Espoon kaupunki - Esbo stad

Elinkeino- ja kilpailukykyjaosto: Bostälsskolanin alueelle suunnitteluvaraus asuntorakentamiselle

Jaa

Kaupunginhallituksen elinkeino- ja kilpailukykyjaosto myönsi Skanska Oy:lle suunnitteluvarauksen Mäkkylään (kortteli 51271). Varauksen kohteena olevalla alueella sijaitsee toistaiseksi Boställsskolan, jonka toiminta siirtyy Leppävaaran koulukeskus Monikkoon sen valmistuttua.

Suunnitteluvarausta haettiin hakumenettelyllä, johon saatiin ehdotuksia yhteensä 12 kappaletta. Valintaperusteena oli esitetty kokonaiskonsepti, jonka tulee olla toiminnallisesti ja taloudellisesti toteuttamiskelpoinen. Arvioinnissa kiinnitettiin huomiota myös mm. ehdotuksen soveltuvuuteen olemassa olevaan ympäristöön, kortteleiden ja rakennustyyppien massoitteluun, viihtyisyyteen, pihojen, pysäköinnin ja liikenteen toimiviin järjestelyihin, innovaatioihin, jotka tuottavat kohteelle lisäarvoa sekä energiatehokkuuteen. Valintaperusteet täyttyivät parhaiten Skanska Oy:n ehdotuksessa, joka täytti hakumenettelyssä asetetut vaatimukset ja lisäksi suunnitelma edistää puurakentamista Espoo-tarinan mukaisesti.

Muut asiat päätettiin esitysten mukaan

Esityslistat ja pöytäkirjat

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Tiedote Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnan kokouksesta 11.12.201911.12.2019 19:44:22 EETTiedote

Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunta päätti kokouksessaan 11.12.2019 erityisen tuen lähikoulupilotin järjestämisestä, taiteen perusopetuksen avustuksista ja tuista sekä Kalajärven koulun perusopetuksen järjestämisestä Kalajärven koulu ja päiväkoti -hankkeen aikana v. 2020-2023. Ennen kokousta lautakunta kuuli selostuksen Pohjois-Tapiolan koulun tilanteesta ja kävi yhteisen keskustelun Tila- ja asuntojaoston kanssa asiasta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme