Messukeskus

Eläinten ystävät kokoontuvat Messukeskukseen

Jaa

Lemmikkitapahtuma Eläinystäväni tuo ihmisen parhaat kaverit Messukeskukseen Helsinkiin 21.–22.4. Mukana on kymmeniä koira- ja kissarotuja, jyrsijöitä, lintuja, matelijoita ja muita pieneläimiä. Ohjelmaa ja tietoa löytyy sekä lemmikkien omistajille että niiden hankintaa suunnitteleville.

Royal Canin Areenalla nähdään messuviikonloppuna vauhdikkaita esityksiä, näytöksiä ja kilpailuja. Koirakouluttaja Heini Seppä marssittaa areenalle taitavat sirkuskoirat, jotka näyttävät osaamistaan taitoa ja tarkkuutta vaativissa tempuissa. Rallytoko-esityksissä puolestaan erirotuiset koirat ohjaajineen esittelevät rallytokon kuvioita.

”Meil on tää juttu joka kestää” -ohjelmanumerossa Tiina pistää show'n pystyyn kääpiövillakoiransa Hekan kanssa. Esitys on tarina siitä, mitä ihmisen paras ystävä voi saada aikaan. Tiinan ja Hekan yhteinen taival on tuonut heille menestystä eri koiraharrastuslajeissa, ja he ovat esiintyneet monissa tv-tuotannoissa ja hurmanneet ihmisiä eri puolilla maata.

Royal Canin Areenan ohjelmassa on myös muun muassa koiratanssia, Lapsi & koira -kilpailu, workshop pentujen arkitottelevaisuudesta sekä pentunäyttelyn loppukilpailu.

Eläinystäväni-messuilla järjestetään lisäksi useita koira- ja kissanäyttelyjä sekä saadaan tietoa mm. papukaijoista, kesyrotista, matelijoista ja marsuista lemmikkeinä. 

Palkinto Sankarikissalle

Suomen Kissaliitto palkitsee Eläinystäväni-messuilla vuoden 2017 Sankarikissan. Viime vuonna kissat pelastivat ihmisiä muun muassa hypoglykemialta ja sydänkohtauksen kourista.

Sankarikissa-arvonimen voi saada rotukissa tai kotikissa, joka on vaikuttanut merkittävästi siihen, että ihmishenkiä on pelastunut tai vakavilta sairaustapauksilta vältytty. Palkintotilaisuus järjestetään lauantaina 21.4. osana messujen rotukissanäyttelyä.

Eläinystäväni-messujen ohjelma on julkaistu kokonaisuudessaan nettisivuilla www.eläinystäväni.fi

Eläinystäväni-messut Messukeskuksessa Helsingissä la–su 21.–22.4. samaan aikaan Lapsimessujen, uuden kouluikäisille suunnatun Hupiconin sekä shoppailijoiden OutletExpon kanssa.  

Lisätietoja Eläinystäväni-messujen ohjelmasta:

Showlink, messutuottaja Erika Paqvalin-Skurnik, 050 388 6370, etunimi.sukunimi@showlink.fi 

Lisätietoja messukokonaisuudesta:
Messukeskus, tiedottaja Antti Karjunen, p. 050 574 3444, etunimi.sukunimi@messukeskus.com, www.eläinystäväni.fi, #eläinystäväni2018    

Median edustajat voivat akkreditoitua tapahtumaan ennakkoon osoitteessa www.messukeskus.com/uutishuone.

Kuvia edellisistä tapahtumista vapaasti toimitusten käyttöön Messukeskuksen mediapankista http://mediabank.messukeskus.com.  

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Helsingin Kirjamessuilla kahdeksan lukupiiriä18.6.2018 12:19Tiedote

Helsingin Kirjamessujen lukupiirit on julkaistu. Tarjolla on kahdeksan lukupiiriä kiinnostavista vuoden 2018 kirjauutuuksista. Lukupiiriin osallistuu messuvieraiden lisäksi kirjailija ja kustantajan edustaja. Lukupiirikirjailijoita ovat Rafael Donner, Antti Heikkinen, Kari Hotakainen, Risto Isomäki, Riikka Pulkkinen, Sisko Savonlahti, Katariina Souri ja Saara Turunen. Helsingin Kirjamessut järjestetään torstaista sunnuntaihin 25. – 28.10.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme