Lapin ELY-keskus

ELY-keskus tarjoaa Lapin yrityksille työelämävalmennusta

Jaa

Työelämävalmennuspalvelua tarjotaan alueen yrityksille tueksi ja avuksi, kun ne kehittävät omia toimintatapojaan ja työhyvinvointia erityisesti toimiessaan digitaalisessa ympäristössä ja hyödyntäessään etätyön mahdollisuuksia. Lapin ELY-keskus etsii nyt yrityksiä syyskauden aikana tarjottavaan palveluun.

Keväällä ensimmäistä kertaa kokeiltu työelämävalmennus saa jatkoa.

"Toivomme että palvelun avulla Lapin yrityksiin syntyy uusia käytäntöjä ja toimintatapoja, jotka tukevat työhyvinvoinnin ylläpitämistä ja muutoskyvykkyyttä yhä enemmän digitalisoituvammassa työelämässä”, kertoo hankkeen projektipäällikkö Maria Vuorensola.

Mistä palvelussa on kyse?

Työelämävalmennuspalvelua tarjotaan alueen yrityksille tueksi ja avuksi, kun ne kehittävät omia toimintatapojaan ja työhyvinvointia erityisesti toimiessaan digitaalisessa ympäristössä ja hyödyntäessään etätyön mahdollisuuksia.

Valmentaja voi opastaa ja tukea työnantajia ja -tekijöitä etätyömallin toteuttamisen eri vaiheissa ja etätyöhön liittyvissä käytännön kysymyksissä sekä työhyvinvoinnin ylläpitämisessä etätyössä. Käytännön kysymykset voivat liittyä digivälineisiin, etäprosessien johtamiseen, etätyön pelisääntöihin ja / tai työturvallisuuteen kuten ergonomiaa tai tietoturvaan.

Ilmoittaudu mukaan

Palveluun otetaan ensivaiheessa mukaan viisi yritystä.

Ilmoittaudu viimeistään 31.8.2021 sähköpostilla projektipäällikkö Maria Vuorensolalle (etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi). Kuvaa ilmoittautumisviestissäsi yrityksesi tarpeita teeman mukaisesti.

Mikäli ilmoittautumisia tulee enemmän kuin viisi kappaletta, ELY-keskus
tekee valinnat hakemusten ja niissä esiin tuotujen tarpeiden pohjalta.

Työelämävalmentajapalvelu toteutetaan osana Lapin ELY-keskuksen Työhyvinvointia digiajassa -hanketta. Hanketta rahoittaa Työterveyslaitos.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja: Maria Vuorensola, etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi, puh. 029 503 7064.

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lapin ELY-keskus
Lapin ELY-keskus
Rovaniemi: Hallituskatu 3 B (valtion virastotalo)
Kemi: Valtakatu 28

0295 037 000http://www.ely-keskus.fi/lappi

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lapin ELY-keskus

Koordinoiden rakennemuutokseen ja kohtaantoon -hanke käynnistyi Lapin ELY-keskuksessa20.9.2021 10:45:42 EEST | Tiedote

Hankkeessa rakennetaan Lapin alueen toimijoille elinvoimaa ja työllisyyttä edistävä yhteistyön toimintamalli. Mallissa hyödynnetään monipuolista tietoaineistoa ja tiedolla johtamista. Lisäksi kokeillaan erilaisia toimintamalleja ja pilotoidaan ketteriä kehittämistoimenpiteitä eri työnhakijakohderyhmille ja erilaisiin rakennemuutostilanteisiin sekä kehitetään seurantamalleja vaikutusten seurantaan.

Lapin maahanmuuttoasiain toimikunnan uusi toimikausi käynnistyi20.9.2021 09:49:01 EEST | Tiedote

Lapin alueellisen maahanmuuttoasiain toimikunta aloitti uuden toimikautensa maanantaina 13.9. pidetyn järjestämiskokouksen myötä. Lapin ELY-keskuksen asettaman toimikunnan tehtävänä on vahvistaa toimialarajat ylittävää tiedonvaihtoa ja mahdollistaa keskustelua ajankohtaisista maahanmuuttokysymyksistä. Järjestäytymiskokouksessa vilkasta keskustelua herätti työ- ja koulutusperusteinen maahanmuutto.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme