Stadion-säätiö

Elokuun avointen ovien päivien lippujen lunastus avautuu 5.8. klo 12.00

Jaa

Olympiastadion avataan ja vihitään käyttöön TV-lähetyksessa lauantaina 22.8.2020 Nelosella ja Ruudussa. Avajaisten jälkeen stadionilla vietetään avointen ovien päiviä.

Lippujen lunastus 24.-30.8.2020 toteutettaviin maksuttomiin vierailijapäiviin avautuu keskiviikkona 5.8. klo 12.00. Lippuja lunastus tapahtuu lippu.fi -verkkokaupasta tai mobiilisovelluksen kautta. Sähköisen asioinnin lisäksi lippuja on saatavilla R-kioskeista ja kaikista Lippupisteen myyntipisteistä kautta maan. Lippujen toimituksesta Lippupiste perii vain mahdolliset tilaus- ja maksutapamaksut valitun toimitustavan perusteella. 

Koronaviruksesta johtuvien rajoitusten ja viranomaismääräysten johdosta stadionilla on mahdollista vierailla vain ennakkoon lunastetuilla lipuilla.

Lisätietoa ja ohjeita vierailijoille

  • Avointen ovien päivät toteutetaan ulkotiloissa Olympiastadionin A-katsomossa ja Pohjoisella Stadiontorilla.
  • Vierailut tapahtuvat tunnin jaksoissa siten, että ensimmäinen vierailu alkaa päivittäin klo 10 ja viimeinen kello 18.
  • Kerrallaan A-katsomossa on enintään 500 henkilöä, jolloin riittävät turvavälit on mahdollista toteuttaa ja huomioida vierailijoiden toimesta.
  • Saapuminen ja lipuntarkastus stadionille tapahtuu eteläisestä sisäänkäynnistä Olympiastadionin aukiolta ja poistuminen Pohjoisen Stadiontorin kautta. Lisätietoa saapumisesta Olympiastadionille: https://www.stadion.fi/stadion-info/saapuminen-olympiastadionille
  • A-katsomossa palvelee yleisömyyntipisteet ja saniteettitilat.
  • Tarkistathan vierailuajan lipustasi. Sisäänpääsy stadionille on mahdollista vain lippuun merkittynä ajankohtana (päivämäärä ja kellonaika).
  • Avointen ovien päivien aikana ei ole mahdollista vierailla stadionin sisätiloissa.
  • Pyydämme kaikkia stadionille saapuvia noudattamaan koronaviruksen osalta voimassa olevia ohjeita ja viranomaismääräyksiä.

Avajaisviikot elo-syyskuussa

Olympiastadionin uutta aikaa juhlistetaan kokonaisuudessaan Avajaisviikoilla elo- ja syyskuussa. Avajaisviikkojen aikana järjestetään useita maksuttomia vierailijapäiviä viranomaisohjeistukset ja kokoontumisrajoitukset huomioiden. 

Elokuun 23. päivä meillä on ilo kutsua kaikki Stadionkeräyksen osallistuneet Olympiastadionille. Lisätietoa lahjoittajapäivästä tästä

Olympiastadionin torni avautuu 31. elokuuta. Torniliput tulevat myyntiin viikolla 33. Opastetut stadionkierrokset Olympiastadionin ulko- ja sisätiloissa käynnistyvät syyskuussa. Tiedotamme sivustollamme ja sosiaalisen median kanavissamme tarkemmin asiasta.

Avajaisviikkojen aikana käynnistyy myös Olympiastadionin tapahtumatoiminta yhteistyössä tapahtumajärjestäjien kanssa. 

Avajaisviikkojen maksuttomien vierailijapäivien aikataulu

22.8. Avajaiset ja käyttöön vihkiminen (suora TV-lähetys, Nelonen ja Ruutu)

23.8. Lahjoittajapäivä

24.-30.8. Avointen ovien päivät katsomoon 

14.-19.9. Avointen ovien päivät kenttäalueelle

21.-24.9. Helsinki Liikkuu -päivät

Yhteyshenkilöt

Lisätietoa
www.stadion.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Stadion-säätiö
Stadion-säätiö
Paavo Nurmen tie 1
00250 Helsinki

http://www.stadion.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Stadion-säätiö

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme