Etelä-Savon ELY-keskus

ELYnvoimaa podcasteissa keskustellaan ELY-keskuksen palveluista

Jaa

Miten yrityksiä tuetaan Etelä-Savossa? Miten maakunnan alueita kaavoitetaan? Minkälainen kristallipallo on käytössä ennakointityössä? Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksia Etelä-Savon ELY-keskuksen ELYnvoimaa podcast -sarjasta.

ELYnvoimaa avaa ELY-keskuksen palveluja.
ELYnvoimaa avaa ELY-keskuksen palveluja.

ELYnvoimaa -podcasteissa Etelä-Savon ELY-keskuksen asiantuntijat keskustelevat kollegoiden, yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden kanssa ajankohtaisista teemoista. Podcastien sisältö painottuu Etelä-Savoon.

- Haluamme tuoda ELY-keskuksen palveluja ja toimintaa tutuiksi kaikille. Podcasteissa avataan toimien vaikuttavuutta ja valaistaan valmisteluprosesseja, kertoo podcasteja tuottavan Kasvupalveluista elinvoimaa Etelä-Savoon –hankkeen projektipäällikkö Tiina Ikonen. 

Julkaistujen podcastien aiheina ovat koronakriisin vaikutus työllisyyteen ja yritysten toimintaan sekä yrityksille tarjolla olevat rahoituspalvelut. Myös yritysten työhyvinvoinnin parantamisesta luovin menetelmin, vesiliiketoiminnan innovatiivisesta kehittämisestä ja maaseudun elinvoimaisuudesta keskustellaan. Seuraavana julkaistaan jaksot maankäytön suunnittelusta, maakunnan työmarkkinoiden näkymistä sekä yritysten kasvusta ja kansainvälistymisestä.

Kuuntelemaan pääsee useilta alustoilta   

ELYnvoimaa podcast -sarja on kuunneltavissa RadioPlayn, PodPlayn ja Spotifyn sovelluksissa ja sarja jaetaan myös Apple podcastin ja Google podcastin kautta. Podcastit ja tekstitykset löytyvät verkkosivuiltamme  www.ely-keskus.fi/etela-savo/podcast  Sivulta löytyvän kyselyn kautta voi antaa palautetta podcasteista sekä toivoa uusia aiheita. 

Markkinointikampanja käynnistyy 12.5. 

Podcasteja markkinoidaan 12.5.2021 alkaen alueellisella radiomainoksella Radio City ja Iskelmä -radiokanavissapodcast-alustoilla sekä Etelä-Savon ELY-keskuksen ja Etelä-Savon TE-palveluiden sosiaalisen median kanavissa.   

Podcastin tuottaa Kasvupalveluista elinvoimaa Etelä-Savoon (ESR) -hanke yhteistyössä Bauer Median kanssa. Ohjelman rahoittaa Euroopan Sosiaalirahasto. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Projektipäällikkö Tiina Ikonen, Kasvupalveluista elinvoimaa Etelä-Savoon –hanke (ESR), tiina.ikonen(at)ely-keskus.fi

Kuvat

ELYnvoimaa avaa ELY-keskuksen palveluja.
ELYnvoimaa avaa ELY-keskuksen palveluja.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Etelä-Savon ELY-keskus
Etelä-Savon ELY-keskus
Jääkärinkatu 14, PL 164
50101 Mikkeli

0295 024 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-etela-savo

Etelä-Savon ELY-keskus tuottaa valtion aluehallinnon palveluja ja osallistuu maakunnan kehittämiseen Etelä-Savon maakunnan alueella. Palvelumme kohdistuvat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen, maaseutuun sekä ympäristöön ja luonnonvaroihin. Omaa toimialuetta laajemmin hoidamme rakennerahastotehtäviä Itä-Suomen alueella, koordinoimme vesienhoitoa Vuoksen vesistöalueella ja vastaamme valtakunnallisen TE-hallinnon asiakaspalvelukeskuksen toiminnasta. Viraston toimipaikka sijaitsee Mikkelissä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Etelä-Savon ELY-keskus

Juhannusviikon sinilevätilanne rauhallinen Etelä-Savossa23.6.2022 14:49:54 EEST | Tiedote

Sinilevistä on tehty vain joitakin yksittäisiä havaintoja Etelä-Savon järviltä, ja esiintymät ovat olleet melko pieniä ja paikallisia. Maakunnan alueella sijaitsevilta 15 vakiohavaintopisteeltä hieman sinilevää havaittiin Heiniöltä Pieksämäeltä sekä Pieneltä-Raudanvedeltä Rantasalmelta. Vaihteleva ilman lämpötila sekä tuuliolosuhteet ovat myös hillinneet sinilevien muodostusta monin paikoin. Kokonaisuudessaan sinilevätilanne Etelä-Savossa on ajankohdalle tyypillinen, eli melko rauhallinen. Pääsääntöisesti levähavainnot lisääntyvät vasta juhannuksen jälkeen ja painottuvat usein heinäkuulle ja elokuun alkuun.

Etelä-Savon järvien vedenkorkeudet keskimääräistä ylempänä, mutta laskusuunnassa23.6.2022 11:36:38 EEST | Tiedote

Pienten ja keskikokoisten järvien vedenkorkeudet ovat Etelä-Savossa laskusuunnassa. Kevättulva oli tänä vuonna monin paikoin keskimääräistä suurempi, minkä vuoksi vedenkorkeus on edelleen usealla järvellä ajankohtaan nähden keskimääräistä ylempänä. Myös kesäkuun runsaat sademäärät ovat hidastaneet vedenpintojen laskua. Suurien järvien, eli Saimaan ja Puulan, nousu on vähitellen pysähtymässä, ja vedenpinta kääntyy heinäkuussa laskuun. Pintavedet ovat olleet ajankohtaan nähden viileitä viime päiviin saakka, mutta nyt lämpenemään päin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme