Espoon kaupunki - Esbo stad

Elinkeino- ja kilpailukykyjaoston päätöksiä 7.9.2020

Jaa

Elinkeino- ja kilpailukykyjaosto päätti jatkaa varausta Högnäsistä Fortum Power and Heat Oy:lle datakeskuksen suunnittelua varten 31.12.2021 saakka entisin ehdoin.

Fortum on hakenut jatkoa suunnitteluvaraukselle kaavoituksen keskeneräisyydestä johtuen. Kaavan osallistumis- ja arviointisuunnitelma sekä kaavaluonnos on nähtävillä parhaillaan: Hepokorvenkallio, 633300

Asia 3 (Liiketontin vuokraaminen Nöykkiöstä New House Innovation Oy:lle) palautettiin jatkovalmisteluun, jonka aikana vuokrasopimukseen valmistellaan elinkustannusindeksiä paremmin kiinteistöjen hintakehitystä seuraava indeksijärjestelmä tai muu järjestely.

Asia 8 (Asuntotonttien vuokrantarkistusmenettely) palautettiin valmisteltavaksi siten, että tarkastelu laajennetaan koskemaan myös muita kuin asuintontteja, selostusta täydennetään keskustelussa esille tulleilla selvityksillä kuten Kuntaliiton lisämateriaalilla ja vertailuilla Helsingin ja Vantaan tonttihintoihin. Lisäksi asiasta pyydetään valtuustoryhmien lausunnot.

Muut asiat päätettiin esitysten mukaan.

Esityslistat ja pöytäkirjat

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoon valtuusto hyväksyi kriittisen sote-lausunnon15.9.2020 08:19:37 EESTTiedote

Valtuusto päätti 14.9. lausunnosta, jonka mukaan esitetyn sote-uudistuksen taloudelliset vaikutukset Espoon kaupungille ovat kestämättömiä. Esitys leikkaa suoraan ja perusteettomasti kaupungin rahoitusta ja muuttaa rahoituksen rakennetta vahingollisesti. Tulojen puolitus, velkojen jääminen kaupungille, omaisuuden vastikkeeton siirto ja verorahoituksen korvautuminen valtionosuuksilla heikentävät kaupungin investointikykyä. Investointitarve ei sen sijaan juurikaan vähene.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme