Espoon kaupunki - Esbo stad

Elinkeino- ja kilpailukykyjaosto: Keilaniemen rantaan suunnitteilla korkeatasoinen ravintola

Jaa

Tavoitteena on toteuttaa metroaseman läheisyyteen ja rantaraitin yhteyteen korkeatasoinen ravintola- ja tapahtumatila elävöittämään alueen palvelutarjontaa. Lisäksi jaosto päätti mm. varata alueen Rastaspuistosta siirtolapuutarha-alueen suunnitteluun.

Elinkeino- ja kilpailukykyjaosto varaa perustettavalle yhtiölle Keilaniemen rannan edustalta, metroaseman välittömästä läheisyydestä alueen ravintolan kehittämistä ja suunnittelua varten. Hakijoiden tavoitteena on toteuttaa arkkitehtuuriltaan korkeatasoinen, monikäyttöinen ruokaravintola sekä juhla- ja tapahtumatila sekä sauna, jossa olisi sisällä 640 ja ulkoterassilla 350 asiakaspaikkaa. Kaupungin näkökulmasta esitettävä hanke olisi Keilaniemen rantaan hyvin tervetullut. Se elävöittäisi aluetta ja olisi hyvä avaus rantavyöhykkeen edelleen kehittämiselle. Kohteen toteuttaminen edellyttää asemakaavanmuutosta.

Elinkeino- ja kilpailukykyjaosto päätti vuokrata Karakalliosta, Rastaspuistosta, alueen siirtolapuutarha- ja palstaviljelyalueen suunnittelua varten. Suunnittelu on käynnissä ja hankkeen rakentaminen on tarkoitus käynnistää keväällä 2018. Hanke on tarkoitus toteuttaa kiinteistöyhtiönä, jossa jokainen osake oikeuttaa oman nimetyn mökin ja palstaviljelyalueen käytön. Alueelle on suunniteltu toteutettavan 48 siirtolapuutarhamökkiä, joista kahdeksan on paritalomökkejä.

Muut asiat päätettiin esitysten mukaan.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Upeat valoteokset loistavat Espoossa lokakuun viimeisenä viikonloppuna17.10.2018 14:44Tiedote

Espoossa nautitaan jälleen upeasta valotaiteesta, kun Tapiolan keskuksen ympäristöön levittäytyy näyttäviä teoksia lokakuun viimeisenä viikonloppuna. Taiteilijoiden Alexander Reichsteinin, Timo A. Aallon, Lotta-Pia Kallion, Teemu Salosen ja Jarkko Lievosen teokset tuovat esiin valotaiteen monimuotoisuuden ja erilaiset esitystavat modernissa kaupunkiympäristössä. Mukana myös valokontti, jossa pääsee itse toteuttamaan oman valotaideteoksen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme