Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Elämyksiä ulkoilusta – yrittäjäksi Lähteelään

Jaa

Helsingin kaupunki etsii kumppanikseen innokasta yrittäjää Lähteelän ulkoilualueelle.

Lähteelä. Kuva: Konsta Linkola
Lähteelä. Kuva: Konsta Linkola

Lähteelän ulkoilualueeseen kuuluu mannerta ja laaja saariryhmä. Lähteelän edustalla sijaitsevat esimerkiksi Stora Svartön ja Lilla Svartön saaret. Maasto on vaihtelevaa kaislikkoisine kalliorantoineen, mäkineen ja peltoineen. Lähteelässä on hyvät peruspalvelut, mutta se sopii myös erämaaluonteiseen retkeilyyn, telttailuun sekä lintujentarkkailuun. Alueella on mahdollista retkeillä ympäri vuoden. Lähteelä sijaitsee Porkkalassa Kirkkonummella, ja Helsingistä sinne kertyy matkaa noin 35 kilometriä meritse ja noin 45 kilometriä maitse.
 
Tervetuloa mukaan avoimeen yrittäjätilaisuuteen Lähteelään (Källvikintie 6, 02480 Kirkkonummi) keskiviikkona 11. lokakuuta 2017 kello 16.30–18.30 kuulemaan lisää. Yrittäjille suunnatun tilaisuuden aikana vierailla on mahdollisuus esittää Helsingin kaupungin edustajille kysymyksiä ja näkemyksiä tulevaan yrittäjävalintaan liittyen. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.
 
Ilmoittautumiset perjantaihin 6. lokakuuta mennessä osoitteeseen sirpa.hietala@hel.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä voit jättää tilaisuuden järjestäjille myös palautetta ja kysymyksiä.
 
Tervetuloa tekemään tulevaisuuden Lähteelää!
 
Yhteistyöterveisin,
Stefan Fröberg
ulkoilupalvelupäällikkö
kulttuuri ja vapaa-aika, Helsingin kaupunki 
p. 040 336 0196
sähköposti: stefan.froberg@hel.fi

Avainsanat

Kuvat

Lähteelä. Kuva: Konsta Linkola
Lähteelä. Kuva: Konsta Linkola
Lataa
Lähteelä. Kuva: Konsta Linkola
Lähteelä. Kuva: Konsta Linkola
Lataa
Lähteelä. Kuva: Konsta Linkola
Lähteelä. Kuva: Konsta Linkola
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Loistefestari tuo nuoret muusikot suurille esiintymislavoille – ilmoittautuminen käynnistyy 12.1.201811.12.2017 11:18Tiedote

Loistefestari soi eri puolilla pääkaupunkiseutua 23.–25. maaliskuuta 2018. Vuosittain järjestettävän nuorten esittävän taiteen katselmuksen teemana on tulevana keväänä musiikki. Loistefestareilla pääkaupunkiseudun nuoret muusikot pääsevät esittelemään osaamistaan suuren yleisön eteen. Loistefestarin ilmoittautuminen käynnistyy vuoden alussa 12.1.2018 osoitteessa loiste.munstadi.fi. Ilmoittautuminen päättyy 4.2.2018.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme