Espoon kaupunki - Esbo stad

Elinkeino- ja kilpailukykyjaosto: Finnoo-Djupsundsbäckenin tonttien myynnit, vuokraukset ja varaukset

Jaa

Elinkeino- ja kilpailukykyjaosto päätti aiemmin tänä vuonna järjestetyn hakumenettelyn perusteella tonttien myynnistä, vuokraamisesta ja varaamisesta asuntorakentamiseen.

Elinkeino- ja kilpailukykyjaosto päätti aiemmin tänä vuonna järjestetyn hakumenettelyn perusteella tonttien myynnistä, vuokraamisesta ja varaamisesta asuntorakentamiseen.

Espoon kaupungin tonttiyksikkö järjesti kesä-elokuussa 2019 alussa hakumenettelyn, jolla haettiin toteuttajia Finnoo-Djupsundsbäckenin asemakaava-alueen itäisille aloituskortteleille.

Kaupunginhallituksen elinkeino- ja kilpailukykyjaosto päätti myydä Lujatalo Oy:lle sekä Hartela Etelä-Suomi Oy:lle tontit vapaarahoitteista asuntotuotantoa varten. Lisäksi jaosto päätti vuokrata T2H Rakennus Oy:lle tontin vapaarahoitteista omistusasuntotuotantoa varten ja varata A-Kruunu Oy:lle määräalan valtion tukeman 40 vuoden korkotukimallilla toteutettavan vuokra-asuntohankkeen suunnittelua varten.

Finnoo-Djupsundsbäckenin itäinen alue sijaitsee meren läheisyydessä Kaitaan ja Finnoon välissä. Finnoon metroaseman toinen sisäänkäynti rakentuu Meritien itäpuolelle, n. 300 metrin etäisyydelle. Merenranta on noin 800 metrin etäisyydellä. Alueella on olemassa olevat koulu- ja päiväkotipalvelut. Finnoon aluetta kehitetään valtuuston päätöksen mukaisesti kestävän kehityksen esimerkkialueena.

Lue lisää: Vihreä Finnoo kutsuu rakentamaan – tonttihaussa painottui energiatehokkuus

Muut asiat hyväksyttiin esityslistan mukaan.

Esityslistat ja pöytäkirjat

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoonlahden terveysasemajärjestelyt selvityksessä1.7.2020 15:30:12 EESTTiedote

Espoonlahden terveysasemalla sattui 13.4. vesivahinko, jonka jälkeen tilat ovat olleet pois käytöstä. Rakennus on saavuttamassa peruskorjausiän ja vesivahingosta johtuen Tilapalvelut selvittää mahdollisuutta aikaistaa peruskorjausta. Väistötiloja ja vaihtoehtoisia ratkaisuja on etsitty ja järjestetty siten, että asukkaat saavat tarvitsemansa palvelut mahdollisimman vaivattomasti ja työntekijöillä on turvalliset ja terveelliset työskentelytilat.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme