkin vahvasti siihen, että vastuulliset kiinteistönomistajat ovat jatkossakin kiinnostuneita käyttämään palveluitamme”, Mäkelä toteaa.

Lisätietoja:
EcoReal Oy, talous- ja rahoitusjohtaja Juho Mäkelä, p. 050 577 0122

Linkit

Tietoja julkaisijasta

EcoReal Oy
EcoReal Oy
Firdonkatu 2 T 84
00520 Helsinki

http://www.ecoreal.fi

EcoReal on kiinteistö- ja rakennusalan kasvava asiantuntijayritys. Ydintavoitteemme on vähentää ilmastopäästöjä sekä varmistaa ihmisten terveelliset ja turvalliset olosuhteet. Toimintamme perustuu arvoihimme: vastuullisuus, luotettavuus ja tehokkuus. www.ecoreal.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta EcoReal Oy

Nimitysuutinen: Jukka Holopainen ylläpitopalveluiden johtajaksi2.4.2020 08:32:00 EESTTiedote

EcoReal kasvattaa kiinteistöjen teknisen manageerauksen palveluita ja on nimittänyt diplomi-insinööri Jukka Holopaisen johtamaan ylläpitopalveluita. Hän on toiminut aiemmin Lassila & Tikanojalla pääkaupunkiseudun kiinteistötekniikan aluejohtajana. Sitä ennen hän toimi muun muassa ISS Palveluissa ylläpitopalveluiden eri tehtävissä. ”Odotan, että saan kehittää yhdessä asiakkaiden kanssa kiinteistöjä viihtyisiksi, turvallisiksi ja energiatehokkaammiksi. Ylläpitopalvelut ovat tulleet tutuiksi jo aiemmin, mutta EcoRealin tarjonnan laajuus pääsi yllättämään minut. Energiatehokkuuden lisäksi EcoRealin vahvuus on vastuullisuus. Uudessa tehtävässä haluan tutustua kollegoihin ja asiakkaisiin sekä kehittää ylläpitopalveluita heidän kanssaan”, Holopainen sanoo. Kiinteistöjen tekninen manageeraus on kiinteistöjen jatkuvan ylläpidon ja rakennuttamisen johtamista. Tekninen manageri varmistaa, että kiinteistöä hoidetaan asianmukaisesti ja laadukkaasti. Tekninen manageeraus on tärkeä osa kiinteistöjen

Asiakkaat entistä tyytyväisempiä EcoRealin palveluihin24.1.2020 09:14:20 EETTiedote

EcoRealin asiakastyytyväisyyttä kuvaavan NPS-indeksin arvo nousi viime syksyn asiakastyytyväisyyskyselyssä luvusta 69 lukuun 74. NPS-indeksi kertoo, kuinka suurella todennäköisyydellä asiakkaat suosittelisivat EcoRealin palveluita. Arvoja, jotka ylittävät 40, pidetään yleisesti hyvinä. EcoRealin uusin tulos on siis huippuluokkaa. ”Olemme erittäin kiitollisia asiakkaillemme, jotka luottavat meihin ja joiden kanssa olemme saaneet tehdä mielenkiintoisia projekteja. Tästä on mukava lähteä rakentamaan uusia projekteja tämän vuoden aikana”, kertoo EcoRealin toimitusjohtaja Janne Rytkönen. Asiakastyytyväisyyskyselyn perusteella asiakkaat olivat erityisen tyytyväisiä henkilöstömme ammattitaitoon, asiantuntemukseen ja palveluasenteeseen. EcoRealin kanssa tehdyt projektit koettiin hyödyllisiksi ja lisäarvoa tuottaviksi. EcoRealin palvelutarjontaa on laajennettu viime aikoina kiinteistöjen ympäristöluokituksiin (BREEAM In-Use) ja hiilijalanjäljen laskentaan. Myös teknisen manageerauksen palveluja