Espoon kaupunki - Esbo stad

Elinkeino- ja kilpailukykyjaosto: Leppävaaran monitoimihallille uusi paikka

Jaa

Kaupunginhallituksen elinkeino- ja kilpailukykyjaosto päätti myös mm. 39 omakotitontin myynnistä tai vuokrauksesta.

Kaupunginhallituksen elinkeino- ja kilpailukykyjaosto päätti varata Leppävaaran urheilupuistosta alueen Logen i Gröndal UF:lle urheilu- ja monitoimihallin suunnittelua varten. Asiasta tarkemmin 2.6.2017 julkaistussa tiedotteessa: Leppävaaraan suunniteltua monitoimihallia esitetään urheilupuiston stadionin viereen

Kaupunginhallituksen elinkeino- ja kilpailukykyjaosto päätti esityslistan mukaisesti myydä tai vuokrata 39 omakotitonttia hakumenettelyllä valittaville yksityishenkilöille tai heidän toimestaan perustettaville asunto-osakeyhtiöille.

Elinkeino- ja kilpailukykyjaosto päätti varata YIT Rakennus Oy:lle Tapiolan keskuksesta alueen sen suunnittelua ja kehittämistä varten. Suunnitteluvarausalue koostuu kolmesta osasta: entisestä Palvelukeskuksen tontista, KOy Kielaksen tontista sekä KOy Kielaksen pohjoispuolelle Merituulentien yläpuolelle kaavaillusta rakennuspaikasta. Varausalue on metron ja bussiterminaalin sisäänkäyntien vieressä ja alue liittyy kiinteästi Tapiolan keskuksen keskeisiin julkisiin alueisiin Sammonsiltaan ja Merituulentoriin. Varausalueella tulee luoda Tapiolan keskuksen länsireunalle vetovoimainen karaktääri. KOy Kielaksen tontille ja entiselle Palvelukeskuksen tontille suunnitellaan pääosin asumista niin, että jalankulkutasolla on pääjalankulkuväylille avautuvia palvelutiloja. Merituulentien yläpuolelle Merituulentorin länsireunaan suunnitellaan liike-palvelu-toimistorakennus, jonka ylimmissä kerroksissa voi olla asuntoja ja jalankulkutasossa tulee olla torille avautuvia liike-palvelutiloja, jotka luovat edellytyksiä Merituulentorin elävöittämiselle.

Muut asiat päätettiin esitysten mukaan.

Kaupunginhallituksen elinkeino- ja kilpailukykyjaoston esityslista/ennakkopöytäkirja

Lisätiedot:
Elinkeino- ja kilpailukykyjaoston puheenjohtaja Markus Torkki, p. 040 527 5931

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme