Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

EMMAn museonjohtaja Pilvi Kalhama palkittiin Espoo-mitalilla

Jaa

Espoo-mitalit myönnetään itsenäisyyspäivän juhlassa tunnustuksena ansiokkaasta toiminnasta Espoon kaupungin hyväksi.

Museonjohtaja Pilvi Kalhama. Kuva: Ari Karttunen / EMMA
Museonjohtaja Pilvi Kalhama. Kuva: Ari Karttunen / EMMA

”Espoon tunnustus merkitsee minulle todella paljon. Mutta se kertoo ennen kaikkea siitä, että olen saanut tehdä töitä huipputyyppien ja -tahojen kanssa. Olemme onnistuneet yhdessä”, tunnelmoi Pilvi Kalhama. 

Kalhaman luotsaama EMMA – Espoon modernin taiteen museo vastaanotti arvostetun Vuoden museo -palkinnon, joka myönnettiin tunnustuksena EMMAn vaikuttavuudesta ja museotoiminnan nostamisesta Suomessa uudelle tasolle. Nykyaikaistunut museo on Kalhaman johdolla tehnyt brändityötä ja korkeatasoisia sisältöjä, mikä on johtanut EMMAn kasvaneeseen suosioon ja nuorentuneeseen kävijäkuntaan.  

Espoo-mitalit jaettiin 13 henkilölle kaupungin järjestämässä itsenäisyyspäivän juhlakonsertissa 6.12.2018 Espoo Metro Areenalla. Mitalitaiteilija Kauko Räsäsen suunnittelemaa Espoo-mitalia on jaettu tunnustukseksi ansiokkaasta toiminnasta kaupungin hyväksi yli 500 henkilölle vuodesta 1972 alkaen. 

Mitalitoimikunnan muodostaa kaupunginvaltuuston puheenjohtajisto, kaupunginhallituksen puheenjohtaja ja kaupunginjohtaja.

 

Lehdistökuvathttps://kuvat.emma.museum/kuvat/Press/  

Salasana: emmamuseum

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoa:

Pilvi Kalhama, museonjohtaja, EMMA
pilvi.kalhama@emmamuseum.fi, puh. 040 533 4070

Asta Teräväinen, viestintäkoordinaattori, EMMA
asta.teravainen@emmamuseum.fi, puh. 044 760 1930

Kuvat

Museonjohtaja Pilvi Kalhama. Kuva: Ari Karttunen / EMMA
Museonjohtaja Pilvi Kalhama. Kuva: Ari Karttunen / EMMA
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

EMMA – Espoon modernin taiteen museon kokoelma- ja näyttelytoiminta profiloituu kotimaiseen ja kansainväliseen modernismiin, nykytaiteeseen sekä designiin. EMMA sijaitsee Näyttelykeskus WeeGeellä professori Aarno Ruusuvuoren suunnittelemassa betoniarkkitehtuurin merkkirakennuksessa Espoon Tapiolassa. Näyttelytilat ovat pinta-alaltaan Suomen suurimmat, ja pelkistetty moderni arkkitehtuuri tukee EMMAn, Saastamoisen säätiön ja Tapio Wirkkala Rut Bryk Säätiön kokoelmien sekä vaihtuvien näyttelyiden kokemuksellista esittämistä. EMMA on Vuoden museo 2018. Tervetuloa! 

#emmamuseum

EMMA – Espoon modernin taiteen museo
Näyttelykeskus WeeGee, Ahertajantie 5, Tapiola
PL 6661, 02070 Espoon Kaupunki
info@emmamuseum.fi
Avoinna ti, to 11–18, ke 11–19, pe 11–19 (ilmaisilta 17–19), la–su 11–17.
EMMAn asiakaspalvelu ma–pe 10–14, 043 827 0941

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme