Espoon kaupunki - Esbo stad

Elinkeino- ja kilpailukykyjaoston päätöksiä 5.12.2022

Jaa

Kaupunginhallituksen elinkeino- ja kilpailukykyjaosto päätti useiden pysäköinti-, asuin-, liike- ja toimistotonttien myynnistä, vuokraamisesta ja varaamisesta.

Jaosto päätti myydä pysäköintitontteja asunto-osakeyhtiöille Tapiolassa, vuokrata pysäköintitontin Kaitaalta ja uusia maanvuokrasopimuksen Matinkylän urheilupuistosta Espoon Jääurheilun Tuki ry:lle kymmeneksi vuodeksi.

Jaosto päätti jatkaa liiketontin varausta Olarista Catamount Oy:lle autoliikkeen suunnittelua varten, mutta täydensi varausehtoja seuraavalla lisäyksellä: Varauksensaaja on tietoinen siitä, että varaustontin läheisyyteen on annettu suunnitteluvaraus Fat Lizard Brewing Company Oy:n panimolle ja ravintolalle. Varausta jatketaan 31.12.2023 saakka.

Soukanrannan rantakahvila ja -ravintolakohteiden alueen varausta jatkettiin

Jaosto päätti jatkaa alueen varausta Soukanrannasta KF Restaurants Oy:lle tai sen perustaman yhtiön lukuun ravintola-saunahankkeen suunnittelua ja toteuttamisedellytysten selvittämistä varten.

Varausta jatketaan 30.11.2023 saakka ja varausaluetta muutetaan niin, että varausalueen muutettu pinta-ala on noin 1 192 m2. Jaosto täydensi varausehtojen lisäyksiä uudella kohdalla: Varauksensaaja on tietoinen, että kaupunki edellyttää alueen olemassa olevien puiden säilyttämistä mahdollisuuksien mukaan. Edelleen kaupunki korostaa rakennettavan alueen ympäristön luonnontilaisuuden säilyttämistä ja uimarannan käytettävyyden paranemisen tarpeellisuutta.

Muut asiat 

Finnoossa sijaitsevaa aluetta koskevan Realpron Oy:n toimitilahankkeen suunnitteluvarauksen päättyminen jätettiin pöydälle. Muut asiat päätettiin esitysten mukaan. 

Esityslistat ja pöytäkirjat

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme