Messukeskus

ELMA- ja Lemmikkimessut hakevat bloggaajia

Jaa

Messukeskuksen suosittu tapahtumakokonaisuus ELMA – Elämää, eläimiä ja ostoksia hakee bloggaajia. Akkreditointi on nyt avattu.


ELMA-maaseutumessut tuo marraskuussa taas maaseudun eläimet ja palvelut keskelle kaupunkia. Tapahtumakokonaisuus tuo yhteen viisi odotettua tapahtumaa: Metsämessut, Kädentaito-tapahtuma, OutletExpo ja Lemmikki (la-su). Luvassa on hallien täydeltä eläimiä, vauhdikkaita esityksiä, monipuolisia työpajoja ja tarpeellista tietoa.

Valitsemme joukon messujen aihepiiristä kirjoittavia bloggaajia, jotka pääsevät veloituksetta messuille kaikkina messupäivinä.

Jos blogisi käsittelee suomalaisen maaseudun tuotteita ja palveluita: elintarvikkeita, maaseudun kehittämistä, maaseutumatkailua sekä kotieläimiä ja niiden hoitoa, voit hakea bloggaajapassia.

ELMA-tapahtumakokonaisuuden kanssa samaan aikaan (la-su) järjestetään myös Lemmikkimessut, joka esittelee mm. lintuja, jyrsijöitä ja matelijoita. Myös näistä aihepiireistä kirjoittavat bloggaajat voivat siis akkreditoitua.

Lue lisää bloggaajapassin hausta ja lähetä oma hakemuksesi osoitteessa: http://messukeskus.com/uutishuone/akkreditointi/


Messut järjestetään Messukeskuksessa 10.–12.11.2017.Bloggaajapassin hakuaika päättyy 30.10.2017.

Lisätietoja: viestintäassistentti Karoliina Koski, p. 040 450 6322 karoliina.koski@messukeskus.com

ELMA-maaseutumessut Messukeskuksessa 10.–12.11. esittelee suomalaisen maaseudun tuotteita ja palveluita: elintarvikkeita, maaseudun kehittämistä, maaseutumatkailua sekä kotieläimiä ja niiden hoitoa. Messut on osa ELMA – Elämää, eläimiä ja ostoksia -tapahtumakokonaisuutta, johon kuuluu viisi tapahtumaa: ELMA, Metsä, Kädentaito, OutletExpo ja Lemmikki. Samalla lipulla kaikki tapahtumat. Liput Messukeskuksen verkkokaupasta tai ovelta. #elmamessut

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

*040 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa ja yli 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9000 näytteilleasettajaa ja yli 1,1 miljoonaa kävijää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme