Haaga-Helia ammattikorkeakouluHaaga-Helia ammattikorkeakoulu

EduExcellence ja Helsinki Business College avaavat toisen asteen koulutusviennin – päänavaajana marokkolainen opiskelijaryhmä ja ammatillinen pätevyys liiketaloudessa

Jaa

Pääkaupunkiseudun ammattikorkeakoulujen koulutusvientiorganisaatio EduExcellence ja marokkolainen konsultointi- ja koulutusyritys Akademia Scandinavia Private Sarl AU ovat solmineet kaupallisen yhteistyösopimuksen tutkinto-ohjelmien järjestämisestä Suomessa. Liiketalouden ammatilliseen pätevyyteen kouluttavan ohjelman toteuttaa Helsinki Business College (HBC) ja ensimmäisen ryhmän 1,5 vuoden tutkinto-ohjelma käynnistyy elokuussa.

Qualification in Business (QB) on tiivis, englanninkielinen toisen asteen koulutusohjelma, joka tarjoaa opiskelijoille kattavat perustaidot mm. liiketaloudesta, markkinoinnista, logistiikasta ja yrittäjyydestä. QB-ohjelma sisältää lähi- ja etäopiskelun lisäksi yritysyhteistyötä ja työharjoittelua. Koulutus antaa opiskelijalle sekä erinomaiset työelämätaidot että mahdollisuuden jatkaa korkeakouluopintoihin.

“Akademia Scandinavia Private Sarl AU haluaa kasvattaa rooliaan opiskelijoiden tilauskoulutustutkintotoimijana erityisesti MENA-alueen maissa. Toistaiseksi vain pieni osa ulkomaille lähtevistä opiskelijoista päätyy Suomeen, mutta kiinnostus suomalaista koulutusjärjestelmää kohtaan on suuri. Meidän tehtävämme on kertoa suomalaisesta huipputason opiskelusta ja sen luomista jatko-opintojen mahdollisuuksista Pohjois-Afrikassa,” sanoo Ria Öhrnberg-Autio, Akademia Scandinavian omistajayhtiö APartners Oy Ltd:stä.

“Yhteistyö Akademia Scandinavian ja HBC:n kanssa tarjoaa erinomaisen polun korkeakoulutukseen hakeutumiseksi Suomessa. Odotamme pitkäaikaista ja kasvava yhteistyötä Akademia Sarlin kanssa Pohjois-Afrikan alueella,” sanoo toimitusjohtaja Tuija Pulkkinen EduExcellencestä.

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tuija Pulkkinen
Toimitujohtaja, EduExcellence
tuija.pulkkinen@eduexcellence.fi
puh. +358 50 527 7258

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Ratapihantie 13
00520 HELSINKI

09 229 611http://www.haaga-helia.fi/fi

EduExcellence: EduExcellence on pääkaupunkiseudun kolmen suurimman AMK:n (Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian) maailmanlaajuisesti toimiva koulutusviennin keskittymä. 

Akademia Scandinavia Sarl: Marokkolainen konsultointi- ja koulutusyritys, jonka omistaa suomalainen konsultointiyritys Autio Partners. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Kansallinen yhteinen ruokamatkailustrategia on päivitetty - Yhdessä tekoja luonnosta ammentaen4.9.2020 09:32:39 EESTTiedote

Ruokamatkailusta on tullut tärkeä osa matkailuelämystä. Jokainen matkailija syö ja ruokailu koetaan usein mieleenpainuvimpana asiana matkalla. Suomen ruokamatkailustrategia 2020-2028 on vuoden 2015-2020 strategian ensimmäinen päivitys. Strategian toimenpidekokonaisuuksia ovat vastuullinen liiketoiminta, tuotekehitys, strategiset kumppanuudet sekä myynti, markkinointi ja viestintä. Kaikille näille kokonaisuuksille on määritelty toimenpiteet ja mahdolliset vastuutahot. Ruokamatkailustrategian jalkautusta tehdään alueellisissa työpajoissa ympäri Suomea. Näihin työpajoihin kutsutaan ruoka- ja matkailuyrittäjiä sekä -toimijoita.

Palkaton työharjoittelu heikentää opiskelijoiden taloudellista ja sosiaalista hyvinvointia1.7.2020 14:25:55 EESTTiedote

Palkattomat työharjoittelut pakottavat restonomiopiskelijoita monesti työskentelemään palkallisessa työssä työharjoittelun ohella tai elämään säästöjen, opintolainan tai läheisten tuen varassa. Lisäksi kahden työn yhdistäminen vähentää opiskelijan resursseja ylläpitää sosiaalisia suhteita. Tämä kävi ilmi Haaga-Helian matkailualan opiskelijoiden tekemässä kyselytutkimuksessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme