Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Elinkeinojaosto myönsi innovaatiorahoitusta neljälle hankkeelle

Jaa

Helsingin kaupunginhallituksen elinkeinojaosto päätti kokouksessaan maanantaina 19.10.2020 myöntää rahoitusta neljälle hankkeelle Helsingin kaupungin innovaatiorahastosta.

Kuudesta innovaatiorahastolle osoitetusta hakemuksesta rahoitus myönnettiin neljälle hankkeelle, jotka täyttivät innovaatiorahaston kriteerit.

Rahoitusta myönnettiin seuraaville hankkeille: Haaga-Helia ammattikorkeakoulun hankkeelle ”Pasila HUB: kuluttajaliike-toiminnan yhteistyö- ja innovaatio-toiminnan alustan luominen”; Helsingin kaupungin kaupunginkanslian elinkeino-osaston hanke ”Helsinki Education Hub - Helsingistä oppimisen maailman pääkaupunki”; Forum Virium Helsinki Oy:n ja Tieke ry:n hankkeelle ”Logistiikan saavutettavuusdata” sekä Startup Maria Oy:n hankkeelle ” Maria 01 - Euroopan johtavan kasvuyrityskeskittymän laajentuminen ja kansainvälistyminen”.

Elinkeinojaosto myönsi innovaatiorahastostarahoitusta 69 900 euroa käytettäväksi vuonna 2020 ja 1 251 117 euroa käytettäväksi vuonna 2021. Lisäksi hankkeille sidotaan 2 154 008 euroa käytettäväksi vuosina 2022–2023.

Elinkeinojaosto käsitteli myös valtion ja kaupunkien välisen ekosysteemisopimuksen valmistelutilanteen ja merkitsi sen tiedoksi.

Kaikki kaupunginhallituksen elinkeinojaoston kokouksen päätökset ovat luettavissa päätöstiedotteet-sivulla täällä.

Elinkeinojaoston seuraava kokous on maanantaina 23. marraskuuta 2020.

Taustatietoa

Elinkeinojaosto on strateginen, laajoja linjauksia määrittelevä toimielin, jolla on merkittävä ohjausrooli kaupungin elinkeinopolitiikassa. Elinkeinojaoston puheenjohtajana toimii pormestari Jan Vapaavuori.

*****

Casper Almqvist
Viestintäasiantuntija
Helsingin kaupunginkanslia
040 187 9829
casper.almqvist@hel.fi

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Kaupunginkanslia on Helsingin kaupungin keskushallintovirasto. Päämäärämme on kaupunki, joka tarjoaa parastaan kaupunkilaisille ja menestyy kiihtyvässä kilpailussa. Uudistamme kaupunkia strategian mukaisesti yhdessä toimialojen kanssa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme