Messukeskus

Eläinten ystävät kokoontuvat Messukeskukseen

Jaa

Lemmikkitapahtuma Eläinystäväni tuo ihmisen parhaat kaverit Messukeskukseen Helsinkiin 21.–22.4. Mukana on kymmeniä koira- ja kissarotuja, jyrsijöitä, lintuja, matelijoita ja muita pieneläimiä. Ohjelmaa ja tietoa löytyy sekä lemmikkien omistajille että niiden hankintaa suunnitteleville.

Royal Canin Areenalla nähdään messuviikonloppuna vauhdikkaita esityksiä, näytöksiä ja kilpailuja. Koirakouluttaja Heini Seppä marssittaa areenalle taitavat sirkuskoirat, jotka näyttävät osaamistaan taitoa ja tarkkuutta vaativissa tempuissa. Rallytoko-esityksissä puolestaan erirotuiset koirat ohjaajineen esittelevät rallytokon kuvioita.

”Meil on tää juttu joka kestää” -ohjelmanumerossa Tiina pistää show'n pystyyn kääpiövillakoiransa Hekan kanssa. Esitys on tarina siitä, mitä ihmisen paras ystävä voi saada aikaan. Tiinan ja Hekan yhteinen taival on tuonut heille menestystä eri koiraharrastuslajeissa, ja he ovat esiintyneet monissa tv-tuotannoissa ja hurmanneet ihmisiä eri puolilla maata.

Royal Canin Areenan ohjelmassa on myös muun muassa koiratanssia, Lapsi & koira -kilpailu, workshop pentujen arkitottelevaisuudesta sekä pentunäyttelyn loppukilpailu.

Eläinystäväni-messuilla järjestetään lisäksi useita koira- ja kissanäyttelyjä sekä saadaan tietoa mm. papukaijoista, kesyrotista, matelijoista ja marsuista lemmikkeinä. 

Palkinto Sankarikissalle

Suomen Kissaliitto palkitsee Eläinystäväni-messuilla vuoden 2017 Sankarikissan. Viime vuonna kissat pelastivat ihmisiä muun muassa hypoglykemialta ja sydänkohtauksen kourista.

Sankarikissa-arvonimen voi saada rotukissa tai kotikissa, joka on vaikuttanut merkittävästi siihen, että ihmishenkiä on pelastunut tai vakavilta sairaustapauksilta vältytty. Palkintotilaisuus järjestetään lauantaina 21.4. osana messujen rotukissanäyttelyä.

Eläinystäväni-messujen ohjelma on julkaistu kokonaisuudessaan nettisivuilla www.eläinystäväni.fi

Eläinystäväni-messut Messukeskuksessa Helsingissä la–su 21.–22.4. samaan aikaan Lapsimessujen, uuden kouluikäisille suunnatun Hupiconin sekä shoppailijoiden OutletExpon kanssa.  

Lisätietoja Eläinystäväni-messujen ohjelmasta:

Showlink, messutuottaja Erika Paqvalin-Skurnik, 050 388 6370, etunimi.sukunimi@showlink.fi 

Lisätietoja messukokonaisuudesta:
Messukeskus, tiedottaja Antti Karjunen, p. 050 574 3444, etunimi.sukunimi@messukeskus.com, www.eläinystäväni.fi, #eläinystäväni2018    

Median edustajat voivat akkreditoitua tapahtumaan ennakkoon osoitteessa www.messukeskus.com/uutishuone.

Kuvia edellisistä tapahtumista vapaasti toimitusten käyttöön Messukeskuksen mediapankista http://mediabank.messukeskus.com.  

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

ELO-säätiö ja Messukeskus tiivistävät yhteistyötään16.8.2018 14:00Tiedote

Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö ELO-säätiö ja Messukeskus tiivistävät yhteistyötään. Uusi yhteistyösopimus kattaa vuodet 2019-2022, joiden aikana Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija -suomenmestaruuskilpailut sekä Suomen Bocuse d’Or karsintakilpailut kilpaillaan Messukeskuksessa. Pitkän tähtäimen tavoitteena on saada Bocuse d’Or Europe 2022 -kokkikilpailu Suomeen ja pidettäväksi Messukeskuksessa.

Kuka ansaitsee Rakkaudesta kirjaan -tunnustuksen vuonna 2018?2.8.2018 12:10Tiedote

Helsingin Kirjamessuilla jaetaan vuosittain Rakkaudesta kirjaan -tunnustuspalkinto lukemisharrastuksen hyväksi tehdystä tärkeästä työstä. Palkinnon saaja voi olla yksityishenkilö tai yhteisö, joka on pitkään ja ansiokkaasti edistänyt lukemisharrastuksen ja kirjallisuuden asemaa tai muuten omalla toiminnallaan tehnyt kirjallisuutta tunnetuksi. Tunnustuksen saaja julkistetaan Helsingin Kirjamessujen avajaisissa 25.10.2018 nyt jo 18. kerran.

Kirjamessut onnittelee opiskelupaikan saaneita ja kutsuu 9000 fuksia kirjamessuille28.6.2018 01:00Tiedote

Helsingin Kirjamessut kutsuu Helsingin yliopistosta, Aalto-yliopistosta ja Helsingin Taideyliopistosta opiskelupaikan saaneet uudet opiskelijat, fuksit ja mursut, kirjamessuille ja jakaa heille yliopistojen kautta veloituksettomat kutsukortit. Tavoitteena on saada pääkaupunkiseutulaiset ja seudulle muuttavat uudet opiskelijat tulemaan Suomen suurimpaan kirjallisuustapahtumaan ja löytämään sen rikkaan tarjonnan. Helsingin Kirjamessut järjestetään 25. – 28.10.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

11 uutta sisustusratkaisua ja tuoteideaa Habitaressa26.6.2018 13:01Tiedote

Habitare esittelee 11 uutta tuoteideaa valmistajille ja yleisölle Protoshop-näyttelyssä. Nuorten suunnittelijoiden alueelle sijoittuvassa Protoshopissa esiteltävät prototyypit vastaavat hyvin tämän hetken kodin sisustamisen trendeihin. Fiksut, pienten tilojen säilytysratkaisut näkyvät tämän vuoden kokonaisuudessa. Tuotteet ovat teemoiltaan ajankohtaisia, mutta muotokieleltään ja materiaaleiltaan ajattomia. Habitare järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 12.-16.9.2018

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme