Kauppakeskus Kale

Elokuussa Kalevassa avautuva liikekeskus sai nimekseen Kale

Jaa

Uusi liikekeskus Kale rakentuu Tampereen Kalevaan Sammonkadun ja Hervannan valtaväylän tuntumaan ratikkalinjan varrelle. Kalessa palvelevat päivittäistavarakaupan ohella kodin-, terveyden- ja hyvinvoinnin erikoisliikkeet ja -palvelut sekä ravintoloita. Kalen myötä viime vuosina uudella rakennuskannalla kasvanut ja kehittynyt Kaleva-Hakametsän alue saa oman K-Supermarketin ja lisäksi huonekaluliike Isku palaa kaupunginosaan. Erikoissijoitusrahasto eQ Liikekiinteistöjen omistama liikekeskus avautuu elokuussa 2021.

Kalevaan vanhan Iskun kiinteistön paikalle rakentuva liikekeskus on saanut nimekseen Kale. Elokuussa avautuva liikekeskus käsittää yhteensä lähes 8 000 m2 liiketilaa. Liikekeskus tarjoaa erikoisliikkeiden palvelut ja uuden vaihtoehdon nopeaan päivittäisasiointiin. Rakennuksen alle sijoittuvassa pysäköintihallissa on 140 asiakasautopaikkaa. 

Kaleen sijoittuvat päivittäistavarakauppa K-Supermarket, kodinsisustuksen liikkeet Isku ja Keittiömaailma, terveyden ja hyvinvoinnin palvelut Elixia ja Hairlekiini sekä ravintolat Pancho Villa ja Subway. Liikekeskuksen kaikki liiketilat on vuokrattu. 

– Kaleva-Hakametsän alue on kehittynyt viime vuosina merkittävästi ja kehitykselle ei näy loppua. Sijainti liikenteen solmukohdassa edesauttaa sitä, että Kaleen on helppo pistäytyä ostoksille, kertoo kiinteistökehityspäällikkö Sirpa Lamminluoto eQ Liikekiinteistöistä.  

Kale kertoo tamperelaisesta mutkattomasta asenteesta

Suuhun helposti sopivassa liikekeskuksen nimessä, Kalessa, on kuultavissa suora yhteys Kalevan kaupunginosaan. Kalevalasta kumpuavat juuret näkyvät myös visuaalisessa identiteetissä hienovaraisina yksityiskohtina. Kauppakeskuksen visuaalisen ilmeen värimaailma ammentaa sinisestä sävymaailmasta.

– Kale-nimi viestii tamperelaisesta välittömyydestä ja rentoudesta. Nimen avulla välitämme myös liikekeskuksessamme asioimisen vaivattomuutta ja matalan kynnyksen asennetta. Palvelemme ja elämme osana itätamperelaisten ihmisten arkea, summaa Lamminluoto.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Yhteydenotot:
eQ Liikekiinteistöt
Sirpa Lamminluoto
Kiinteistökehityspäällikkö
050 320 3918
sirpa.lamminluoto@eq.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kauppakeskus KaleeQ Liikekiinteistöt on suomalainen erikoissijoitusrahasto, joka omistaa liike- ja toimitilakäyttöön tarkoitettuja kiinteistöjä. Olemme aktiivinen toimija ja toimintamme ydin on jatkuvasti ylläpitää ja kehittää kohteita, vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla käyttötarkoitustaan.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.