Bamla Agency

Elsa Arola Bamla Agencyn uudeksi viestintä- ja PR-päälliköksi

Jaa

Elsa Arola on nimitetty Bamla Agencyn uudeksi viestintä- ja PR-päällikköksi. Arola tulee työskentelemään tiiviisti Bamla Agencyn pääomasijoitusalalla toimivien asiakkaiden kanssa, keskittyen erityisesti strategiseen viestintään ja kansainväliseen mediaviestintään. 

Ennen Bamla Agencya Arola työskenteli pääomasijoitusyhtiö Tesillä rahasto- ja portfolioviestinnän parissa sekä Milttonilla keskittyen erityisesti yritysviestintään ja vastuullisuusraportointiin.

Vuonna 2021 perustettu Bamla Agency on pohjoismainen PR- ja viestintätoimisto kasvuhakuisille yrityksille ja sijoittajille. Bamlan asiakareferensseihin kuuluvat muun muassa Oura, Hoxhunt, Aiven, Lifeline Ventures, Trade Republic, Combient Foundry, OpenOcean ja Suomen startup-yhteisö. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Elsa Arola
Elsa Arola
Lataa

Linkit

Lyhyesti Bamla Agencysta

Vuonna 2021 perustettu Bamla Agency on pohjoismainen PR- ja viestintätoimisto kasvuhakuisille yrityksille ja sijoittajille. Bamlan kasvavaan ja kansainväliseen asiakaskuntaan kuuluvat muun muassa Oura, Hoxhunt, Silo AI, Aiven, Lifeline Ventures, Trade Republic, Combient Foundry, OpenOcean ja Suomen startup-yhteisö. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Bamla Agency

Lifeline Ventures keräsi uuden 150 miljoonan euron rahaston – jatkaa aikaisen vaiheen yrittäjien tukemista17.5.2023 12:25:21 EEST | Tiedote

Poikkeuksellisista menestystarinoistaan tunnettu suomalainen alkuvaiheen sijoittaja Lifeline Ventures julkistaa tänään uuden 150 miljoonan euron rahastonsa. Uusi rahasto on yksi suurimmista Suomessa koskaan kerätyistä rahastoista. Samalla se jatkaa Lifelinen menestyksekästä sijoitusstrategiaa, jonka keskiössä ovat erittäin varhaisen vaiheen yritykset.

Kulttuuritalo uudistuu – ASM Global "Kultsan" uudeksi operaattoriksi2.5.2023 12:07:21 EEST | Tiedote

Maailman johtavana tapahtumatilojen hallinnoijana tunnettu ASM Global huolehtii jatkossa Helsingin Kulttuuritalon toiminnoista. Kulttuuritalon uutena operaattorina ASM Global avaa virallisesti toimintansa Suomen markkinoilla. ASM Global hallinnoi globaalisti yli 350 tapahtumapaikkaa ja tarjoaa tilat yli 20,000 erilaiselle kulttuuritapahtumalle vuosittain. ASM Globalin hallinnoimissa tapahtumatiloissa vierailee vuosittain 165 miljoonaa tapahtumakävijää.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme