Red Bull Finland

ENCE ja Red Bull järjestävät yhteistyössä täysin uudenlaisen 2v2 CS:GO -turnauksen Suomessa - Voittajalla mahdollisuus pelata ammattilaisia vastaan

Jaa

Red Bull ja ENCE järjestävät yhteistyössä kaikille avoimen Red Bull Flick CS:GO -turnauksen, jossa pelaajat ottavat toisistaan mittaa viidellä täysin uudella kartalla. Karttojen ja pelimuodon suunnittelussa on panostettu nopeatempoiseen peliin ja tavoitteena on ollut kehittää pelimuoto, jossa eritasoiset pelaajat voivat ottaa toisistaan mittaa tasavertaisesti. Voittaja kohtaa finaalissa ENCEn ja saa paikan Euroopan finaalissa, jonka voittajat pääsevät pelaamaan ammattilaisjoukkueita vastaan.

Red Bull Flick on kaikille avoin 2v2 CS:GO -turnaus
Red Bull Flick on kaikille avoin 2v2 CS:GO -turnaus

Turnauksen esittelyvideon voi ladata tästä

Turnausta varten on kehitetty viisi täysin uutta karttaa, jotka kaikki eroavat pelattavuudeltaan sekä aseistukseltaan ja tarjoavat erilaisia haasteita pelaajille. Kartat eroavat huomattavasti normaalisti pelattavista kartoista ja pelimuoto tuo myös uudenlaisen lähestymiskulman peliin.

Red Bull Flick -turnaus pelataan ”capture the flag” muodossa, jossa pelaajien tavoitteena on pitää hallussaan karttojen keskellä olevaa lippualuetta. Joukkue, joka onnistuu pitämään alueen hallussa 45 sekuntia, voittaa erän.

"Tämä pelimuoto on todella nopeatempoinen ja hauska pelata. Uudet kartat ja hyvinkin erilaiset lähtökohdat karttoihin tarjoavat kenelle tahansa mahdollisuuden haastaa ENCEn finaalissa. Tulee olemaan mielenkiintoista nähdä minkälaisia taktiikoita kartoilla nähdään otteluissa", ENCEn markkinointipäällikkö ja entinen kilpapelaaja Joona "natu" Leppänen kommentoi.

Verkossa pelattava, kaikille avoin karsintaturnaus järjestetään 16.5, josta 32 parasta joukkuetta etenevät 23.5 pelattavaan finaaliturnaukseen. Turnauksen voittajajoukkue saa noin 3000€ arvoisen tuotepalkinnon Logitechiltä ja ASUS ROGilta sekä pääsee haastamaan ENCEn turnauksen loppuhuipentumassa. Voittaja saa myös paikan European Closed Qualifierista, jonka parhaat joukkueet pääsevät haastamaan ammattilaisjoukkueita kansainvälisessä lopputurnauksessa.

"Tämän pelimuodon suola on ehdottomasti se, että eritasoiset pelaajat voivat pelata hyvinkin tiukkoja otteluita. Kaikki karttatietämys ja taktiikat, jotka on harjoiteltu normaalissa karttavalikoimassa ovat hyödyttömiä. Uskon, että yllätyksiä tullaan näkemään!", Leppänen tunnelmoi.

Karsintaturnaus tullaan pelaamaan kokonaisuudessaan BO1 -menetelmällä, eli yhdellä karttavoitolla joukkue etenee seuraavaan vaiheeseen. Finaaliturnaus pelataan BO3 -menetelmällä ja finaali BO5 -menetelmällä. Jokaista karttaa pelataan maksimissaan viisi kierrosta, eli 3 kierrosvoittoa riittää karttavoittoon.

Turnaukseen mahtuu mukaan 256 joukkuetta ja paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Voittajajoukkueelle on ENCEn kohtaamisen lisäksi luvassa näyttävät tuotepalkinnot Logitechiltä ja ASUS ROGilta sekä paikka European Closed Qualifierista, jonka voittaja pääsee maailmanfinaaliin haastamaan ammattilaisjoukkueita.

"Olemme suunnitelleet tämäntyylistä, kaikille taitotasoille sopivaa turnausta jo pidemmän aikaa Red Bullin kanssa. Tulee olemaan todella mielenkiintoista nähdä miten pitkälle tämänlainen pelimuoto voi kehittyä", Leppänen kertoo.

Turnauksen mediakumppanina toimii Ilta-Sanomat, joka näyttää molemmat pelipäivät suorana ISTV:ssä ja Twitchissä. Lähetyksen selostajina toimivat Timo “Stimby” Pölkki ja Santeri “Uppis” Puusaari.

Turnauksen aikataulu

Karsintaturnaus pelataan FACEIT-palvelussa 16.5. kello 14:00 alkaen ja finaali pelataan viikkoa myöhemmin, 23.5. kello 14:00 alkaen. European Closed Qualifier tullaan pelaamaan myöhemmin keväällä.

Turnaukseen ilmoittautuminen

Turnaukseen voi ilmoittautua FACEIT-palvelun kautta, tästä linkistä. Turnaukseen osallistuakseen on oltava vähintään 16-vuotias. Ilmoittautuminen on maksutonta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Isak Kullman
isak.kullman@redbull.com

Kuvat

Red Bull Flick on kaikille avoin 2v2 CS:GO -turnaus
Red Bull Flick on kaikille avoin 2v2 CS:GO -turnaus
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Red Bull Finland
Red Bull Finland
Lautatarhankatu 10
00580 HELSINKI

http://www.redbull.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Red Bull Finland

KUTSU MEDIALLE: Kesän rankin juoksukilpailu palaa Lahden suurmäkeen 29. elokuuta25.8.2020 11:30:00 EESTTiedote

Red Bull 400 -ylämäkijuoksukilpailu järjestetään kolmantena vuotena peräkkäin Lahden suurmäessä lauantaina 29.8.2020. Loppuunmyytyyn tapahtumaan on ilmoittautunut 1500 urheaa juoksijaa, jotka lähtevät ottamaan mittaa itsestään, toisistaan ja legendaarisesta Lahden suurmäestä. Kisassa nähdään myös ammattiurheilijat Jonne Koski ja Eero Ettala. ISTV näyttää tapahtuman suorana lähetyksenä.

Red Bull 400 palaa Lahteen elokuun lopussa – ISTV näyttää kesän rankimman juoksutapahtuman suorana lähetyksenä!21.8.2020 08:00:00 EESTTiedote

Red Bull 400 -ylämäkijuoksukilpailu järjestetään kolmantena vuotena peräkkäin Lahden suurmäessä lauantaina 29.8.2020. Loppuunmyytyyn tapahtumaan on ilmoittautunut 1500 urheaa juoksijaa, jotka lähtevät ottamaan mittaa itsestään, toisistaan ja legendaarisesta Lahden suurmäestä. Kisassa nähdään myös ammattiurheilijat Jonne Koski ja Eero Ettala. ISTV näyttää tapahtuman suorana lähetyksenä.

Elias "Jamppi" Olkkonen ja Aleksi "allu" Jalli haastavat amatööripelaajat Red Bull Flick CS:GO -turnauksen finaalissa20.5.2020 14:00:03 EESTTiedote

Huiman suosion saavuttaneen Red Bull Flick CS:GO -turnauksen finaalit pelataan tulevana lauantaina 23.5 kello 14:00 alkaen. Finaaliturnauksen voittaja kohtaa haastefinaalissa ENCEn kaksikon, jonka muodostaa Elias "Jamppi" Olkkonen ja Aleksi "allu" Jalli. Voittaja saa myös paikan Euroopan finaalissa, jonka voittajat pääsevät pelaamaan muita ammattilaisjoukkueita vastaan ja taistelemaan 20 000 euron voittopotista.

3.5 juostaan yksin, mutta yhdessä niiden puolesta jotka eivät siihen kykene1.5.2020 12:00:00 EESTTiedote

Toukokuun ensimmäisenä sunnuntaina klo 14.00 (Suomen aikaa) juoksijat ympäri maailman lähtevät liikkeelle samanaikaisesti Wings for Life World Run –sovelluksen kanssa yksin, mutta samalla yhdessä muiden juoksijoiden kanssa. Ottamalla osaa Wings for Life World Run -hyväntekeväisyysjuoksuun jokainen voi edesauttaa maailmanlaajuista liikettä joka edesauttaa läpimurtojen tekemistä selkäydinvammojen hoidon, kuntoutuksen ja potilaiden toimintakyvyn parantamisen saralla.

Wings for Life World Run hyväntekeväisyysjuoksu 3.5.202015.4.2020 09:00:00 EESTTiedote

Toukokuun 3. päivänä järjestetään maailmanlaajuinen hyväntekeväisyysjuoksu Wings for Life World Run, joka juostaan Wings for Life World Run –sovelluksen kanssa yksin, mutta samalla yhdessä muiden juoksijoiden kanssa ympäri maailman. Juoksu kerää varoja selkäydinvammojen tutkimukseen ja hoitoon. Suomessa hyvän asian puolesta liikkeellä ovat myös huippu-urheilijat Iivo Niskanen, Kalle Rovanperä ja Jonne Koski.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme