Espoon kaupunki - Esbo stad

Elinkeino- ja kilpailukykyjaosto: Finnoon alueen ensimmäiset tonttikaupat käynnistävät alueen rakentamisen

Jaa

Kaupunginhallituksen elinkeino- ja kilpailukykyjaosto päätti myydä Skanska Talonrakennus Oy:lle kaksi määräalaa asemakaavan mukaiseen rakentamiseen. Myytävät tontit sijaitsevat Finnoonkalliossa aivan tulevan metroaseman kupeessa. Tonttikauppa on lähtölaukaisu koko uuden, ainutlaatuisen merellisen Finnoon kaupunginosan asuntorakentamiselle.

Jaosto päätti lisäksi seuraavaa: Asemakaavoitusta on ohjattu vahvoilla kriteereillä, jotta kaavat luovat laadullisen raamin toteutukselle. Kaupunginhallitukselle tai Elinkeino- ja kilpailukykyjaostolle valmistellaan Finnoon toteuttamisen kriteerit ja/tai toimenpideohjelma, joilla eri käsittelyvaiheissa määritellyt tavoitteet kyetään saavuttamaan.

Aiheesta tarkemmin: Finnoon ensimmäinen tonttikauppa toteutumassa - asuntorakentaminen käynnistyy vuoden loppuun mennessä 

Esittelijä poisti listalta asian 3 ”Alueen varaaminen Högnäsistä datakeskushankkeen suunnittelua varten” ja sen käsittely siirtyy myöhempään ajankohtaan.

Muut asiat päätettiin esitysten mukaan.

Esityslistat ja pöytäkirjat

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme