Suomen Hypoteekkiyhdistys ja Suomen AsuntoHypoPankki Oy

Elli Reunanen Hypon riskienhallintajohtajaksi 2.1.2023 alkaen

Jaa

Oikeustieteen kandidaatti, varatuomari Elli Reunanen aloittaa Suomen Hypoteeekkiyhdistyksen ja sen tytäryhtiön Suomen Asuntohypopankki Oy:n riskienhallintajohtajana 2.1.2023 lukien.

Elli Reunasella on takanaan yli 20 vuotta pitkä työura erilaisissa pankkialan johto- ja asiantuntijatehtävissä. Hän on toiminut Vakuutus- ja rahoitusneuvonta FINE:n toimitusjohtajana vuodesta 2017 lukien ja sitä ennen Suomen Hypoteekkiyhdistyksen ja sen tytäryhtiön Suomen Asuntohypopankki Oy:n varatoimitusjohtajana vuodesta 2013 lukien.

Lisätietoja:

Suomen Hypoteekkiyhdistys
Suomen AsuntoHypoPankki Oy

Ari Pauna
toimitusjohtaja
+358 50 3534 690

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suomen Hypoteekkiyhdistys ja Suomen AsuntoHypoPankki Oy
Suomen Hypoteekkiyhdistys ja Suomen AsuntoHypoPankki Oy
Yrjönkatu 9 A
00101 HELSINKI

09 228 361http://www.hypo.fi/

Suomen Hypoteekkiyhdistys on Suomen vanhin valtakunnallinen ja yksityinen luottolaitos, perustettu 1860. Hypo-konserni on kaikista pankki- ja vakuutusyhtiöistä riippumaton, jäsentensä hallinnoima keskinäinen yhtiö, joka toiminnassaan on erikoistunut asuntorahoitukseen. Konserniin kuuluu myös vuonna 2002 perustettu talletuspankki, Suomen AsuntoHypoPankki Oy.

Osavuosikatsauksen 1.1.–30.6.2022 mukaan Hypo-konsernin tase oli 3,3 miljardia euroa, ydinvakavaraisuus 14,0 %, luottokanta 2,7 miljardia euroa, talletukset 1,5 miljardia euroa, järjestämättömät luotot 0,2 % ja liikevoitto 4,0 miljoonaa euroa. Asiakkaita konsernilla on lähes 22 000.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Hypoteekkiyhdistys ja Suomen AsuntoHypoPankki Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme