Basam Books

Elämänkriisien keskellä tarvitaan henkistä uhmavoimaa

Jaa

Timo Purjon 20. teos Henkinen uhmavoima - Miten löydän ja säilytän oman elämäni tarkoituksen (Basam Books 2020) tarjoaa ajankohtaisuudellaan apua ympärillämme vellovaan kriisiin ja sen jälkihoitoon.

Jokaisessa meissä piilevät kaikki keskeiset henkiset kyvyt, joiden avulla voimme etsiä ja löytää arvokkaita tarkoituksia elämäämme. Kirjassa kerrotaan, mitä nämä kyvyt ovat ja miten voimme saada niitä ilmenemään ja vahvistumaan itsessämme, jotta voimme elää merkityksellistä ja tarkoituksellista elämää.

Arvokkaiden tarkoitusten löytäminen voi kuitenkin olla vaikeaa elämänkriisien tai kohtalon iskujen keskellä. Vaikeimmissa elämäntilanteissa saatamme jopa epäillä elämän olevan täysin mieletöntä ja turhaa. Jotta kykenemme löytämään jälleen uskon elämään ja sen mielekkyyteen, tarvitsemme erityisiä henkisiä kykyjä ja voimia. Henkinen uhmavoima voi tuoda ratkaisevan lisän psyykkisiin kykyihin, kuten tahdonvoimaan, sisuun ja resilienssiin.

Kirjan kirjoittaja, filosofian tohtori Timo Purjo on tutkinut aihepiiriä jo väitöstutkimuksessaan ja tehnyt kirjan lähtökohtiin perustuvaa auttavaa ihmistyötä 1990-luvulta lähtien. Hän toimii myös Suomen Viktor Frankl Instituutin puheenjohtajana ja pääkouluttajana.

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Basam Books
Basam Books
Meritullinkatu 21
00170 HELSINKI

040 500 8695, asiakaspalvelu@basambooks.fihttps://basambooks.fi

Helsinkiläinen erikoiskustantamo Basam Books on palannut juurilleen filosofian, kaunokirjallisten klassikkojen, runojen ja suurten hahmojen elämäkertojen pariin. Vanha kunnon Basam Books jatkaa tutulla laadusta tinkimättömällä linjallaan ja kustantamon puikkoihin on palannut yli 20 vuotta alalla toiminut kustannusjohtaja Batu Samaletdin. Jatkossa kustannusohjelmaamme kuuluvat vahvasti myös äänikirjat, tavoitteena on tuoda kaikki Basam Booksin mestariteokset kuunneltavaksi myös äänikirjoina!

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Basam Books

Kovalla kädellä - psykologinen jännäri vallan väärinkäytössä läheisissä ihmissuhteissa26.5.2020 14:07:26 EESTTiedote

Liisa Näsin Kovalla kädellä (Basam Books 2020) on psykologinen jännäri, jonka teemana on vallan väärinkäyttö läheisissä ihmissuhteissa. Väkivalta ei katso sukupuolta: hakkaaja voi olla kuka tahansa, hakattu voi olla kuka tahansa. Mikä saa ihmisen alistumaan henkiselle, taloudelliselle ja fyysiselle väkivallalle? Miksi tappaminen on joillekin helpompaa kuin tapaaminen?

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme