Espoon kaupunki - Esbo stad

Elinkeino- ja kilpailukykyjaosto: Aluevaraus Keilaniemen rannan edustalle suunniteltavalle ravintolalle

Jaa

Kaupunginhallituksen elinkeino- ja kilpailukykyjaosto varasi Keilaniemen rannan edustalta alueen ravintolan kehittämistä ja suunnittelua varten. Keilaniemen rantavyöhyke on osa Espoon rantaraittia ja kaupungin tavoitteena on rannan elävöittäminen. Nykyisin Keilaniemen rannassa ei ole palveluja.

Kohde olisi monikäyttöinen, arkkitehtuuriltaan kunnianhimoinen ruokaravintola sekä juhla- ja tapahtumatila, jossa olisi sisällä 640 ja ulkoterassilla 350 asiakaspaikkaa. Rakennuksen laajuus olisi noin 1000 kem2. Terassin laajuus olisi noin 350 m2, josta osa olisi katettu. Vesialue on kaupungin omistuksessa. Kohteen toteuttaminen edellyttää asemakaavamuutosta.

Asia 3 Alueen varauksen jatkaminen Leppävaarasta radan pohjoispuolisen alueen suunnittelua varten jätettiin pöydälle.

Muut asiat päätettiin esitysten mukaan

Esityslistat ja pöytäkirjat

Puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan ollessa estyneenä kokousta johtamaan valittiin Jaana Jalonen (Kok.).

Lisätiedot:

kokouksen puheenjohtaja Jaana Jalonen, p. 040 725 6088

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Kutsu medialle: Suomen suurlähettiläät Kaakkois-Aasiasta, Intiasta ja Australiasta tavattavissa yritystapahtumassa Espoossa 16.8.13.8.2019 08:33:57 EESTKutsu

Suomalaisyritysten liiketoimintamahdollisuudet Aasian ja Tyynenmeren alueella paranevat vapaakauppasopimusten poistaessa tulleja ja kaupanesteitä. Vientiponnisteluissa suomalaisyrityksiä jarruttavat kuitenkin klassiset teemat: pitkä etäisyys, kieli- ja kulttuurimuuri, erilainen liiketoimintakulttuuri sekä paikallinen byrokratia. Espooseen saapuu 16.8. Team Finland Roadshow, joka tarjoaa mahdollisuuden yrityksille tulla kuulemaan Aasian mahdollisuuksista.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme