Elgood Oy

ELGOOD Oy on ostanut Fintronic Oy:n liiketoiminnan

Jaa

Elgood Oy ja Fintronic Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jossa kaikki yrityksen Fintronic Oy vastuut siirtyvät Elgood Oy:lle 1.12.2017.

Tämä kasvattaa Elgood Oy:n laajaa valikoimaa entisestään. Kaupan myötä Elgood Oy jatkaa mm. Murata Electronics Europe B.V edustajana Suomessa.

Uskomme laajemman tuotevalikoiman ja asiantuntemuksemme palvelevan nykyisiä ja tulevia asiakkaitamme entistä tehokkaammin ja monipuolisemmin.

Yhteyshenkilöt

Yhteydenotot:
Elgood Oy / Timo Niinimäki
Toimitusjohtaja
Puhelin: +358 207 981 136

Tietoja julkaisijasta

Elgood Oy
Malminkaari 10
00700 HELSINKI

0207 981 140, info@elgood.fihttp://www.elgood.fi

Elgood Oy on toiminut johtavien elektroniikkavalmistajien edustajana vuodesta 1997. Nykyisin toiminta on suuntautunut yhä enemmän asiakaskeskeisten ratkaisujen etsimiseen ja tarjoamiseen. Tarjonta kattaa ratkaisut lähes kaikkiin elektronisten koneiden ja laitteiden kustannustehokkaisiin tarpeisiin lämmönhallinnassa, liittimissä, kaapelistoissa, näytöissä, piirilevyissä ja osakokoonpanoissa. Elgood Oy:ssä on jokaiselle osa-alueelle oma tekninen asiantuntija suunnittelijoiden tukena. Yritys on osa kansainvälistä Addtech-konsernia ja kuuluu yrityksen Components -yksikköön.

Addtech on tekniikan alan kauppakonserni, joka kehittää ja myy korkeateknologisia komponentteja ja järjestelmiä teollisuusyrityksille ja palveluelinkeinoalalle. Konsernin vuotuinen liikevaihto on noin EUR 700 miljoonaa ja työntekijöitä on noin 2200.

Addtech koostuu noin 140 liikeyrityksestä, jotka kaikki pyrkivät olemaan markkinajohtajia tiukasti rajatuilla alueilla. Yhtiöitä yhdistää yrityskulttuuri, jossa painotetaan erityisesti liikeosaamista ja teknistä asiantuntemusta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Elgood Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme