Calefa Oy

Energiainnovaatioiden voitto Calefalle

Jaa

Calefan win-win-win -bisnes pokkasi ensimmäisen sijan Kasvu Openin Energiainnovaatioiden Kasvupolulta.

Calefan Antti Porkka ja Petri Vuori vastaanottivat vuoden 2019 voiton.
Calefan Antti Porkka ja Petri Vuori vastaanottivat vuoden 2019 voiton.

- Meillä on olemassa teknologiat ja osaaminen siihen, että lämmöntuotanto voidaan muuttaa kokonaan hiilineutraaliksi, toteaa Calefa Oy:n toimitusjohtaja Petri Vuori.

Hukkalämmön uusiokäyttöjärjestelmiä teollisuudelle ja energiayhtiöille kokonaisratkaisuina toteuttava Calefa lunasti voiton Kasvu Openin viidentoista finalistin joukosta Energiainnovaatioiden Kasvupolulta.

- Osallistumisellamme halusimme tuoda esille meidän erikoisosaamisen ja nämä erittäin hyvän takaisinmaksuajan ja tuoton ratkaisut energiansäästöön, jotka samalla edistävät hiilineutraalia yhteiskuntaa. 

Win-win-win -liiketoiminta, jossa voittavat niin asiakas, yritys kuin myös ympäristö, on tulevaisuuden liiketoimintaa. Merkittävinä tekoina näkyvä vastuullisuus on nouseva trendi, jossa kaunopuheiden sijaan yritykset vaikuttavat sellaisiin yhteisiin asioihin, jotka aiemmin on jätetty yhteiskunnan hoidettaviksi.

Kasvu Open on vuodesta 2011 järjestetty Suomen suurin pk-yritysten kasvun tukemisen ohjelma, joka on yhdistelmä sparrausta ja kilpailua. Kasvunäkymiltään lupaavimmat yritykset valitaan kasvupolkujensa voittajiksi, josta ne etenevät valtakunnalliseen finaaliin. Kasvu Openin finaali järjestetään lokakuussa 2019.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Petri Vuori
040 553 4427
petri.vuori@calefa.fi

Kuvat

Calefan Antti Porkka ja Petri Vuori vastaanottivat vuoden 2019 voiton.
Calefan Antti Porkka ja Petri Vuori vastaanottivat vuoden 2019 voiton.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Calefa Oy
Calefa Oy
Keskikankaantie 21
15860 Hollola

0102190280http://www.calefa.fi/fi/

Energian käyttöä ei tarvitse vähentää, vaan saada sama energia tekemään työ moneen kertaan.
- Calefa

 

Calefa Oy toteuttaa teollisuudelle ja energialaitoksille innovatiivisia kokonaisratkaisuja, joissa tuotannossa syntyviä hukkalämpöjä ja ympäristön puhdasta energiaa jalostetaan uusiokäyttöön. Ratkaisuissa on lyhyt takaisinmaksuaika ja ne pienentävät CO2-päästöjä sekä ostoenergian tarvetta pysyvästi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Calefa Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme