Espoon kaupunki - Esbo stad

Elinkeino- ja kilpailukykyjaosto: Keilaniemeen suunnitteilla maanalainen pysäköintilaitos

Jaa

Espoon Keilaniemeen on suunnitteilla kalliopysäköintilaitos, jonne voisi pysäköidä jopa 2 000 autoa. Kaupunginhallituksen elinkeino- ja kilpailukykyjaosto hyväksyi pysäköintilaitosta koskevan suunnitteluvarauksen.

Kaupunginhallituksen elinkeino- ja kilpailukykyjaosto päätti varata Keilaniemestä alueet yleisen kalliopysäköintilaitoksen kehittämistä ja suunnittelua varten Regenero Oy:lle. Lisäksi elinkeino- ja kilpailukykyjaosto kehotti teknistä ja ympäristötointa luomaan osaltaan edellytykset yleisen kalliopysäköintilaitoksen kehittämiselle ja suunnittelemiselle Keilaniemeen ja käynnistämään tarvittavan maanalaisen asemakaavan laatimisen.

Varausehtoja tarkennettiin siten, että suunnitelmat tulee yhteensovittaa muiden alueelle ja sen lähialueiille suunniteltavien maanalaisten hankkeiden kanssa, kuten Tallinnan junatunneli ja Keilaniemi-Otaniemi maanalaisten pysäköintilaitosten muodostama kokonaisuus.

Hankkeesta tarkemmin: Keilaniemeen maanalainen pysäköintilaitos

Asia 13 Alueen varaaminen Högnäsistä datakeskushankkeen suunnittelua varten jätettiin pöydälle.

Muut asiat päätettiin esitysten mukaan.

Esityslistat ja pöytäkirjat

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme