Elido Oy

Elido yhdistää digitaalisuuden ja tulostamisen ratkaisut

Jaa

Elido Oy on mainonnan ja markkinoinnin monialatoimisto, jossa uskotaan asiakasläheisyyteen, osaamiseen, laatuun ja nopeuteen. Asiakastuntemus, hyvä sisältösuunnittelu ja sisällön monipuolinen toteuttaminen niin printissä kuin digissä ovat toiminnan ytimessä. Elidossa panostetaan nyt digitaalisuuden ja visuaalisuuden vahvaan nousuun - tehokkaisiin sisältöihin, näyttäviin pintoihin ja laadukkaaseen tulostamiseen. Näkemystä vauhdittavat viime kuukausina tehdyt investoinnit ja kumppanuuksien rakentaminen sekä valinta valtakunnalliseen Kasvu Open -ohjelmaan.

Suurkuvatuotantoon potkua ja laatua
Suurkuvatuotantoon potkua ja laatua

Elidon suurkuvatuotannon laitekantaa täydennettiin uutta tekniikkaa edustavalla tasotulostimella, joka tulostaa 100 m² tunnissa ja tulostus on mahdollista suoraan jopa 11 cm paksuisille materiaaleille. Samalla painokerralla saadaan pintaan myös upea valkoinen väri ja kohdelakkaus, joka tuo uutta eloa tulosteisiin. Suoratulostusta tehdään monille materiaaleille kuten akryylille, alumiinille, puulle, lasille, kennolevylle jne. Oma tuotantoalue ovat erilaiset Innosuoja-pisaraturvatuotteet ja niiden yksilölliset ratkaisut.

-        Tuotannon tehokkuus ja laatu ovat parantuneet ja Innobrandin yksikössä pystytään tulostamaan entistäkin paremmin myös hankalille ja paksuille materiaaleille, kertoo mainospäällikkö Susanna Saarinen.

Laitetäydennyksen ohella Elido on tehnyt merkittävän yhteistyösopimuksen digitaalisten näyttöjen kansainvälisen toimijan kanssa. Kumppanuus on mahdollistanut uuden digitaalisten mainos- ja infonäyttöjen Digital Signage -palvelut, jossa asiakkaalle saadaan toimitettua teknologia, takuu, ohjelmisto, asennus, sisällöntuotanto ja asiakastuki – helposti, avaimet käteen -palveluna.

-        Koko toimintamme perustuu siihen, että asiakas saa meiltä nopeasti ja kustannustehokkaasti koko paketin, niin suunnittelun, asentamisen kuin rakentamisenkin. Asiakas voi rauhassa keskittyä omaan liiketoimintaansa ja me mahdollistamme hänelle kattavasti mainonnan ja markkinoinnin ratkaisut, Saarinen jatkaa. 

Tehokkuutta tuotantoon tuo myös Elidon digipainamiseen ja tulostamiseen erikoistuneen Innodigin muuttaminen samoihin tiloihin Innobrandin kanssa. Nyt saman katon alta Espoosta löytyvät keskitetysti kaikki tulostamisen osaaminen ja ratkaisut.

-        Osaamisen keskittäminen ja tuotannon tehostaminen tukevat vahvasti Elidon kasvustrategiaa. Tehtyjen investointien ansiosta asiakkaamme saavat entistä monipuolisempaa palvelua, on se printtiä tai digiä tai niiden yhdistelmää, kertoo Elidon toimitusjohtaja Margit Lindholm

-        Tunnuslauseemme ”näyttävää pintaa ja idearikasta sisältöä markkinointiin ja mainontaan” on meillä täyttä todellisuutta ja toteutamme sitä päivittäin asiakkaidemme kanssa. Vahvuutemme on toisaalta tehokkaat standardoidut ratkaisut ja toisaalta räätälöinnin erikoisosaaminen, luovuus ja innovatiivisuus. Asiakkaalle riittää yksi kumppani.

Kattavat yhteistyö- ja logistiikkaverkostot mahdollistavat tuotteiden ja palveluiden saatavuuden koko Suomeen ja maailmalle. Elidon kasvusuuntaa tukee Kasvu Open, jonka Kasvupolku-sparraukseen Elido on juuri valittu satojen yritysten joukosta.  

Katsoaksesi videon lähteestä www.youtube.com, anna hyväksyntä sivun yläosasta.Elido Creative Showreel 2021Siirry videokanavalle

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Suurkuvatuotantoon potkua ja laatua
Suurkuvatuotantoon potkua ja laatua
Lataa
Digitaaliset ratkaisut yhdistää digin ja printin
Digitaaliset ratkaisut yhdistää digin ja printin
Lataa
Digipinnat laajentuvat ulos ja sisälle.
Digipinnat laajentuvat ulos ja sisälle.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Elido Oy
Kumitehtaankatu 5
04260 Kerava

https://www.elido.fi

Elido Oy
Elido Oy on mainonnan ja markkinoinnin monialamainostoimisto, jonka toiminta on erikoistunut kahteen päätoimialueeseen: markkinointiviestinnän suunnitteluun sekä erilaisilla pinnoilla ja kanavissa näkyvään visuaaliseen viestintään. Teemme graafista suunnittelua, sisällöntuotantoa, verkkosivuja, verkkokauppoja, web-sovelluksia, hakukoneoptimointia ja some- ja hakukonemainontaa sekä monipuolisia kuva-, animaatio- ja videotuotantoja. Innobrand-yksikkö on erikoistunut mainosmateriaalien tuotantoon ja asennuksiin. Innobrandin yhteydessä toimii myös Innodigi, joka on keskittynyt innovatiiviseen digipainamiseen ja aineiston käsittelyyn sekä Innosign, joka tarjoaa digitaalisia näyttöviestinnän ratkaisuja sisä- ja ulkokäyttöön. Elido Oy on perustettu vuonna 2009 ja  liikevaihto on noin 0,9 M€.

Elido Yrityspalvelut
Mainostoimisto Elido, Kumitehtaankatu 5, 04260 Kerava | elido.fi 
Studiokuva Elido, Kumitehtaankatu 5, 04260 Kerava | studiokuva.elido.fi 
Elido Creative, Kumitehtaankatu 5, 04260 Kerava | elidocreative.fi 
Nettisivupalvelut, SEO ja SEM, Kumitehtaankatu 5, 04260 Kerava |nettisivupalvelu.fi
Innobrand, Rajamaankaari 15, 02970 Espoo | innobrand.fi | innobrandcover.com | ilmetys.fi
Innodigi, Rajamaankaari 15, 02970 Espoo | innodigi.fi 
Innosign, Rajamaankaari 15, 02970 Espoo | innosign.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Elido Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme