Emfit Oy

Emfit kehitti herkän koaksiaalisen kaapelianturin uusia IoT sovelluksia varten

Jaa

Emfit Oy tunnetaan ohuista sähkömekaanisista kalvoantureistaan, anturijärjestelmistään ja omaan IoT alustaansa perustuvasta EMFIT QS unimonitoristaan. Nyt yritys laajentaa toimintaansa uusiin IoT-sovelluksiin esittelemällä uuden ns. näennäis-piezosähköisen koaksiaalisen kaapelianturin.

EMFIT C-sarjan™ koaksiaalista kaapelianturia voidaan hyödyntää esimerkiksi seuraavissa käyttötarkoituksissa:

- Tien pinnan alle asennettuna ajoneuvojen luokittelu ja punnitus liikkeessä
- Aidoissa tai maahan piilotettuna havaitsemaan alueelle tunkeutuminen
- Akustiset värähtelyn mittaukset ja vedenalaiset hydrofonit
- Rakenteiden ja koneiden kunnon valvonta värähtelyjen monitoroinnin avulla

“Emfit pystyy nyt tarjoamaan uusia IoT-pohjaisia mittausratkaisuja käyttämällä C-sarjan kaapelianturia yhdistettynä langattomaan sulautettuun elektroniikkaan ja reaaliaikaiseen, Internetin yli toimivaan palvelinsoftaan,” sanoo yrittäjä ja toimitusjohtaja Heikki Räisänen.

EMFIT C-sarjan antureiden koaksiaalinen design mahdollistaa täydellisen suojan sähkömagneettisille häiriölle, kosteudelle ja kulutus rasituksille vaativissa ympäristöissä. C-sarjan antureiden ainutlaatuinen, vahva elektromekaaninen herkkyys perustuu Emfitin omaan ferroelektreettipolymeeriin joka uudessa ratkaisussa on nauhana kierretty signaalijohtimen ympärille. Tämä mahdollistaa sen, että kompressio, venyminen tai värinä luo voimaan suhteutetun varauksen ytimessä olevan signaalijohtimen ja aktiivipolymeerin ympärille kierretyn suojavaipan välille.

Erittäin kovatekoinen mutta herkkä EMFIT C-Sarjan kaapeli kestää painavia kuormia ja vettä. Se on pinnoitettu polyuretaanilla. Kaapeli voidaan liittää tavallisin koaksiaalisin liitostekniikoin. Sitä valmistetaan monissa eri pituuksissa. Vakiopituus on 50 metriä. Emfit on hakenut patentteja keksinnölle ja sen sovelluksille.

Yhteyshenkilöt

Heikki Räisänen
toimitusjohtaja
Emfit
puh. +358 500 678 767
etunimi.sukunimi@emfit.com

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Emfit Oy
Emfit Oy
Konttisentie 8 B
40800 VAAJAKOSKI

020 778 0870, info@emfit.comhttps://www.emfit.com

Emfit Oy on maailman johtava elektroaktiivisten ferroelektreettiantureiden ja anturimateriaalin valmistaja lukuisiin eri käyttötarkoituksiin. Antureita käytetään esimerkiksi paperikoneissa, urheiluvälineissä, musiikki-instrumenteissa, kosketuksen tunnistamiseen ja älyrakennuksissa. Emfit on omassa tuotekehityksessään aiemmin keskittynyt vain terveyden- ja hyvinvoinnin sovelluksiin mutta aikoo nyt laajentua myös uusien sovellusten kehittämiseen oman reaaliaikaisen IoT-alustansa turvin. 1990 perustettu Emfit toimii Suomesta käsin. Sillä on myös tytäryhtiöt USA:ssa ja Kiinassa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Emfit Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme