STT

Eduskuntavaalien tulosilta Pikkuparlamentissa

Jaa

STT-Lehtikuva osallistuu median edustajille eduskunnan Pikkuparlamentissa sunnuntaina 19. huhtikuuta pidettävän eduskuntavaalien tulosillan järjestelyihin. Puolueiden puheenjohtajat ovat tilaisuudessa toimittajien tavattavina. Turvajärjestelyjen takia tilaisuuteen voivat osallistua vain ennakkoon akkreditoituneet toimittajat ja kuvaajat. Akkreditointi on nyt alkanut, ja se päättyy perjantaina 10. huhtikuuta.

Akkreditointiohjeet ja linkki akkreditoitumislomakkeeseen ovat alla. HUOM! TV-yhtiöt, Helsingin Sanomat ja Ilta-Sanomat toimittavat akkreditoinnit suoraan eduskuntaan. Ulkoministeriö huolehtii kv. median akkreditoinneista.

Puolueiden puheenjohtajat saapuvat Pikkuparlamenttiin klo 20.00 – 20.30. He osallistuvat illan aikana suoriin tv- ja nettilähetyksiin. Puoluejohtajia on mahdollista haastatella lähetysten lomassa sekä hyvin lyhyesti heidän saapuessaan Pikkuparlamenttiin. Erillistä lehdistötilaisuutta kotimaiselle medialle ei tällä kertaa järjestetä.

Pyydämme niitä medioita, jotka aikovat striimata vaali-iltana Pikkuparlamentissa akkreditoitumaan 15.3.2015 mennessä, koska striimausjärjestelyistä on sovittava ennakkoon eduskunnan kanssa.

Toimittajien ja kuvaajien käyttöön on varattu työtilat Pikkuparlamentin auditoriosta. Tilasta on mahdollista varata myös sähköliitännän ja internetyhteyden sisältäviä työpisteitä. Työpisteet on varattava akkreditoinnin yhteydessä. Lehdistön työtila on avoinna klo 17 - 24.

Lähetämme akkreditoituneille toimittajille ja kuvaajille lisätietoa järjestelyistä ennen vaalipäivää. Lisäksi järjestämme vaaleja edeltävällä viikolla torstaina 16. huhtikuuta mahdollisuuden tutustua Pikkuparlamentin vaali-iltana käytössä oleviin tiloihin.

Ystävällisin terveisin

Minna Holopainen
uutispäätoimittaja
minna.holopainen@stt-lehtikuva.fi
puh. 040-568 0897

Tarja Björkqvist
johdon assistentti
tarja.bjorkqvist@stt-lehtikuva.fi
puh. 040-730 4078


AKKREDITOITUMINEN

Akkreditointi eduskuntavaalien tulosiltaan 17.4.2015 päättyy perjantaina 10.4.2015.

Akkreditointilomakkeeseen on täytettävä kaikki vaaditut tiedot. Henkilötunnuksia tarvitaan poliisin turvaselvityksiin.

Ilmoittakaa akkreditointilomakkeessa mikäli tarvitsette Pikkuparlamentin auditoriosta käyttöönne työpisteen. Osaan työpisteistä on mahdollista saada myös sähköliitäntä ja internetyhteys.

Mikäli aiotte striimata Pikkuparlamentissa tulosiltana, on tästä ilmoitettava 15.3.2015 mennessä.

Akkreditointilomake on osoitteessa https://www.webropolsurveys.com/S/339EE0E4BAACD668.par

Mikäli linkki ei toimi, olkaa yhteydessä Tarja Björkqvistiin.

Tietoja julkaisijasta

STT
STT
Malminkatu 16 A
00100 Helsinki

09 695 811http://www.stt.fi

STT (Oy Suomen Tietotoimisto - Finska Notisbyrån Ab) on media- ja viestintätalo, joka koostuu kolmesta liiketoimintalinjasta: mediapalveluista, viestintäpalveluista sekä kuvamyynnistä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta STT

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme