Vaasan kaupunki - Vasa stad

EMBARGO 23.12.! Ilotulitusrahat käytetään hyvän jakamiseen eteenpäin

Jaa

Joulukuun ajan vaasalaiset ovat voineet osallistua Happy Vaasa –joulukalenteriin ja jakaa onnea asuinympäristössään kalenterin tehtävien kautta. 18.12. mennessä tehtäviä on suoritettu yhteensä 786 kertaa.

Kuva: Katja Lösönen
Kuva: Katja Lösönen

Tekemällä tehtäviä on yhdessä kerätty sydämiä jouluiseen sydänsäiliöön, ja joulukuun 24. luukusta kiitoksena sydänten keräämisestä lahjoitamme 3000 € hyväntekeväisyyteen paikallisilta yrityksiltä ostettavien lahjakorttien kautta. Summa oli alun perin varattu uudenvuoden ilotulituksen järjestämiseen, mutta koronatilanteen takia tämä peruttiin.

— Meillä toimii paljon hyväntekeväisyysjärjestöjä, jotka kaikki tekevät todella tärkeää työtä. Emme halunneet valita vain yhtä kohdetta, vaan jakaa hyvää mahdollisimman laajalle. Päätimme siis tukea paikallisia yrityksiä ja hyväntekeväisyystahoja ostamalla 150 €:n arvoisen lahjakortin kahteenkymmeneen yritykseen, jotka saavat itse valita mille hyväntekeväisyysjärjestölle tai –säätiölle lahjoittavat tämän lahjakortin. Näin tuemme sekä paikallisia yrityksiä että hyväntekeväisyystahoa, jolle yritys päättää lahjakortin osoittaa. Onni on parasta jaettuna, kertoo viestintäpäällikkö Leena Forsén.

Joulukalenteri on kerännyt huomiota sosiaalisessa mediassa, ja saanut asukkaita aktiiviseksi.

Vaasalaisista palvelu- ja kivijalkayrityksissä arvottiin Vasekin ja Shopping Vaasan yrityslistauksesta kaksikymmentä yritystä, joilta ostettiin 150€ arvoinen lahjakortti. Alla lista arvotuista yrityksistä, ja hyväntekeväisyystahoista, jonne yritykset päättivät lahjakorttinsa lahjoittaa.

Yrittäjien kommentteja

— Me tulemme tuplaamaan lahjakortin summan, jotta vastaanottaja saa lisää iloa. Nyt he saavat yhden työpäivän palveluitamme, jolloin ehdimme tekemään läjän töitä perhetalolle, kertoo Aveo Bygg – Rakennuksen toimitusjohtaja Andreas Bergvik. Aveo Bygg – Rakennus lahjoittaa lahjakortin MML ry:n perhetalo Myötätuulelle.

— Toivon mahdollisuutta näin vaikuttaa myönteisesti ja rohkaisevasti mahdollisemman monen tytön minäkuvaan opastamalla heitä terveelliseen ihonhoitoon ja luonnolliseen meikkaukseen. Toivottavasti tämä valintani on näin mahdollisemman monelle nuorelle tytölle iloa tuottava!, sanoo Marjo Kupiainen, M-Beauty Studiosta. Hän lahjoittaa lahjakortin Vaasan Setlementtiyhdistyksen Tyttötyölle.

— Lahjakortin lisäksi tulemme lahjoittamaan vastaavan summan, eli kokonaissummana 300€, tukeaksemme perheitä, joiden lapset ovat sairaita. Olemme huomanneet vuoden aikana, että vaikeissa tilanteissa oleville perheille suunnattu apu on ollut arvostettua, sanoo Carola Näs Vimmimmeistä. He lahjoittavat rahat Project Liv:lle.

Haastatteluluvan antaneet yritykset

  • Aveo Bygg Oy, Andreas Bergvik, 050 5915 375
  • Ekosoppi, Hannu Paloposki, 0443215247
  • Pelimies, Juuso Suihkonen, +358 (0)6 312 5111
  • Carola Näs, Vimmimimmit Städtjänst-Oy, 050-4674450
  • M-Beauty Studio, Marjo Kupiainen, +358408400903
  • Vaasa Clippoteque Ky, Annika Viitala +358 6 3120355
  • Hair Company Anna & Mio, Anna +358 50-3522325
  • Project Liv +358 44 7437 656

Yritys

Hyväntekeväisyystaho

Ekosoppi

Vaasan Setlementti ry

Pelimies

Hope ry

Vaasan luonnonravinto

Kriscentret Valo

Makukauppa

Vaasan ruoka-apu

Bambini

DUV i Vasanejden

Pulmapuoti

Project Liv

Eden Flowers

Vaasan Ensi - ja turvakoti ry

Rantakukka

Vaasan Ensi - ja turvakoti ry

M-Beauty Studio

Vaasan Setlementtiyhdistyksen Tyttötyö

Vaasa Clippoteque Ky

Vaasan Ensi - ja turvakoti ry

Hair Company Anna & Mio

Vaasan Pelastakaa Lapset ry

Parturi-Kampaamo Villikihara

Vaasan kissatalon vapaaehtoistyöntekijät

Vaasan Saaristopalvelut Vasa Skärgårdservice Ab (Jannen Saluuna)

Vaasan reumayhdistys

L. Salkari Oy

Hope ry

Mijohome Oy

Vaasan Ensi - ja turvakoti ry

Vimmimimmit

Project Liv

Hevostoiminta Laukki

Project Liv

Aveo Bygg Oy

MLL ry, Perhetalo Myötätuuli

Hoitola Mango

Vaasan ruoka-apu

Pyöräliike Viertola

Hope ry

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

(tavoitettavissa 22. ja 23.12)

Kuvat

Kuva: Katja Lösönen
Kuva: Katja Lösönen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme