Espoon kaupunki - Esbo stad

Elinkeino- ja kilpailukykyjaosto: Keilaniemen alueen kokonaisvisio käsittelyyn keväällä

Jaa

Elinkeino- ja kilpailukykyjaosto päätti jatkaa kahden Keilaniemessä Raide-Jokerin päätepysäkin vieressä sijaitsevan alueen suunnitteluvarausta.

Toinen varaus on tehty Keskinäinen eläkevakuutusyhtiö Eteralle ja YIT Rakennus Oy:lle ja toinen varaus Niam VI Keilaniemi Oy:lle.

Raide-Jokerin päätepysäkkialueen ympäristöä on perusteltua kehittää laajempana kokonaisuutena. Alueelle kehitetään joukkoliikenteen solmukohtaan keskustamaisen tehokas ja tiivis rakenne, jossa on liiketiloja sekä työpaikkoja ja asuntoja. Raide-Jokerin päätepysäkin tarkka paikka selvitetään maankäytön suunnittelun yhteydessä.

Raide-Jokerin päätepysäkin ympäristön kehittämisen yhteydessä on avautunut mahdollisuuksia laajentaa ja kehittää myös viereistä ns. Life Science Center -kiinteistöä, jonka omistaa Niam VI Keilaniemi Oy.

Varausehtoihin on lisätty ehto, jonka mukaan varauksensaajat ovat velvollisia osallistumaan koko Keilaniemen alueen yhteiseen visiotyöhön ja yhteisten toteutussuunnitelmien laadintaan, jotta kaupungin strategiset tavoitteet saavutetaan.

Jaosto keskusteli myös Keilaniemen alueen visiosta ja toteutussuunnitelmasta sekä Helsinki-Tallinna-tunnelista. Alueen visio ja toteutussuunnitelma tuodaan kaupunginhallituksen käsittelyyn ensi keväänä.

Muut asiat päätettiin esityksen mukaan.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Upeat valoteokset loistavat Espoossa lokakuun viimeisenä viikonloppuna17.10.2018 14:44Tiedote

Espoossa nautitaan jälleen upeasta valotaiteesta, kun Tapiolan keskuksen ympäristöön levittäytyy näyttäviä teoksia lokakuun viimeisenä viikonloppuna. Taiteilijoiden Alexander Reichsteinin, Timo A. Aallon, Lotta-Pia Kallion, Teemu Salosen ja Jarkko Lievosen teokset tuovat esiin valotaiteen monimuotoisuuden ja erilaiset esitystavat modernissa kaupunkiympäristössä. Mukana myös valokontti, jossa pääsee itse toteuttamaan oman valotaideteoksen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme