Haaga-Helia ammattikorkeakouluHaaga-Helia ammattikorkeakoulu

EduExcellence tukee Teollisen vallankumouksen 4.0 (4IR) -murrosta Etelä-Afrikassa

Jaa

Suomalainen koulutusviennin yritys EduExcellence on sopinut kolmivuotisesta asiantuntijayhteistyöstä koskien teollisen vallankumouksen 4.0 (4IR) -murrosta Etelä-Afrikassa. Yhteistyön osapuolina ovat EduExcellence ja Forge Academy innovaatiohautomo yhteistyössä Nokia Etelä-Afrikan kanssa.

Forge Academy powered by Nokia -kehitysohjelman tavoitteena on uudistaa teknologiakoulutusta, kehittää startup-ekosysteemiä ja tukea yrittäjyyttä Etelä-Afrikassa. Yhteistyön ensimmäisessä vaiheessa uudistetaan teknologia- ja yrittäjyysosaamista suomalaisella työelämälähtöisellä pedagogiikalla ja toimintatavalla Forge Academyssä. Toisessa vaiheessa Nokia pystyttää keskukseen Future X – 5G testiaseman edistyneiden 4IR-teknologioiden hyödyntämistä, uusien ratkaisujen innovointia ja pilotointia varten. Kolmannessa vaiheessa 4IR-ekosysteemistä kutsutaan mukaan sekä start-up että suurempia yrityksiä kehittämään ja kaupallistamaan innovaatioita.

EduExcellence auttaa Forge Academya uudistamaan osallistujien teknologiaosaamista tulevaisuuden vaatimusten mukaisesti. Valituille sovellusalueille rakennetaan ekosysteemi ja partneriverkosto, joka ruokkii yrittäjyyttä ja start-up yrityksiä. Teknisen tietokoulutussisällön ympärille rakennetaan kehittämiseen, innovaatioihin ja ketteriin projekteihin perustuva toimintamalli. Tavoitteena on valmentaa osallistujat toimimaan teknologisen murroksen vetureina Etelä-Afrikassa.

”EduExcellencen osaamisen avulla pystymme kehittämään Forge Academystä johtavan 4IR ja 5G teknologia- ja innovaatiohautomon”, sanoo Pat Wiehahn, Head of Strategic Relations and Transformation, Nokia South Africa. ”Olemme sitoutuneita tukemaan vähäosaisten mahdollisuuksia menestyä 4IR murroksessa”, toteaa Arthur Wade Andersen, CEO, Forge Academy.

”Forge Academyssä yhdistyvät edistyneet teknologiat(teollinen vallankumous 4.0 ja 5G, IoT, AI, Big Data, AR, VR), yhteiskuntavastuu ja osaamisen uudistaminen. Suomalaisen työelämälähtöisen koulutuksen asiantuntijana olemme ylpeitä siitä, että voimme tehdä yhteistyötä arvostetun ja vaikuttavan yhteistyökumppanin kanssa, joka toimii edelläkävijänä 4IR murroksessa ja edistää sosiaalista kehitystä Etelä-Afrikassa. Haluan kiittää Business Finland Etelä-Afrikkaa suomalaisen koulutusviennin mahdollisuuksien näkemisestä 4IR:ssä ja tuesta osapuolten yhteensaattamisessa”, toteaa Tuija Pulkkinen, EduExcellencen toimitusjohtaja.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Ratapihantie 13
00520 HELSINKI

09 229 611http://www.haaga-helia.fi/fi

EduExcellence Oy: EduExcellence on pääkaupunkiseudun kolmen suurimman AMK:n (Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian) globaalisti toimiva koulutusviennin keskittymä. Lisätietoa: EduExcellence.

Forge Academy –powered by Nokia: Forge Academy avataan 25.11.2020 Johannesburgissa (Gantry, Fourways). Forge Academyn tavoitteena on tulla Etelä-Afrikan ja Afrikan johtavaksi 4IR teknologia- ja innovaatiokeskukseksi. Lisätietoa: arthur@forgeacademy.co.za

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Ulysseus Eurooppa-yliopisto aloittaa toimintansa 17.12.202017.12.2020 10:45:06 EETTiedote

Ulysseus Eurooppa-yliopiston kuusi korkeakoulua sopivat alkuvuonna käynnistävänsä yhteistyön yhteisen eurooppalaisen yliopiston perustamiseksi. Tavoitteena on luoda yhteiseurooppalainen kampus, jossa opiskelijat, korkeakoulujen henkilöstö sekä yritykset ja alueelliset toimijat oppivat, tutkivat ja kehittävät yhdessä uudenlaisia innovaatioita ja edistävät työllisyyttä. Haaga-Helia ammattikorkeakoulu on Suomesta mukana Ulysseus-verkostossa.

Haaga-Helian organisaatio uudistuu vuoden 2021 alusta lähtien16.12.2020 14:32:46 EETTiedote

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun organisaatio uudistuu 1.1.2021 alkaen. Neljän koulutusyksikön sijasta Haaga-Helian toimintaa jäsentyy jatkossa kuuden tutkintokokonaisuuden ja niitä tukevien osaamis- ja tutkimusalueiden kautta, joissa yhdistyvät niin opetus- kuin TKI- ja kaupallinen toiminta. Organisaatiouudistus ei aiheuta henkilöstövähennyksiä, eikä sillä ole välitöntä vaikutusta opiskelijoiden arkeen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme