Espoon kaupunki - Esbo stad

Elinkeino- ja kilpailukykyjaosto: Aluevaraus Keilaniemen rannan edustalle suunniteltavalle ravintolalle

Jaa

Kaupunginhallituksen elinkeino- ja kilpailukykyjaosto varasi Keilaniemen rannan edustalta alueen ravintolan kehittämistä ja suunnittelua varten. Keilaniemen rantavyöhyke on osa Espoon rantaraittia ja kaupungin tavoitteena on rannan elävöittäminen. Nykyisin Keilaniemen rannassa ei ole palveluja.

Kohde olisi monikäyttöinen, arkkitehtuuriltaan kunnianhimoinen ruokaravintola sekä juhla- ja tapahtumatila, jossa olisi sisällä 640 ja ulkoterassilla 350 asiakaspaikkaa. Rakennuksen laajuus olisi noin 1000 kem2. Terassin laajuus olisi noin 350 m2, josta osa olisi katettu. Vesialue on kaupungin omistuksessa. Kohteen toteuttaminen edellyttää asemakaavamuutosta.

Asia 3 Alueen varauksen jatkaminen Leppävaarasta radan pohjoispuolisen alueen suunnittelua varten jätettiin pöydälle.

Muut asiat päätettiin esitysten mukaan

Esityslistat ja pöytäkirjat

Puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan ollessa estyneenä kokousta johtamaan valittiin Jaana Jalonen (Kok.).

Lisätiedot:

kokouksen puheenjohtaja Jaana Jalonen, p. 040 725 6088

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Konsernijaoston päätöksiä 20.5.201920.5.2019 09:50:55 EESTTiedote

Konsernijaosto merkitsi tiedoksi tammi - maaliskuun 2019 konserniraportin. Merkittävimpien tytäryhtiöiden liikevaihto kasvoi edellisestä vuodesta kaikilla muilla paitsi Omnialla, jolla se pysyi samalla tasolla. Espoon Asuntojen tuloksen ennustetaan olevan talousarviota parempi. Länsimetrolla ja Espoon Sairaalalla tuloksen ennustetaan olevan talousarvion mukainen ja Cateringilla sekä Omnialla hieman talousarviota heikompi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme