Espoon kaupunki - Esbo stad

Elinkeino- ja kilpailukykyjaosto varasi Soukanrannasta alueen ravintolan suunnittelua varten

Jaa

Kaupunginhallituksen elinkeino- ja kilpailukykyjaosto päätti varata KF Restaurants Oy:lle tai sen perustaman yhtiön lukuun Soukanrannasta alueen ravintola-saunahankkeen suunnittelua ja toteuttamisedellytysten selvittämistä varten. Jaosto totesi, että suunnittelun yhteydessä tulee selvittää Rantaraitin rantaan siirtämisen mahdollisuus. Varaus on voimassa 30.11.2022 saakka.

Sen sijaan jaosto päätti jättää pöydälle Toppelundin rannassa sijaitsevan tontin varaamisen ravintola- ja kahvilahanketta varten.

Kaupunki haki kahvila- tai ravintolatoimijoita Rantaraitin varrella sijaitseviin kohteisiin Soukanrannassa, Toppelundissa ja Otsolahdessa ilmoittautumis- ja neuvottelumenettelyä käyttäen. Hakuaika oli 29.3.−10.6.2021.

***

Jaosto päätti jatkaa Tapiolan keskuksessa sijaitsevan Kiinteistö Oy Kulttuuriaukion omistaman tontin sekä siihen liittyvien yleisten alueiden suunnitteluvarausta Regenero Oy:n sijasta HGR Property Partners Oy:lle. Regenero Oy oli pyytänyt suunnitteluvarauksen siirtoa toisen osakkaansa eli HRG Property Partners Oy:n vastuulle.

Jaosto päätti varata myös Tapiolan keskuksessa Tapiolan Urheilutalo Oy:n omistaman tontin HGR Property Partners Oy:lle.

Tavoitteena on kehittää molempia varattuja kiinteistöjä monipuolisiksi ja eläviksi toimisto- ja liikekiinteistöiksi ja osaksi Tapiolan kulttuurista keskusta.

***

Jaosto kuuli selostukset seuraavista aiheista:

  • Espoon osaamiskeskuspalvelut maahanmuuttajille
  • Leppävaaran Campuksen valmistelutilanne
  • Leppävaaran keskustan kehittäminen.

***

Muut asiat päätettiin esitysten mukaan.

Esityslistat ja pöytäkirjat

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoon kaupunki edellyttää koronapassia laajasti yleisötilaisuuksissa ja osassa asiakastiloja3.12.2021 15:11:14 EET | Tiedote

Espoon kaupunki edellyttää asiakkailtaan koronapassia laajasti kulttuurin ja liikunnan palveluissa 4.12.2021 alkaen. Tarkistamme koronapassin kaikissa yli 20 hengen yleisötilaisuuksissa sekä sisäänpääsyn edellytyksenä kaupunginmuseon toimipisteisiin, Näyttelykeskus WeeGeelle ja uimahalleihin. Myös ryhmäliikuntaan edellytämme koronapassia, jos ryhmäkoko on yli 20 henkilöä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme