Messukeskus

Eläinten ystävät kokoontuvat Messukeskukseen

Jaa

Lemmikkitapahtuma Eläinystäväni tuo ihmisen parhaat kaverit Messukeskukseen Helsinkiin 21.–22.4. Mukana on kymmeniä koira- ja kissarotuja, jyrsijöitä, lintuja, matelijoita ja muita pieneläimiä. Ohjelmaa ja tietoa löytyy sekä lemmikkien omistajille että niiden hankintaa suunnitteleville.

Royal Canin Areenalla nähdään messuviikonloppuna vauhdikkaita esityksiä, näytöksiä ja kilpailuja. Koirakouluttaja Heini Seppä marssittaa areenalle taitavat sirkuskoirat, jotka näyttävät osaamistaan taitoa ja tarkkuutta vaativissa tempuissa. Rallytoko-esityksissä puolestaan erirotuiset koirat ohjaajineen esittelevät rallytokon kuvioita.

”Meil on tää juttu joka kestää” -ohjelmanumerossa Tiina pistää show'n pystyyn kääpiövillakoiransa Hekan kanssa. Esitys on tarina siitä, mitä ihmisen paras ystävä voi saada aikaan. Tiinan ja Hekan yhteinen taival on tuonut heille menestystä eri koiraharrastuslajeissa, ja he ovat esiintyneet monissa tv-tuotannoissa ja hurmanneet ihmisiä eri puolilla maata.

Royal Canin Areenan ohjelmassa on myös muun muassa koiratanssia, Lapsi & koira -kilpailu, workshop pentujen arkitottelevaisuudesta sekä pentunäyttelyn loppukilpailu.

Eläinystäväni-messuilla järjestetään lisäksi useita koira- ja kissanäyttelyjä sekä saadaan tietoa mm. papukaijoista, kesyrotista, matelijoista ja marsuista lemmikkeinä. 

Palkinto Sankarikissalle

Suomen Kissaliitto palkitsee Eläinystäväni-messuilla vuoden 2017 Sankarikissan. Viime vuonna kissat pelastivat ihmisiä muun muassa hypoglykemialta ja sydänkohtauksen kourista.

Sankarikissa-arvonimen voi saada rotukissa tai kotikissa, joka on vaikuttanut merkittävästi siihen, että ihmishenkiä on pelastunut tai vakavilta sairaustapauksilta vältytty. Palkintotilaisuus järjestetään lauantaina 21.4. osana messujen rotukissanäyttelyä.

Eläinystäväni-messujen ohjelma on julkaistu kokonaisuudessaan nettisivuilla www.eläinystäväni.fi

Eläinystäväni-messut Messukeskuksessa Helsingissä la–su 21.–22.4. samaan aikaan Lapsimessujen, uuden kouluikäisille suunnatun Hupiconin sekä shoppailijoiden OutletExpon kanssa.  

Lisätietoja Eläinystäväni-messujen ohjelmasta:

Showlink, messutuottaja Erika Paqvalin-Skurnik, 050 388 6370, etunimi.sukunimi@showlink.fi 

Lisätietoja messukokonaisuudesta:
Messukeskus, tiedottaja Antti Karjunen, p. 050 574 3444, etunimi.sukunimi@messukeskus.com, www.eläinystäväni.fi, #eläinystäväni2018    

Median edustajat voivat akkreditoitua tapahtumaan ennakkoon osoitteessa www.messukeskus.com/uutishuone.

Kuvia edellisistä tapahtumista vapaasti toimitusten käyttöön Messukeskuksen mediapankista http://mediabank.messukeskus.com.  

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskus järjestää vuosittain 65 messutapahtumaa ja 1500 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, 65 exhibitions and 1500 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

PulPaper 2021 siirtyy kahdella viikolla15.5.2019 14:03:37 EESTTiedote

Metsäteollisuuden johtava kansainvälinen tapahtuma PulPaper järjestetään seuraavan kerran Messukeskuksessa Helsingissä 27.29.4.2021. Tapahtuman ajankohtaa on siirretty kahdella viikolla aiemmin ilmoitetusta, jotta vältetään päällekkäisyys Saksassa järjestettävän suuren teollisuustapahtuman kanssa. Messukeskuksessa samaan aikaan PulPaperin kanssa on myös kemian- ja bioalan huipputapahtuma ChemBio Finland ja kemianalan huippuseminaari Helsinki Chemicals Forum. Samanaikaiset tapahtumat tuovat synergiaetuja niin alan kävijöille kuin yrityksillekin.

ChemBio Finland 2021 siirtyy kahdella viikolla15.5.2019 13:11:54 EESTTiedote

ChemBio Finland 2021 järjestetään kahden vuoden kuluttua Messukeskuksessa Helsingissä 27.-28.4.2021 ensimmäistä kertaa samanaikaisesti metsäteollisuuden johtavan kansainvälisen PulPaper-tapahtuman kanssa. Nyt jo toistamiseen ChemBio Finland –tapahtuman yhteydessä on Helsinki Chemicals Forum. Tapahtuman ajankohta siirtyy aiemmin ilmoitetusta ajankohdasta huhtikuun loppuun, jotta vältetään päällekkäisyys Saksassa järjestettävän suuren teollisuustapahtuman kanssa. Samanaikaiset tapahtumat tuovat synergiaetuja niin kävijöille kuin yrityksillekin. ChemBio Finland –tapahtuma koostuu Kemian Päivien luennoista, bioalan seminaareista ja muusta ohjelmasta sekä kemian ja bioalan näyttelystä, johon viime kerralla osallistui 144 yritystä. ChemBio Finland järjestetään joka toinen vuosi. Vuonna 2019 tapahtumassa vieraili yli 4 200 ammattilaista. PulPaper 2018:ssa oli yli 9 200 kävijää yli 50 maasta. Tapahtuma käsitti metsäteollisuuden osa-alueet laajasti huomioiden myös pakkaus-, energia- ja kemiante

Kuljetus-Logistiikka 2019 -messuílla synergia toi vahvuutta11.5.2019 16:35:00 EESTTiedote

Kuljetus-Logistiikka 2019 -messuilla Helsingissä esiteltiin neljän vuoden tauon jälkeen kattavasti raskasta kalustoa ja hyötyajoneuvoja. Esillä oli lisäksi trukkeja ja päällirakenteita sekä logistiikka- ja kuljetusalan palveluja. Tapahtuma tavoitti hyvin alan ammattilaiset ja kävijöitä oli kolmen päivän aikana15 500. Tapahtumaan osallistui 216 yritystä. Kuljetus-Logistiikka 2019 -messut järjestettiin 9. – 11.5.2019 Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme