Maahanmuuttovirasto

Elina Nurmi aloittaa vastaanottoyksikön johtajana

Jaa
Maahanmuuttovirasto on nimittänyt uudeksi vastaanottoyksikön johtajaksi filosofian maisterin Elina Nurmen. Hän aloittaa virassa 1.2.2023.

Elina Nurmi siirtyy Maahanmuuttovirastoon Helsingin kaupungin maahanmuuttopäällikön tehtävästä. Tällä hetkellä Nurmi vastaa kaupungin maahanmuutto- ja kotoutumisasioiden koordinaatiosta ja strategisesta johtamisesta sekä International House Helsinki (IHH) – palvelukeskuksen ohjaamisesta. Nurmi on toiminut Helsingin kaupungilla myös johtavan asiantuntijan ja projektipäällikön tehtävässä.

Vastaanottoyksikön johtaja johtaa, valvoo ja kehittää tulosyksikkönsä toimintaa ja vastaa sen toiminnan tuloksellisuudesta. Johtajan tehtävässä korostuu erityisesti vastaanottokeskustoiminnan kehittäminen laadukkaaksi, asiakaslähtöiseksi ja kustannustehokkaaksi kokonaisuudeksi sekä koko Maahanmuuttoviraston toimintakulttuurin kehittäminen.

Vastaanottoyksikköä aiemmin johtanut Pekka Nuutinen jää eläkkeelle.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Haastattelupyynnöt: Maahanmuuttoviraston viestintä, s-posti: media@migri.fi, puh. 0295 433 037

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Maahanmuuttovirasto
Maahanmuuttovirasto
PL 10
00086 Maahanmuuttovirasto

Puh. 0295 430 431 (vaihde/switchboard))http://www.migri.fi

Maahanmuuttovirasto on maahanmuutto-, turvapaikka-, pakolaisuus- ja kansalaisuusasioissa päätöksenteko-organisaatio ja ylläpitää vastaanottojärjestelmää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Maahanmuuttovirasto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme