EnerKey

EnerKey sopimukseen norjalaisen energiayhtiön kanssa

Jaa

Norjalaisten Eidsiva Energin ja Gudbrandsdal Energin energiayhtiöiden omistama Innlandskraft AS ja pohjoismaiden johtava vastuullisen energianhallinnan SaaS-palvelun toimittaja EnerKey ovat aloittaneet yhteistyön, jonka tavoitteena on tulevaisuudessa tarjota Innlandskraftin loppuasiakkaille tehokkaat työkalut vastuulliseen energianhallintaan. Yhteistyön ensimmäinen vaihe käynnistyy pilotointihankkeella, jonka tavoitteena on kehittää Innlandskraftin loppuasiakkaille tarjottavia vastuullisuuden ja energianhallinnan palveluita.

EnerKey Sustainability and Energy Management System (SEMS) on Pohjoismaiden johtava vastuullisen energianhallinnan SaaS-palvelu. Kuva: Anssi Kumpula
EnerKey Sustainability and Energy Management System (SEMS) on Pohjoismaiden johtava vastuullisen energianhallinnan SaaS-palvelu. Kuva: Anssi Kumpula

Vastuullisuuden painoarvo kasvaa tällä hetkellä voimakkaasti globaalisti. Vastuullista energianhallintaa vaatii esimerkiksi lisääntyvä regulaatio, mutta myös yritysten loppuasiakkaat ja sidosryhmät. Monille yrityksille vastuullisuus on myös yksi liiketoimintastrategian kulmakivistä.

EnerKeyn vastuullisuuden ja energianhallinnan alustan Powered by EnerKeyn avulla energiayhtiöt voivat tarjota asiakkailleen Pohjoismaiden johtavat energianhallinnan ja raportoinnin työkalut omalla ulkoasulla ja logolla brändättynä. EnerKeyn tavoitteena on olla energiayhtiöiden kumppanina tulevaisuuden palveluiden kehittämisessä energiayhtiöiden loppuasiakkaille.

”Innlandskraft AS oli Norjassa ensimmäisiä energiayhtiöitä, joka tarjosi energiaratkaisuja yksityishenkilöille. Olemme pitkään etsineet kumppania, jonka avulla voimme tarjota yritysasiakkaillemme vastuullisuuden ja energianhallinnan työkalun. Olemme erittäin tyytyväisiä aloittaessamme pilottihankkeen EnerKeyn kanssa. Powered by EnerKey on erittäin hyvä alustaratkaisu ja odotamme innnolla yhteistyötämme”, kommentoi Innlandskraftin toimitusjohtaja Maren Kyllingstad.

Powered by EnerKey vahvassa kansainvälisessä kasvussa

Mielenkiinto pohjoismaisissa energiayhtiöissä Powered by EnerKey -alustaratkaisua kohtaan on ollut suurta. Innlandskraft on ensimmäinen norjalainen energiayhtiö, joka aloittaa yhteistyön EnerKeyn kanssa. Samalla Innlandskraft AS on Powered by EnerKeyn ensimmäinen kansainvälinen asiakas.

”On hienoa päästä yhteistyöhön Norjan energiamarkkinan johtavien toimijoiden joukkoon kuuluvan energiayhtiön kanssa. Innlandskraftin pilottisopimuksen lähtökohtana on loppuasiakkaiden tarpeiden huomiointi. Haluamme EnerKeyllä auttaa organisaatioita vastuullisempaan energianhallintaan ja parempaan energiantehokkuuteen. Yhteistyö Innlandskraftin kanssa on hyvin luonnollista heidän halutessa tarjota asiakkailleen aina vain parempia palveluita”, kommentoi EnerKeyn Vice President Jaakko Huhta.

”Annamme kumppaneillemme ja asiakkaillemme konkreettiset työkalut osoittaa vastuullisen toiminnan vaikutukset. Järjestelmällisen seurannan, raportoinnin  ja analysoinnin avulla tehdyt toimenpiteet näkyvät suoraan vähentyneinä pienentyneenä energiankulutuksena, päästöinä, jätteinä ja parempana sisäilmana”, Huhta jatkaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Innlandskraft AS, Maren Kyllingstad, tel. +47 959 81 360, maren.kyllingstad@eidsiva.no

EnerKey Oy, Jaakko Huhta tel. +358 400 292 257, jaakko.huhta@enerkey.com

Kuvat

EnerKey Sustainability and Energy Management System (SEMS) on Pohjoismaiden johtava vastuullisen energianhallinnan SaaS-palvelu. Kuva: Anssi Kumpula
EnerKey Sustainability and Energy Management System (SEMS) on Pohjoismaiden johtava vastuullisen energianhallinnan SaaS-palvelu. Kuva: Anssi Kumpula
Lataa

Tietoja julkaisijasta

EnerKey
EnerKey
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

+358207992101http://www.enerkey.com

EnerKey

EnerKey Sustainability & Energy Management System (SEMS) on Pohjoismaiden johtava, ISO 50001 ja ISO 14001 -sertifioitu, pilvipohjainen energiatiedon ja -prosessien hallinnan SaaS-palvelu. EnerKey SaaS-palvelun vastuullisuusominaisuuksiin kuuluu päästöraportointi, jäteraportointi, liikennepolttoaineiden seuranta sekä sisäilman laatu.

EnerKeytä käyttää yli 1000 asiakastamme ja sillä hallitaan yli 100 000 mittapisteen tuottamat kulutustiedot 15 000:ssa kiinteistössä. EnerKeyn saat myös organisaatiosi omalla logolla ja ulkoasulla brändättynä asiakkaidesi käyttöön Powered by EnerKey -alustaratkaisuna.

www.enerkey.com –  poweredby.enerkey.comInnlandskraft AS (Eidsiva Energi / Gudbrandsdal Energi)

Innlandskraft AS on Norjan kolmanneksi suurin energiantoimittaja Gudbrandsdal Energi- ja Eidisva Energi -brändien kanssa. Yhtiö perustettiin vuonna 2016 ja sitä pidetään yhtenä johtavista toimijoista sekä yksityisillä että yritysmarkkinoilla. Kaiken kaikkiaan Innlandskraft AS:n vuotuinen energian myyntimäärä on 4,6 TWh.

Sähkön lisäksi Innlandskraft AS on maan toiseksi suurin aurinkosähköjärjestelmien toimittaja (Eidsiva Energi) ja tarjoaa myös sähkölataimia. Yhtiö on myös Innlandetin maakunnan ensimmäisen ja ainoan energiamobiiliyrityksen, Gudbrandsdal Energi Mobilin takana.

https://www.eidsivaenergi.no/

https://www.ge.no/en

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta EnerKey

Tampereen Sähkölaitos ja EnerKey yhteistyöhön energianhallinnan palveluiden kehittämisestä28.4.2020 09:00:00 EESTUutinen

Tampereen Sähkölaitos ja EnerKey ovat solmineet sopimuksen energianhallinnan palveluiden pilotoinnista Tampereen Sähkölaitoksen yritysasiakkaille. Powered by EnerKey -alustaratkaisu mahdollistaa Pohjoismaiden johtavien, älykkäiden ja vastuullisten energianhallinnan palveluiden tarjonnan Tampereen Sähkölaitoksen yritysasiakkaiden käyttöön nopealla aikataululla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme